Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dzien dobry...To chyba moja Maja jest najmniejsza wagą ze wszystkich dzieci bo ma dopiero około 5 kg może!!!! no ale nie ma sie co dziwic 2 tygodnie pod respiratorem to też weszło we znaki,potem wirus i tak sie kulalo,jestem ciekawa kiedy przybierze ładnie na wadze,może w poniedzialek pojdziemy sie zwazyc 🙂 Szczepienia i tak mamy dopiero pod koniec kwietnia to nie bede czekac do tego czasu. Mała mnie zisiaj zszokowała!!! o 21.30 zasnela a obudziła sie uwaga: o 6 🤪 🤪 🤪 🤪 wiec bardzo ładnie,ale stwierdzilam jedno dlaczego tak spala,bo do tej pory mialam kaloryfer odkrecony na maxa a dzisiaj tylko na polowe wiec lepiej sie chyba dziecku spalo 🙂 potem o 7.30 i teraz znow bedzie zasypiac 🙂

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej witam się z duuużżżą kawą 🙂
U nas dzisiaj jakaś masakra Wiki wstała o 3 i do 5 szalała ,zrobiła kupę i zero chęci do spania 😮
Przewinęłam ją ,nakarmiłam i odwróciłam plecami, a ta się darła i co jakiś czas nasłuchiwała czy reaguje i po 5 min też zasnęła aparatka mała .
Ja swoja wczoraj ważyłam i ma 7.800 oby trochę przystopowała bo przy moich 51 ledwo ją dźwigam. Chyba będę ja ciągnęła za nogę po podłodze 🤪 🤪
Uciekam bo M niedługo wraca no i Wiki już nawołuje ,a i od dzisiaj zaczynam ćwiczyć bo tak ładnie schudłam ,ale ciało nie wygląda za apetycznie wszystko jakieś obwisłe 🙃
Jak macie jakieś ciekawe ćwiczenia to podajcie linka 🙂
Tak zmieniacie te avatarki ,że co chwile zastanawiam się ,kto pisze 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Hej 🙂
U nas nocka rewelacja 🙂 Zasnął bez awantur po 20, obudził się o 2, ale przytuliłam i spał dalej do 7 😮 Całą noc nie jadł, a jak popłakiwał przez sen to się nie budził na smoczka, ani nic 🤪 Szok 🙂

Doti jakie piękne rodzinne zdjęcie 😁

Mój M chory, złapał od nas 😞 Dobrze, ze ma chłopak sobotę wolną to sobie odpocznie 🙂
A my na 14 na bioderka. Śniegu trochę jest, ale bez szału, da się wózkiem ładnie jechać 🙂 I słonko jest ładne, cieszę się, że wyjdziemy na powietrze 🤪

Robicie coś dla swoich na Walentynki? My tego "święta" nie obchodzimy generalnie, ale ostatnio tak się kłócimy, że może warto byłoby coś miłego przygotować? 🥴

• Mamusie
efek napisał(a):
Hej 🙂
U nas nocka rewelacja 🙂 Zasnął bez awantur po 20, obudził się o 2, ale przytuliłam i spał dalej do 7 😮 Całą noc nie jadł, a jak popłakiwał przez sen to się nie budził na smoczka, ani nic 🤪 Szok 🙂

Doti jakie piękne rodzinne zdjęcie 😁

Mój M chory, złapał od nas 😞 Dobrze, ze ma chłopak sobotę wolną to sobie odpocznie 🙂
A my na 14 na bioderka. Śniegu trochę jest, ale bez szału, da się wózkiem ładnie jechać 🙂 I słonko jest ładne, cieszę się, że wyjdziemy na powietrze 🤪

Robicie coś dla swoich na Walentynki? My tego "święta" nie obchodzimy generalnie, ale ostatnio tak się kłócimy, że może warto byłoby coś miłego przygotować? 🥴

Ja daje perfum i jedziemy w sobote do kina 🙂

• Mamusie
Efek, ja zazwyczaj zamrazaam tak do 3/4 sloiczka, zeby nie popekay czasem.
Na razie mrozilam dynie 🙂) A pozniej bede robic marchew/ ziemniak.. ziemniak/ szpinak 🙂

Ja od rana w wydziale komunikacji z kumpela bylam, ale juz wrocilysmy 😁 Titi usnela w samochcodzie.

Zla jestem, bo kupilam Nadii stroj, nada nie przyzedl, a jak dzis nie dojdzie to jest mega dupa 😞( i nie mamy nic na balik..

Madzia, nie ogladalam TVN bo mnie nie bylo. Ta malutka nadal w szpitau??

• Mamusie
Dzień Dobry 🙂

Jeszcze raz dziękujemy za wczorajsze życzenia 😘

Ja się tak zaangażowałam w robienie fotoksiążki, że wczoraj poszłam spać po północy 😮

Deira współczuję, złośliwość rzeczy martwych a jak już krucho z kasą to okazuje się, że mamy mnóstwo wydatków 😮

Latka otworzyłam stronę z drugiego linka 😁 Jaka śliczna sukienka 🤪 A oni raczej nie wysyłają do Polski?

Doti wesołe zdjęcie w avatarku z dzieciaczkami 😁
A ile śniegu u was napadało 🤪 U nas prawie wiosna 😁

Dzonatalie Naisha jest przesłodka i jakie ma włoski 🤪 A co za ciastko ona wcina?

Pati mój M powiedział, że 7/8 etatu można wziąć w każdej firmie, niezależnie od tego ile osób zatrudnia. On jest przełożonym w korporacji i mówi, że jego dziewczyny jak wracają z macierzyńskiego to często , gęsto właśnie na 7/8 😮 No cóż, jeszcze się dowiem...

Karolka przez moją fotoksiążkę wczoraj nie odpisałam, przepraszam 😘

Kasia zdróweczka dla Oli 😘

Lecę do Mai, bo właśnie wstała 😁

• Mamusie
Hahaha 😁DD Karolka, i z niewyparzonym jęzorem 😁

A my pewnie zostawimy, bo ja nie lubie kasy wydawac 😁 hehe 🙂 Moze na wylot na wakacje, choc jescze nie podjelismy decyzji czy leciec czy nie? Darek mnie ciagnie, a ja jak myse, ze znow mam tyle kasy od razu dac to mnie boli 🙂
Mlody sie smial, ze zemdleje przy platnosci : 🙂

• Mamusie
Latka ale mi ochoty na te ubranka narobiłać 😁 Jednak muszę się powstrzymać, bo majątek na te moje córki wydaję 😁

Doti ważne, że mogę wziąć te 7/8 etatu. Jak będą mieli zwolnić to zwolnią 😁 I tak się dziwię, że 7 lat pracuję 😁 Tyle, co byłam na zwolnieniach to chyba rekord w firmie pobiłam 😮

Waga pokazuje 51 kg, muszę się wziąć za siebie, bo niedługo zniknę 😮
Zawsze byłam chuda pomimo tego, iż nie żałuję sobie niczego, szczególniw słodyczy 🤔
U mnie co roku zwrot z podatku idzie dla Sandry na wyprawkę do szkoły, teraz będą zakupy do liceum 🤔

• Mamusie
Niestety im starsze dziecko tym podręczniki droższe 🙂
Dobrze ,że mamy taką różnice wieku bo jakbyśmy musiały kupować dla dwóch to bankructwo murowane 😁
Mi też waga pokazuje 51 i jakoś mniej nie chce ,tylko ,że ja mam 160 wzrostu to jeszcze mogłabym trochę zgubić , apetyt wzrasta w miarę jedzenia tak 4 z przodu by się mogła pokazać,ale zaczynam ćwiczyć więc może 😜