Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Emi tych majciochów nie powinno się nosić non-stop bo wzmagają wysiłkowe nietrzymanie moczu. Twoja położna ma troche racji - przy alergii czasem brzuszek boli. Ale do lekarza to chyba jakby sie dłużej utrzymywało a nie po jednej kupie 🙂

Sandro nie pamiętam dokładnie ile zapłaciłam, coś koło 20zł max. No i racja że z fiszbinami są dobre bo się nie rolują ale ja u siebie dorobię jeszcze ramiączka bo mi i tak z tłuszczu pod biustem zjeżdża i sie robi brzydka fałda między stanikiem a majciochami.

• Mamusie
WITAM DZIEWCZYNY 🙂
JESTEM LUTÓWKA 2012, MAMĄ CUDOWNEJ ADY 🙂
RAZEM Z ADUSIĄ BIERZEMY UDZIAŁ W KONKURSIE, W ZWIĄZKU Z CZYM BARDZO PROSIMY O WASZE GŁOSNY NA ZDJĘCIE MALUTKIEJ 🙂
POZDRAWIAMY I ZYCZYMY DUZO ZDRÓWKA W TA PASKUDNA POGODE :* :*
http://apps.facebook.com/witajcie-na-swiecie/gallery/index/hash/6a95b3f7e17b2727c3b039314b2cea37

• Mamusie
Dopiero usypia, ale oczywiscie czkawka ;/.. 3 kupy strzelila i chyba jej troszke przeszlo... a cycki mnie bola niesamowicie, w sensie sutki,bo chyba 2h wisiala na nich, boprzynajmniej spokojna byla...

Dlatego troche sie boje nosic te gacie, bo moje zwieracze tez maja male rezerwy ;//

Moja falda jest nieziemska, musze zarcie ograniczyc, bo normalnie mam brzuch jak w ciazy 😉 Z nadia bylam na diecie cycowej, i bardzo szybko mi zeszla waga..
Co prawda zeszlo mi juz 6kg, a 4 przytylam.. no ale moim celem jest tak 63-65, a waze 72...

Pamietam, ze z Nadia na Sylwestra juz bylam laska, bo w mini wyskoczylam 😮, ale to w sumie 4 miesiace,bo ona z 2.09 🙂

• Mamusie
nie widzialam zeby mamusiak sie odezwala ale wiem ze Tusia nadal z mala w szpitalu ale ma nadzieje ze w pon wtorek wypisza je ze szpitala i ma juz mala przy sobie 🙂
no ja tez sie boje wlasnie 18 .10 ide do gin i wypadaloby sie wygladzic a 19.10 wraca M wiec licze na noc pelna namietnosci o ile wszystko bedzie ok 😁
ja brzuch tez zgubilam ale jest pomarszczony kawalek skory 🤢
widzialam na brzuszkach u mamusi pazdziernikowych juz 3 rozpakowane ( lacznie z wanilka ) 😁

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Emi ja majciochy zakładam jak idę do ludzi -w sensie do kogoś a nie np na zakupy. Babka w bieliźnianym powiedziała mi że dużo lepszy efekt spłaszczenia brzucha jest w gorsetach tego typu: h ttp://allegro.pl/gorset-wyszczuplajacy-modelujacy-brzuch-talie-s-m-i2665261519.html one są "jak zbroja" 😁

• Mamusie
Witam .
Ja dzisiaj pospałam mała wstawała co 5 godzin, jadła cyca 15-20 min i do łóżeczka spać .
Opanowałam system nic do niej nie gadam ,nie całuje jej ,nie przytulam tylko cyc i łóżeczko i pomaga od razu zasypia bez marudzenia . Teraz leży i coś jęczy i oczywiście już mokra bo się przeżarł łakomczuszek i sie ulewa 🙂
Pediatra powiedziała ,żeby tak długo nie trzymać małej przy cycu tylko do 15 min max i koniec ,ale łatwo jej tak mówić Wiki potrzebuje cyca troche dłużej i poprzytulać się z mamą brzuszkami 😜
A w niedziele mam gosci ,którzy przyniosą zaproszenie na ślub w grudniu , więc Wiki obskoczy pierwsze w swoim życiu wesele . Na szczęście ma być tylko obiad i nasiadówka bez szaleństwa . 🙂

• Mamusie
Witam i ja 🙂
moja mala juz 2 dzien z rzedu zasypia ok.20 i budzi sie dopiero o 00:30 na mleczko pozniej kolo 2 znowu zasypia i wczoraj spala do 6:30 a dzis do 5:15 🤪 mam nadzieje ze juz sie przestawila i tak juz bedzie 🤪
doti o takim gorsecie wlasnie myslalam tylko czy on tak dobrze zdziala jak pas czy majty 😮 😮
Bianka konczy dzis miesiac 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
witam mamusie 🙂

my kolejną noc z rzędu budzimy się co 1h bo mały strasznie marudny... teraz śpi już 1,5h 🤪 ale co z tego jak ja zasnąć nie mogę :/
czuje się jakby mnie czołg przejechał...

marylu kochana Ty to się namęczysz... trzymajcie się cieplutko!
mixidixiaga zazdroszczę Ci takiej harmonii z córunią... oby tak dalej! 🙂
Emi wszystkiego najlepszego dla Bianki!! Całusy! 🙂
...ale ten czas ucieka, za niedługo to nasze pociechy będą już biegać, mówić itp... 🙂

mąż kupił mi herbatkę na laktacje i po niej mam cyce jak balony 😁 mały nie nadąża z opróżnianiem 😁 a jak karmie z jednego cyca to kapie mi z drugiego 😮

• Mamusie
dzień dobry.
chyba mnie zawiało wczoraj bo kurde szyja mnie boli z lewej strony albo krzywo spałam. dziś ubieram jakas chustke. pierdziele sie meczyc.
Młody dziś spał od 22 (sam zasnął w lóżeczku 🤪 ) do 3 cyc i do 6 spał i potem do 8. normalnie jestem happy. teraz też już drzemie.
dziś pasuje co mieszkanie ogarnąć bo już można się potknąć o rózne rzeczy hahaha

miłego weekendu 😉

• Mamusie
dzien dobry!!

u nas nocka minela super, mala zasnela po 23 i wstala dopiero o 4 na mleczko potem o 7 i teraz jeszcze spi , w koncu troche czasu zeby cos ogarnac w domu, bo przez to probowanie mleka w proszku byl tylko ryk przez pol dnia i 0 spania.. odstawilam to mleko i daje to samo ktore dawalam juz gotowe 🙂 no ale mala chyba zaczyna miec kolki wiec zakupilismy infacol i podajemy przed karmieniem i jest okej nie bylo zadnej kolki poki co po tym 🙂

emi naajlepszego dla Bianusi :*
moja jutro skonczy 3 tygodnie!! nie wierze ze tak szybko zlecialo, dopiero co przyjechalysmy ze szpitala 😲

• Mamusie
My po calym dniu meczacym.. to sie wyspalismy.
Zasnela o 22 i wstala o 7 30 🙂

Teraz spi sobie dalej od 10 🙂 a ja mam czas na pranie i sprzatanie...

Zaczyna sie robic pogoda depresyjna ;/

Doti jesli naprawde nie bedziecie uzywac nosidelka, to mozemy sie usmiechnac 🙂 Tylko przemyslcie sobie dokladnie.. a jak cosik daj znac co do szczegolow na priv 🙂)