Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
agn36 napisał(a):
No Isa dzień się już kończy 😁
A ja wyskoczyłam sobie po 19, jak mała zasnęła do Szczecina na zakupy 😁 Dwie godzinki pobiegałam po Outlecie ale nic nie kupiłam 🤨 Znalazłam tylko dla córci czapeczkę ale trzeciej w ciemno nie kupię i jutro jadę z Mają , żeby od razu przymierzyć 😉 W Coccodrillo jest piękny komplecik z szaliczkiem za 15 zł 🤪 Mam nadzieję, że nikt mi nie wykupi 😁 A moja córcia cały czas spała i nawet się nie kręciła no i oczywiście ciągle sobie śpi 😁 Dodam, że została w domu z moim M 😁 Zaraz ją nakarmię przez sen to pośpi do ok 4-5.
Dobranoc 😁

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzien dobry...kilka dni sie nie odzywalam bo nie mialam internetu,dopiero dzisiaj jestesmy w domu to jest 🙂 w piatek przyjechalismy do Wrzesni troche poogranialam na chrzciny bo po kolacji w restauracji ciotki i moja mama przychodza na noc 🙂 bo chcą sobie popić,a powiedzialam ze na chrzcinach mojego dzieckA alkoholu nie będzie i wszyscy to wiedzą że jest ok 🙂 Majka oczywiscie nocki przesypia ładnie 🙂 Wczoraj bylismy w gosciach u Bartka wujka i mowili że jednak Majka jest podobna do Taty :P wiec zalamalam sie 😁 😁 hehe

miłej niedzieli kochane

• Mamusie
Hej .
Nocka cała przespana od 21-9 więc jest i ból głowy .Ach tak zle i tak nie dobrze 😁
Aga kusisz tym outledem tak blisko mieszkam bo w zdrojach ,a jeszcze tam nie zawitałam.
Mam pytanko do Was
czy Wasze maluchy też robią takie kupy ,że nieogarniają tego pieluszki ?
Bo Wiktoria robi jedną dziennie ,nieraz jedną na dwa dni ,ale za to takie monstrum ,że wszystko jest brudne 🤪
Ja nie nadążam prać ,a i plamy zostają mimo odplamiacza . 😠
Wszystkie ciuszki mają jakieś plamy muszę kupić lepszy odplamiacz .
Natalia nie przejmuj się rodzinką M Maja to cała Ty . 😁

• Mamusie
hej kochane 🙂 my wczoraj wrocilysmy juz od moich rodzicow do siebie - tydzien szybko minal, ale nie powiem, fajnie bylo, oprocz tego incydentu z Uli spuchnietymi i czerwonymi uszkami 🤨 na nastepny weekend do tesciow - bleeee

Natalia Maja to twoje odbicie w lustrze 🙂
Mixi moja Ula robi kupe raz na kilka dni, ale jak juz zrobi, to rzeczywiscie wyplywa ona z kazdej strony pieluchy 😁

• Mamusie
dobry,
tatuś zajmuje sie synkiem a mama sie szykuje bo na obiad jedziemy do teściowej ;/ nie wiem jak ja to wytrzymam...
ale mąż powiedział że jak mały będzie płakał to wrócimy do chaty więc mam nadzieje ze będzie niespokojny i szybko się stamtąd ulotnimy 😁 troche głupie ale tak właśnie chciałabym... no i jak tylko coś teściówka zacznie gadać i mnie wkurzy to powiedziałam mojemu M że nie będe się cackać tylko będe walić z mostu co myśle i koniec...

trzymajcie kciuki żebym nie eksplodowała 😁
miłej niedzieli mamuśki 😉

• Mamusie
mixidixiaga napisał(a):
Mam pytanie :
czy któraś z Was ma odciągacz ręczny tommee tippee bo za cholere nie wiem o co w tym chodzi i jak go używać ?

Czy ten zaworek musi byc wsadzony , przecierz on tamuje przepływ mleka do butelki ?

O co kaman w tym cholerstwie ? 😠 😠 😠 😠 😠

ja mam ten laktator...musi byc ten zaworek 🙂 on nie tamuje

• Mamusie
Hej 🙂
Ale pogoda brzydka - cały dzień buro 😞 Na szczęście mały dziś spokojny i uśmiechem mi humor poprawia 🙂 Co do kupek to wciąż robi kilka dziennie, ale już nie po każdym karmieniu. W nocy nie robi, tylko z rana i strasznie wtedy stępa - mam nadzieję, że to nie zaparcia. Co w mojej diecie może powodować zaparcie u małego?

• Mamusie
Hej!

Mixi ze Zdroji do Klinisk rzut beretem 😁 Jak będziesz miała czas i ochotę to zapraszam z maleństwem na herbatkę 😁 Do nas jest świetne połączenie pociągiem 😁
A co do Outletu to byliśmy dzisiaj i kupiłam czapeczkę z szaliczkiem z 59 zł przecena na 15 zł w Corccodillo 🤪 ale trzeba uważać na te ich promocje, bo obok wisiała czapeczka już za 49 zł 😮
My dziś spędziliśmy większość dnia w Kaskadzie, tam też nakarmiłam małą i cały czas spała a mój M nawet na minutę nie dał mi wózka, taki dumny tata 😁 Miałam więc czas pobiegać po sklepach i oczywiście nic nie kupiłam 😁 Znalazłam tylko płaszczyk w Orseyu z korzuszkiem i zastanawiam się, czy sobie nie kupić 🤔
Przyjechaliśmy do domu ok 17:30, o 18:40 kąpiel, 19 mleczko i Maja śpi jak laleczka 😁

Doti mnie coś głowa boli od dwóch dni, nie wiedzieć czemu, aż musiałam brać tabletki 🤔

• Mamusie
A tutaj czapeczka, cała z króciutkiego korzuszka a z przodu śliczne różyczki no i dwa pomponiki 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/405/dsc6226y.jpg/][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/24/dsc6226y.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
A dziękuję za zaproszenie.
No to mamuśka poszalałaś z lataniem po sklepach 😉
Ja niestety siedzialam w domku bo dzisiaj byl dzien ulewania i wielkich kup 🤪 więc wolałam się nie oddalać od domu 😁
Śliczny zestawik kupiłaś ja w reserved kupiłam czapke ,rękawiczki i buciki też z kożuszka i czapka ma uszka ,a buciki i rękawiczki łapki i nóżki pieska.

• Mamusie
Mixi a ile zapłaciłaś?

A tutaj link jak Maja podnosi główkę, po minucie trzeba było ją podnieść bo był wrzask 😁
http://www.youtube.com/watch?v=mlSCQJKreTQ&feature=youtube_gdata_player

Ja po sklepach latam ale rzadko sobie coś kupuję, zawsze szkoda mi pieniędzy 😁

• Mamusie
Hej
Wrocilismy z londynu. Paszport załatwiony 😁 a i fajne zakupu zrobione.
mixi cchusta sprawdziła sie rewelacyjnie. Wzięłam ja też do londynu i moj m nosił małego. Jak tylko wchodził w chustę odrazu zasypial i spał 3-4godz bez pobudki!!! Więc mogliśmy spokojnie po sklepach chodzić. Fajna mate kupilas, a Wiki jaką ma śliczną buźkę 🙂

buffy po szczepieniu jak wstalismy rano to juz bylo wszystko ok 😉

isa8 sliczny Szymuś 🙂

initram Tymus na macie fajnie fika 😉 a ta Twoja karuzela ma pilota? działa dobrze?! możesz z łóżka włączać?

karolka piękna sesja Ulci!

a co do plam bo widziałam że pisałyście o tym to ja używam Vanish sensitive. Niby odpowiedni do ciuszków niemowlęcych. W każdym razie zawsze wszystko sie spiera.

• Mamusie
dobry,
wczoraj u teściowej mały cały czas spał... a jak się budził to dawałam cyca i teściowa go odemnie wyrywała i cały czas nosiła, z tego noszenia ciągle zasypiał więc do domu wróciliśmy dopiero późnym wieczorem 😮
oczywiście nie obyło się bez głupich i niepotrzebnych komentarzy ale to norma... na szczęście przeżyłam....
za to jak wróciliśmy to mały dostał szału i ciągle płakał no i mój M stwierdził że widocznie u teściowej czuje się lepiej niż tutaj w domu ;/ wkurzył mnie nieziemsko!
usnął dopiero o 22 po 2h marudzenia i płaczu...

no i od 2:30 jesteśmy na nogach, Szymek wyspał się w dzień więc w nocy wolał być noszony ;/
dopiero teraz usnął. więc i ja idę się kimnąć.

agn śliczna Majeczka... 🙂

ps. aż mnie wzruszyło... piękny tekst!! -> http://www.youtube.com/watch?v=vPwkvYzbkCs&feature=channel&list=UL miłego słuchania....

• Mamusie
Witam.
U nas dzisiaj byla w nocy jedna pobudka na cyca o 3 ,ale mama zrobila szybka akcje i o 3.30 juz spalysmy ,kazda w swoim lozku 😁
Ale u mnie sloneczko swieci ,czekam na M jak wroci z pracy niech mi powie czy mroz czy nie bo mam ochote sie przejsc z Wiki na spacerek.
A jutro ide na spotkanie w klubie Kangura ,ale sie ciesze pocwicze prawidlowe wiazanie chusty no i poslucham co inne mamuski maja ciekawego do opowiedzenia . Mam nadzieje ,że bedzie tak fajnie jak tego oczekuje bo inaczej mnie trafi 😁 😁
Moj maz ze starsza w tym czasie zalicza seans w kinie bo juz od dawna sie wybieraja.