Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
a ja leże z synusiem i się grzejemy pod kocykiem 🙂 troszkę jest marudny i non stop chce cyca...

Tusia trzymaj się dziewczyno :* nie trać nerwów na takiego chłopa... szkoda że tak wyszło, ale żeby imię zadecydowało o waszym związku?! paranoja! ;/
Karolka u mnie w parafii daje się 50-100 zł 😉 a niektórzy nic nie dają... moja koleżanka ani grosza nie dała i ksiądz normalnie ochrzcił bez jakiś pretensji...

• Mamusie
Tusia współczuję. Ale się popisał 😮
A mój synek już 4 dzień z rzędu śpi od 21-22 do 3 w nocy 🙂 ale za to później wisi na cycu i robi krótkie drzemki 🤢 nie daje mamie pospać.
Pochwaliłam go wczoraj bo po spacerze spał ładnie i w sumie wyszło 3 godziny a dzisiaj za to tylko godzinę.
Morał z tego taki, że nie ma co go chwalić. 😉

• Mamusie
Karolka, ja dalam 100 przy Nadii i teraz tez wiecej nie zamierzam... chcialabym juz byc po chrzcie..ale kolega zanim zalatwi zaswiadczenie to minie minie ;//

Matko, ja wczoraj usiadlam do lampki wina, a sie roszallam do trzech i poszlam spac o 2... Mloda wstala o 4 30... wypila butle i pozniej do 8 sobie spala... kolejna butla i do 11 🙂 wiec spoko loko 😁

Tusia, nie wyraze swojego komentarza publicznie, ale uwazam ze bardzo dobrze zrobilas!!!!
I pokazal czubek ile dla niego znaczycie Ty z Lenka... niech spada!!!!

• Mamusie
Witam.
Moja na szczęście śpi. Dostawiłam ją do cyca z kapturkiem i dałam radę jakoś 😁
Nadal ma wzdęty brzuszek, ale już mniej.

M pisał mi dzisiaj, że wróci do mnie jak zmienię imię na Karolina 😮
Jakiś szantaż emocjonalny czy co...
I tak nie ma go w najważniejszych chwilach życia dziecka... pfff 🤢

• Mamusie
Tusia, niech spada 🙂)

Doti dopiero wiadomosc przeczytalam. Wieczorkiem jak poloze dzieciaki przesle 😁
Super, dotarlo 🙂)
Mam nadzieje, ze malej sie bedzie podobalo, bo ja jestem bardzo zadowolona 🙂) Dzieki!!!!!!!!!! Raz jeszcze!!!!!!!!!
Dam znac po probie generalnej w poniedzialek 😁DD

• Mamusie
Sandra nie ma pośpiechu 🙂
Mam pytanko, czy Waszym maluszkom spuchł ślad po szczepieniu w szpitalu? Lusi dopiero niedawno zrobiło się to bardziej widoczne, ma ok. 7mm średnicy i tym się specjalnie nie przejmuję, bo Starszy też tak miał. Ale wygląda na to że podeszło to trochę ropą, bo od wczoraj zrobiło się białe na środku. Czy powinnam z tym coś robić czy zostawić do wygojenia?

Ja już dzieciaki wykąpałam, sama też jestem po kąpieli w wannie (ahhh uroki mieszkania z teściową która może na dzieci popatrzeć 🙂 ) , teraz Lalusia ciągnie cyca a za chwilę muszę Starszemu zrobić kolację.
Laurę to prawie na śpiąco wykąpałam - już była cała nagusia, już jej buzię umyłam na przewijaku i dopiero zaczęła się budzić 😁 aż żal było ją ruszać, ale kąpię ją co drugi dzień i trzeba było 😁 teraz już zasypia przy cycu....

• Mamusie
Czyli tak jak myślałam 🙂
Jeeej jak mi się już dziś nic nie chce.... poza seksem hihihihi ale dzwoniłam do M i mówi że jest strasznie zmęczony więc pewnie przyjdzie i padnie nieżywy na łóżko... ciekawe czemu mi tak libido szczytuje i jak szybko opadnie po rozpoczęciu antykoncepcji...

• Mamusie
Nam juz prawie sie wygoil ten slad...Tusia szantazuje Cie ten glupek i tyle,ale Ty sie nie daj...Moja mała cos tez nie spokojna dzis ale lezy w swoim lozeczku wykapana i spi juz chyba...Slyszalyscie ze na kolki i wzdecia napar z śliwek suszonych? tzn polowe suszonej śliwki gotuje się i potem daje się dziecku jedna łyzeczke...chyba na Majke to dziala,a mam ten przepis od kuzynki....Bartek sprawdzil i jednak Maja nie śpi 😁 😁 no ale to dobrze,bo jak zasnie to bedzie spala do 3-4 🙂

• Mamusie
Tusia mi sie w ogole w glowie nie miesci, co ten Twoj facet wyrabia...nie obraz sie, ale czy on na pewno jest normalny?? Porzucac swoja coreczke i jej mame z powodu imienia???

Moja Ula jest niemozliwa...od 2 godz probuje ja uspic, a ona oczy jak 5 zlotych i cyca szuka, a 2 mi zmolestowala az jej sie ulalo 😮 ja rozumiem, ze mozna chciec sie potulic, ale bez przesady...

• Mamusie
karolka84 napisał(a):
Tusia mi sie w ogole w glowie nie miesci, co ten Twoj facet wyrabia...nie obraz sie, ale czy on na pewno jest normalny?? Porzucac swoja coreczke i jej mame z powodu imienia???

Moja Ula jest niemozliwa...od 2 godz probuje ja uspic, a ona oczy jak 5 zlotych i cyca szuka, a 2 mi zmolestowala az jej sie ulalo 😮 ja rozumiem, ze mozna chciec sie potulic, ale bez przesady...

Moja tez takma teraz ze chce sie potulic,teraz zasnela czyli do 3 spanko murowane 🙂 🙂

• Mamusie
Hej dziewczyny .
My dzisiaj byłyśmy na maga długim spacerku.
Kupiłam ta szczepionkę na rota wirusy jedna kosztuje 300 zł.,a trzeba dwie masakra 😮
A różnice cenowe w aptekach nawet sięgały 120 zł.
Tusia ja uważam , ze dobrze ze teraz pokazał jakim jest dupkiem niż potem jak mala byłaby większa bo by tylko dziecko cierpiało .
Moja mala zasnęła dzisiaj o 20 ,ale usypiałam ja na rekach i podziałało.Jednak chodziło o przytulanki 😁