Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witajcie mamusie. Widzę że tu jest prawie całkowita cisza...
U nas trochę zmian, otóż Milenka zostanie starszą siostrą 🙂
To dopiero początek bo ok 9 tydzień ale cieszymy się że się udało wkońcu 🙂
Wysyłamy Milene od września do przedszkola.
Po informacji o ciąży postanowiliśmy poszukać domu bo w naszym mieszkaniu może być ciężko z dwójką.
Pozdrawiamy 🙂

• Mamusie
Dziękujemy za gratulacje 🙂
Ja się całkowicie nie spodziewałam ciąży, okres od porodu miałam co 2-3 miesiące, raz poroniłam bliźniaki na samym początku i wtedy lekarka powiedziała że mamy małe szanse na kolejne dziecko.
Okresu nie miałam od grudnia więc wybrałam się w poprzedni piątek do lekarza w celu umówienia się na badania hormonalne. Zrobiła mi usg żeby zobaczyc czy nie mam jakiś torbieli i "gratulacje jest pani w ciąży" .
Szok był ogromny ale się cieszymy że los za nas zdecydował bo chyba tak najlepiej.. 🙂
Trzymam kciuki żeby i Wam się udało ;*

• Mamusie
Forum umiera... szkoda.

Pauleczka gratulacje!!
Latka cierpliwości a napewno się uda!

u nas ok. wszystko się kręci.
M zjechał na tydzeń, dzisiaj wyjeżdża i 3.04 przylatuje na miesiąc zająć się działką bo na wakacjach robimy fundamenty.
teraz mieliśmy bieganiny, z notariuszem, geodetą itd... ale już wszystkie papiery mamy więc jesteśmy bardzo szczęśliwi!
Szymon oczywiście chodzi pięknie do przedszkola, uczy się, recytuje, śpiewa, tańczy... a o rozmowie nie wspomnę... gada jak najęty, papla wszystko.

muszę się pochwalić 😁 z 65kg przeszłam na 55 kg.
jeszcze 5kg do celu i witam latooo ! 🙂

[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4713c5fd2afba2eb.html][IMG]http://images70.fotosik.pl/745/4713c5fd2afba2ebmed.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Hej dziewczyny

Pauleczka gratuluje 🙂
Isa co robisz ,że tak ładnie schudłaś ???

U nas od 2-3 tygodni już bez pieluszki 🙂
Wciągu dnia już dawno nie nosiła ,ale w nocy jeszcze jej zakładałam .
Teraz jak wysiusia się o 19 to do 8 rano daje radę.
U nas wszystko po staremu ,M pracuje na dwa etaty 😞 ledwo żyje .
Święta w domu spędzamy , mieliśmy nad może jechać ,ale się cieszę ,że nie wypaliło bo pogoda paskudna 🙂

• Mamusie
mixi - specjalnie nic nie robię tzn. nie katuje się bo muszę schudnąć... tylko żyję bardziej aktywniej i zdrowo (rower, bieg, ćwiczenia - wieczorami jak mały śpi i jak pogoda dopisuje) po 18 nic nie jem, sama woda, co najważniejsze zero słodyczy... a cukier tylko do kawki. zdrowo się odżywiam,ograniczam tłuszcze, smażone itd... dużo gotuje na parze lub pieczone z piekarnika. chyba tyle.
no dodam że stres, nerwy i praca robi swoje. nie mam czasu myśleć o jedzeniu, jem dużo owców i warzyw, sałatki no i co najważniejsze pije bardzoooo dużo wody.
w ciągu dnia jestem ciągle w biegu, tu małego do przedszkola, później do jednej firmy, do drugiej i po 'pracy' jeszcze praca w domu (więc jak już mnie głód dobija to zamawiam na szybko sałatkę a nie fast-food 😁 ) ... małego o 15/16 wybieram spędzamy razem czas do 19 i zasypia a ja dalej w ruch...
ale już nie mogę się doczekać świąt, żeby trochę odpocząć od tej bieganiny...

dobranoc. 🙂

• 4 tygodnie później...