Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
To nawet nie o okazję chodzi tylko o to, że naszaspacerówka tak skrzypi że żal mi w niej Laurkę wozić. A tak to ona by korzystała teraz ze spacerówki a na wiosne byłoby dla Maleństwa.
Taki zestaw mi wpadł w oko:

http://allegro.pl/coneco-mustang-zestaw-z-fotelikiem-10-elementow-i3682184287.html

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam Kochane 🙂
Doti fajny zestaw 🙂 jak mozecie go obejrzec i odebrac osobiscie to super 🙂

A do mnie dzis dzwonili z firmy, gdzie tydzien temu bylam na rozmowie, ze sie spodobalam i przeszlam do drugiego etapu 😉 tym razem czekają mnie testy językowe... i tak sie nie napalam, bo co z tego, ze sie spodobalam, jak nie odpowiada im za bardzo moj 3-miesieczny okres wypowiedzenia i chca, zebym ewentualnie poszla do szefowej o porozumienie stron, a ona jest taka chamska, ze watpie czy sie zgodzi 🤨 no nic, zobaczymy co wyniknie po tym drugim etapie 😉

• Mamusie
i żebyś wiedziała Natalia!! nie ma czasu na nic!! to moje dziecko coraz mniej śpi w ciągu dnia, a przy tym jest mega wymagające!! nawet na chwilę nie mogę zająć się "swoimi" rzeczami, bo zaraz znajduje sposób, żeby mnie do siebie przyciągnąć 🙃 ostatnio specjalnie rozsypuje klocki, żebyśmy potem wspólnie je sprzątali 😜

Karola, no to trzymam kciuki, żeby i po drugim etapie zadzwonili 😉

Doti, ładny ten wózek, tylko taki bardziej dziewczyński 😉 a 12 tc 🤪 🤪 🤪 wow!! ale zleciało 🙂 nim się obejrzymy, to będziesz skurczy wyczekiwać 😜

Latka, chyba tak jak Sandra "przepowiadała" forum powoli umiera śmiercią naturalną.. 😞 każda ma coraz więcej na głowie, dzieciaki wymagają wbrew pozorom większej uwagi i jak nie to, to tamto.. czasu brakuje, żeby na bieżąco czytać, a co dopiero pisać 😉
miałam Cię już jakiś czas temu pytać, skąd bierzesz przepisy na obiady dla Tymosława? stwierdziłam, że mojemu też przydałoby się urozmaicić dietę, bo mam wrażenie, że w kółko je to samo 😮 dziś spaghetti, bo jakoś dawno nie było 😉

Isa, współczuję sytuacji... ależ bym focha miała na M!! nie rozumiem jego postawy!! no sytuacja do bani!! 🤢

Marylu, co z Wami??????

• Mamusie
Inirtam, ogólnie w necie. To na jakimś blogu, to na jakiejś stronie, forum...
Caly czas nowego mu szukam i gotuje i naprawdę ma urozmaicone bardzo. Nawet kolacje mu wyszukuje bo jiuz nie mogę patrzeć na kaszk, parowke czy kanapke. Cos innego po prostu.
Na osesek korzystam z przepisów, na www.mini-kuchnia.blogspot.com i mamazone.
Ostatnio dwa dni np na kolacje robilam mu placki a la racuchy , mega szybkie, pyszne i sycace, polecam! Takie z płatków owsianych, jogurtu i np gruszki właśnie z tego bloga . Tymek je uwielbia.
Co chwilę cos nowego je i często dwa dania.
Uwielbia ogorkowa 🙂

• Mamusie
latka zazdroszczę, że Tymek tyle je...my Małemu odkładamy przerożne rzeczy, a on i tak najbardziej uwielbia królika i rybę z hipa i praktycznie je to na zmianę...a my mu takie pyszności robimy - czasem trochę skubnie, czasem nawet nie chce spróbować 😞 esz...
no i ogólnie to widzę, że dużo ten Twój synuś też śpi - fajnie - grzeczniak CI sie trafił 😉

Karolka powodzenia na drugim etapie.

Doti gratulacje - to praktycznie 1TC za Tobą 😉
widzę, że dolegliwości nie ustępują Ci za bardzo 😞 "pocieszę Cię" ja do teraz rzygam ;(

a my dziś na wizytę idziemy-mam nadzieję, że zrobi usg-no i potem jak zdążymy to na zajęcia z Marcinkiem. i mój mały Bidulek taką glebę dziś zaliczył, że wielki guziol na czole - a ja to prawie z Nim płakałam ;(

• Mamusie
Buffy powiem Ci ze az boje sie chwalic. Jest naprawde dobrze pod wieloma względami, jedzenie, spanie, zdrowie, zabkowanie tzn ani goraczki, tylko duzo sliny i luzniejsze kupy. Odpukac! Raz trochę kaszlal tylko od urodzenia co obeszlo sie prawoslazem. A nie byl ani trochę karmiony piersią. Więc jestem szczęśliwa i oby tak zostało. 😉
Tymek jakby mogl to każdemu by z talerza wszystko wyjadl.
A Marcinek widocznie tylko na takie obiadk ma ochotę i tyle; ) na pewno z czasem sie to zmieni zobaczysz 🙂.

Doti super ze jesteś zadowolona 🙂

• Mamusie
Zrobiłam zdjęcie torby żebyście mogły zobaczyć prawdziwy kolorek, to jest naprawdę piękna śliwka 😉 Póki co wylądował na strychu jeszcze. Ściągniemy go jak rodzinkę poinformujemy hihihi

[IMG]http://imageshack.us/a/img577/6324/2x9e.jpg[/IMG]

Dziękuję Wam za gratulacje 😉

• Mamusie
Doti, a co będzie jak urodzisz chłopczyka? Inirtam dobrze mówiła,że taki "dziewczeński" ten kolor wózka, ale każdy ma swój gust, super,że udało ci się kupić za przyzwoite pieniążki i gratuluję przebytych 12 tygodni ciąży 🙂 no i życzę dobrego samopoczucia, domyślam się jak dostajesz w kość!
latka, z Ciebie to kochana mamusia,że tak Tymkowi urozmaicasz jedzonko 🙂 Kuba je zawsze pół dużego słoiczka w południe, a później jak wrócimy do domu z pracy, to z nami podjada drugi obiadek...
Wczoraj młodego Wam pochwaliłam,że kilka nocy się nie budził i nie jadł w nocy, to dzisiaj o 3 pobudka była na mleczko 😜

buziaki!

• Mamusie
Witam.

Doti kolor swietny i wozek tez ladny! 🙂
Karolka gratuluje drugiego etapu i zyczymy sukcesu!:*
Isa trzymaj sie tam:*

Ja wczoraj stanelam przed lustrem w lazience i obcielal wlosy do ramion. Taki malyspontan hehe
Pola wlasnie stoi w lozeczku i przelizuje go dookola haha 😁
M wlasnie grabi ogrod z lisci 🙂

Ja z karmieniem Poli nie mam problemu, zje obiadek i po godzinie znowu jest glodna. Jeszcze popoludniu zje z nami obiad.

Ja nadal nie wiem co Polcia ma na tej raczce 😞 lekarka ma wolne... ehh

• Mamusie
Latka my tak właśnie celowaliśmy poprzednim razem najpierw w synka a potem w córeczkę i udało się za każdym razem jak widać 😉
Kolor wózka dziecku jest raczej obojętny, a mnie sie podoba. Mati miał wózek niebieski, zostawiliśmy go więc i Lusia w niebieskim jeździła. Jakoś nie było sprzeciwu z jej strony.

Madzia 12 tydzień to ja dopiero zaczynam 😉

Raaaaany jak mi jest niedobrze!!!! Nie jestem w stanie obiadu zjeść nawet... a ile można jeść kanapek. 😞 😞 😞 Jeszcze mam takie wrażenie jakby mi coś stanęło tuż za małym języczkiem i przy każdym przełykaniu śliny drażni mnie tak jakbym palec do gardła sobie wsadzała...

• Mamusie
Doti, jak ja bym chciala, żeby mi się tak za drugim razem udało 😉 hehe... bo w pierwsze też celowałam na girl... z resztą dość długo Tymek był Blanką, bo na usg nie było widać siusiaka 🤪 pamiętam, jaka byłam wkurzona na lekarza, że wypatrzył tego siusiaka!! 😉
wózek jest super!! i najważniejsze, że Wam się podoba... generalnie "mój" kolor!! podobają mi się fiolety, zwłaszcza w połączeniu z szarością, a jak jeszcze do tego dobrze się sprawuje ogólnie mówiąc, to pozostaje tylko miłego użytkowania życzyć!! 🙂 a dzidziuś nie będzie przecież protestował, że wózek ma kolor taki czy taki... i tak na początku ich nie odróżnia 😜 hehehe

• Mamusie
fajnie, że Lusi się spodobał wózeczek 😉 miłego używania

latka super ten Twój Tymuś - oby dalej tak się chował!

ja po wizycie - będzie drugi synuś 😁 już na milion procent 😉
ale mam jakieś skrzepy w macicy i powiedziała, że przez to moje bóle brzucha i trzeba to koniecznie kontrolować... za tydzień znowu mam przyjść i potem za dwa... w między czasie oszczędzać się-jak najwięcej leżeć i nie dźwigać...ciężkie do wykonania przy takim Marcinku 😉