Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Witam!!!!!!

Ja tylko na chwilę 😁
Wyszłam za mąż zaraz wracam 😁
Moje dziecko dalej grzeczniutkie, spała od 19 do 7 rano i nawet nie obudziła jej fryzjerka, która przyszła przed 6 rano robić mi włosy 😁 A w USC babcia tak ją rozbawiła, że śmiała się w głos na ślubie rodziców 😁 Zrobiłam przyjęcie na 10 osób, jedzą, piją a ja usypiam młodą 😁

Natala super wieści, dzielna Majeczka 😁
Gości będę miała prawie przez tydzień 😮 🙃 🤢
Póżniej wrzucę jakąś fotę 😁

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Wesołych Świąt dla wszystkich dzieciaczków i dla mamusiek. Żeby dzieci były w świątecznym nastroju i grzecznie czekały na Mikołaja 🙂 I powodzenia dla tych, które mają chrzty w Święta 🙂 My jutro rano wyjeżdżamy i pewnie nie będzie kiedy zajrzeć na forum. Do zobaczenia po Świętach 🙂

• Mamusie

Poszłam zrobic kawe i jak obejrzalam moja kuchnie to w niej zostalam na ponad godzine. Pomylam szafki, zrobilam porzadek w szafce pod zlewem.
I tak sie dziwie, ze Darek mnie nie wola, bo juz po 20 i Nadie trzeba klasc.Wchodze do pokoju zdziwiona , ze taka ciszai spokoj 🙂 a mezulek nie dosc ze polozyl Nadie spac.. to posadzil sobie Tituszke przed TV , ona z radochy wywija sobie nogami i automatycznie lezaczek jej sie buja 🙂) Normalnie ma u mnie plusa chlopina 🙂)

• Mamusie
Agn dlaczego Twoja fota taka mala??? ledwo cos widze 🤨 Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia!!! 😘 😘 😘 😘 🙂 🙂 🙂

A my niedawno wrocilismy ze spotkania swiatecznego z moimi siostrami i ich rodzinkami 🙂 bylo wesolo 🙂

A tu zdjecia:

trzy siostry z pociechami:
[IMG]http://imageshack.us/a/img827/9923/pc220313.jpg[/IMG]

Ula z kuzynkami: Matylda 8 lat i Paulinka 2 lata 🙂

[IMG]http://imageshack.us/a/img43/5484/pc220317.jpg[/IMG]

• Mamusie
Agn malutka ta foteczka. Wszystkiego dobrego dla Was 🙂 oby Cię tak zawszę mężu na rękach nosił 😉
karolka według mnie jesteście do siebie nie podobne 🙂 każda inna. sądząc po minach spotkanie się udało 😉
sandra dobrze Ci z tym mężem, bo mój właśnie wrócił z wigilii firmowej i podśpiewuje hahahah
była moja siostra wykąpała mi dzieci,uśpiła starszą, pogadałyśmy i poszła 😁

WESOŁYCH ŚWIĄT MAMUŚKI!!!! Zdrowia dla Was i maluszków, miłości , cierpliwości i spokoju.

Do napisania po świętach 😉

• Mamusie
latka napisał(a):
Agn wszystkiego dobrego, małe zdjęcie, ale dojrzalam, że ślicZnie wygladaszz; ))))alelaska z Ciebie 😉
Karola super zdjęcia, takie rodzinne sa świetne, też właśnie myślę, że każda z sióstr inna , nie podobne, ale myślę, że Paulinka do Ciebie podobna 😉

hehe Latka moja siostra sie wkurza, bo kazdy mysli, ze Paulinka to moja corka 😁

• Mamusie
Wesołych Świąt mamuśki!! 🙂
Mikołajkowe buziaki 😘 😘 😘 😘 😘 😘 dla wszystkich maluszków 😁

miłego morsowania 😉, dla tych, co lubią sie pluskać zima 😉
i udanych chrzcin!! 🙂 dla tych, które to czeka w Swieta 🙂

PS. u nas w pierwszu dzien Swiąt rocznica poczęcia Tymulka 😜

• Mamusie
No to na swieta poszalalyscie sobie ze swoimi M 😁 nasza Ulka to jakos sylwestrowa 😁 😁

Natalia mowilam, ze teraz bedzie tylko lepiej! 😆

Tym mamuskom, ktore juz tu przed swietami nie beda zagladac zycze Wesolych i Spokojnych Swiat w rodzinnym gronie 😘 😘 😘 😘
My wyjezdzamy dopiero jutro, no wiec ja tu jeszcze dzis bede zagladac 😁

• Mamusie
Witam i uciekam.
Wesołych ,spokojnych świąt w gronie rodzinnym .
Pociechy z bąbelków i wszystkiego co naj ,buziaczki 😘 😘

Aga super wyglądaliście wszystkiego dobrego na nowej drodze życia 😘 😘

A u nas noc koszmarna co dwie godziny pobudka na jedzenie mąż pojechał kupić smoka nowego może się przyjmie bo już odpadają mi sutki 🤪 🤪

Zajrze pewnie do Was kochane po świętach bo jutro wigilia u babci M , pierwszy dzien swiat u mojej kuzynki ,a potem sie zobaczy .
Fajnie sie zlozylo bo nic nie gotuje i nie pieke ciast bo najnormalniej w świecie Wiki mi nie da spokoju tylko by chciala cyca i przytulanie masakra nie wiem kiedy jej sie to odwidzi.
A i tatus kupil szczoteczke do malutkich zeborkow wiec zaczynamy je myc . 🤪
Jak Wiki da to kiedys pykne fote i wstawie tych malych perelek.
Starsza nadal chora lezy w swoim pokoju zabrala neta i ja nie mam dostepu do komputera 😠
Uciekam pa pa buziaczki trzymajcie sie cieplutko 😘 😘
Tusia super ,że już w PL .Witamy.
Natalka ucałuj Majunie od ciotki i niech szybciutko dochodzi do siebie . 😘

• Mamusie
latka napisał(a):
Inirtam u nas również te Tymulki to świąteczne chłopaki 🙂

Wesołych Świat dla Mamusiek i maluszkow; *

natalia na pewno będzie szło pomyślnie 😉 dzielna Maja 🙂

Latka moja Ola dołącza się do tego grona 🤪
Agn ślicznie wyglądasz tylko zdjęcie małe 😉 ale ja nie umiem w ogóle dodawać narazie 😁
Natalia całuski dla Majuni 😘
Karolka piękna rodzinka 🙂 🙂 A Ulka tylko patrzeć jak ją kuzynki w obroty wezmą 🙂 moją Olę kuzynki już od miesiąca chcą do McDonalda zabrać 😁

Dobra lecę dalej bo tylko na chwilkę zajrzałam jeszcze raz wszystkiego dobrego 😘 do popisania po świętach 😉
A jakiś taki mam sentymentalny dzień jak sobie myślę że niedługo minie jak rok temu moja Ola powstawała (wtedy była jeszcze naszą małą morelką:lol 🙂 ale w tym roku będziemy już grzeczni w święta 😁

• Mamusie
Witam się 🙂
Moja od wczoraj jest nie do zniesienia 😞 Płacze, kwili, nie chce spać ani w dzień ani w nocy, do tego ciągle wpycha sobie piąstki do buzi, ślini się i nie chce jeść. Już nie wiem co jej jest. Może to jednak takie wczesne ząbkowanie? 😮
Tusia, witaj w Polsce 🙂
Agnieszka, wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia 😘

Wczoraj odebrałam zdjęcia z sesji Natalci. Niektóre są po prostu rozbrajające 😁 Jeśli znajdę czas to może kilka z nich w święta opublikuję na fb (w końcu sobie założyłam konto na fb i zaczęłam z niego korzystać 😉 )

Dziewczyny, prawdopodobnie na forum zajrzę najwcześniej w drugi dzień świąt albo dopiero po świętach, dlatego już teraz życzę Wam i Waszym maluszkom wszystkiego najpiękniejszego, zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń 😘 😘 😘

• Mamusie
Kochane, moja Mama zrobiła nam niespodziankę i przyleciała z Tatą na święta. Jestem przeszczęśliwa. Nadrobię was po świętach bo teraz nie ma jak 😉 Krzyś czuję się już lepiej!

Z okazji Bożego Narodzenia,
Składam Wam serdeczne życzenia. Niech Wam święta miłe będą,
Z dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z wigilią tuż po zmroku,
I w radosnym Nowym Roku.