Sandra damy radę i jakoś się schudnie 😉 Mi ostatnio babcia M wytknęła że przytyłam - schylałam się żeby buty ubrać i mi boczki ze spodni wyszły... :/ poskarżyłam się w ramach żali M a on na to... że jestem grubsza ale mąż kocha to nie mówi 🤢🤢🤢 od tamtej pory mam focha i nie daję mu się dotknąć mówiąc, że grubej żony dotykać nie będzie bo jeszcze na niego przejdzie.
Ehh przyszło z PZU wreszcie pismo, że przyznali M wypłatę 1900zł z tytułu urodzenia dziecka. 🤪
Kochane my bylysmy na spacerku..po czym mała wypiła 90ml mleczka 🙂 bylysmy sie zwazyc uuu Mala wazy 3930 kg wiecej jak przy porodzie...My na szczepienie idziemy w piatek juz sie boje...
A z sexem to u nas jest tak ze raz probowalismy ale nic z tego bo mnie bolalo . zdecydowalam sie na zastrzyki anty
Sandra damy radę i jakoś się schudnie 😉 Mi ostatnio babcia M wytknęła że przytyłam - schylałam się żeby buty ubrać i mi boczki ze spodni wyszły... :/ poskarżyłam się w ramach żali M a on na to... że jestem grubsza ale mąż kocha to nie mówi 🤢🤢🤢 od tamtej pory mam focha i nie daję mu się dotknąć mówiąc, że grubej żony dotykać nie będzie bo jeszcze na niego przejdzie.
Ehh przyszło z PZU wreszcie pismo, że przyznali M wypłatę 1900zł z tytułu urodzenia dziecka. 🤪
Doti a jakie papiery trzeba dolaczyc by dostac z pzu pieniadze bo Bartek jest w tym
WITAM 😁😁 Ja dzisiaj wyszłam W KOŃCU ze szpitala z Maludzią 🙂 Miała podwyższony poziom crp...
Leżała w inkubatorze przez pierwsze 5 dni...
Miałam zielone wody płodowe, mała było owinięta pępowiną wokół szyi dwa razy, miała wyziębienie w macicy i wpłynął na to też stres przed CC, bo trzęsłam się jakby było -20'C...
Miała też małe problemy z układem pokarmowym...
O 5 obudziłam się ze skurczami, czekałam tak do 8 i pojechałam do szpitala. Zbadali mnie, 30min pod ktg, dali mi tlen bo już nie mogłam dać rady i zabrali mnie na cięcie.
Karolcia jest takim żarłokiem, że sama w to nie wierzę 😁 Miała 2800 gram i 50 cm . Dostała 9/10 pkt.
Ale najważniejsze, że nie sfiksowałam przez te 10 dni leżenia, chociaż wczoraj miałam załamanie i płakałam, bo nie wiedziałam ile jeszcze tam zostaniemy, ale na szczęście wszystko się unormowało 🙂
Ja zalatwialam PZU przez internet. Zeskanowalam dowody osobiste, akt urodzenia ( pesel niepotrzebny> i po dwoch dniach mialam pieniadze na koncie..Zszokowali mnie 🙂)
A jesli chodzi o pojscie osobiste, to potrzebna polisa, akt urodzenia i dowód Bartka.
Witam się wieczorkiem...
byliśmy na tym usg nerek... i malutki tak wrzeszczał jak pani doktor jeździła mu po całym brzuszku tym zimnym aparatem że aż mnie skręcało... i aż boje się co to będzie z tymi szczepieniami...
po badaniu wyszło że... : "Ślad zastoju w nerce prawej -miedniczka 7mm, kielichy -3mm.. Przestrzeń zaotrzewnowa i trzustka słabo widoczna"" 😞 za 2tyg kolejne usg... jak do tego czasu nic sie nie unormuje wtedy zaczniemy leczenie.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Doti_m
Mi ostatnio babcia M wytknęła że przytyłam - schylałam się żeby buty ubrać i mi boczki ze spodni wyszły... :/ poskarżyłam się w ramach żali M a on na to... że jestem grubsza ale mąż kocha to nie mówi 🤢 🤢 🤢 od tamtej pory mam focha i nie daję mu się dotknąć mówiąc, że grubej żony dotykać nie będzie bo jeszcze na niego przejdzie.
natalia23ona_m
A z sexem to u nas jest tak ze raz probowalismy ale nic z tego bo mnie bolalo . zdecydowalam sie na zastrzyki anty
natalia23ona_m
Doti a jakie papiery trzeba dolaczyc by dostac z pzu pieniadze bo Bartek jest w tym
Doti_m
Tussiiaa_m
Ja dzisiaj wyszłam W KOŃCU ze szpitala z Maludzią 🙂
Miała podwyższony poziom crp...
Leżała w inkubatorze przez pierwsze 5 dni...
Miałam zielone wody płodowe, mała było owinięta pępowiną wokół szyi dwa razy, miała wyziębienie w macicy i wpłynął na to też stres przed CC, bo trzęsłam się jakby było -20'C...
Miała też małe problemy z układem pokarmowym...
O 5 obudziłam się ze skurczami, czekałam tak do 8 i pojechałam do szpitala. Zbadali mnie, 30min pod ktg, dali mi tlen bo już nie mogłam dać rady i zabrali mnie na cięcie.
Karolcia jest takim żarłokiem, że sama w to nie wierzę 😁
Miała 2800 gram i 50 cm . Dostała 9/10 pkt.
Ale najważniejsze, że nie sfiksowałam przez te 10 dni leżenia, chociaż wczoraj miałam załamanie i płakałam, bo nie wiedziałam ile jeszcze tam zostaniemy, ale na szczęście wszystko się unormowało 🙂
latka_m
Doti_m
sandroos_m
A jesli chodzi o pojscie osobiste, to potrzebna polisa, akt urodzenia i dowód Bartka.
isa8_m
byliśmy na tym usg nerek... i malutki tak wrzeszczał jak pani doktor jeździła mu po całym brzuszku tym zimnym aparatem że aż mnie skręcało... i aż boje się co to będzie z tymi szczepieniami...
po badaniu wyszło że... : "Ślad zastoju w nerce prawej -miedniczka 7mm, kielichy -3mm.. Przestrzeń zaotrzewnowa i trzustka słabo widoczna"" 😞
za 2tyg kolejne usg... jak do tego czasu nic sie nie unormuje wtedy zaczniemy leczenie.
Tusia dużo zdrówka dla was 🙂