Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hej dziewczynki 🙂 my już po "lekarzach" 🙂
Najpierw było eeg główki i mały przed badaniem mi usnał ale jak pani zakladala mu taki guowy hełm to sie obudzil i dałam mu zaraz cyca i zasnal. Był bardzo dzielny i dostał order dzielności taka naklejke 🙃
a póżniej odrazu przeszliśmy na badanie ekg i już rozbnudzony zaczał fikać nogami, a na wizycie u paniu kardilog to już w ogole śmiał sie i piszczał 😁 także wizyty zaliczam do udanych jutro tylko musismy jechać do neurologa z wynikami bo dziś go nie było. No i jak da zgode na szczepienie to sie bedziemy w koncu szczepić 🙂

Mixi zaprosiłam Cie do znajomych bo bardzo jestem ciekawa jak wyglądasz w tej sukience 🙂

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mixi zaprosiłam Cię do znajomych.
Nikola wczoraj spała od 18.30 do 23.00,po mleko zaraz usnęła do 1.00, godzinkę nie spała i od drugiej spała do 9.00 🙂 extra 🙂
u nas też padał śnieżek 🙂 ale tylko trochę.
U mnie jakoś nastrój taki świąteczny się pojawił, byle nie było tak jak w zeszłym roku że na początku grudnia się pojawił a do świąt jakoś wszystko przeszło i nie czułam wogóle że już święta są. To pewnie przez to,że za szybko moim zdaniem wszystko rusza....w listopadzie już niektóre sklepy ubrane w lampki, reklamy świąteczne...za dużo tego i za szybko to wszystko startuje...ale marketing teraz ważniejszy dla ludzi chyba,niż nastrój przedświąteczny.Wszystko robią byle sprzedać towar,a po pewnym czasie staje się to już" oklepane" i człowiek nie cieszy się tak z tych świąt jak kiedys

madzia1988 napisał(a):
Pestka, ale Nikolka jest śliczna 🙂

Bardzo dziękuję 🙂
Uwielbia jak robię jej zdjęcia. Śmieje się wtedy jak szalona 🙂
Twój Kubuś też przystojniak 🙂

• Mamusie
dzień dobry.
wróciłam z Młodą od lekarza. dostała zawiesinę na biegunkę i wymioty i i środek na odwodnienie. teraz śpi biedulka. młody śpi w innym pokoju w kompinezonie przy otwrtym oknie, niech ma synek trochę zimna 😉
szczepienie przełożone do następnego tygodnia, żeby mu nie zaszkodzić, bo po szczepieniu może się zarazić prędzej 😞
rosół sobie pyrka, mam jej podać z ryżem i marchewką 🥴

kupiłam jeszcze butelkę z aventu dla Oskara bo jednak na noc muszę mu podawać mm bo mnie za dnia za bardzo wyssysa i na noc się wkurza strasznie że mu nie leci 😞

zauważyłam że nasze wszystkie dzieciaczki coraz ładniejsze 😉

• Mamusie
witam,
pestka śliczna niunia 🙂

te nasze dzieciaczki z dnia na dzień coraz to bardziej pocieszne i urocze... 😉

mój śpi... a ja ogarnęłam kuchnie i łazienkę... i zrobiłam paluszki z sosem pieczarkowym, mąż sie ucieszy bo wkońcu zje u nas na górze a nie na dole u mojej mamy ;D ...i już opędzlowałam półtora paczki ciasteczek owsianych 😮 musze z tym skończyć!

edith ja od tygodnia podaje MM (Bebilon) w nocy, 2 butelki jedną 120ml i drugą 100ml, bo tak jak u Ciebie już się wkurzał bo mało leciało, bo za dnia wyduł całe cycuchy 😁... ale najgorsze jest to że teraz nawet w dzień się pieni bo mało mu leci 😞 czuje że tracę pokarm... ale męczę się z nim bo nie chce całkowicie przenieść się na MM, więc mam nadzieje że pokarm powróci...

• Mamusie
hej dziewczyny 🙂

to prawda, wszstkie nasze dzieciaczki sa przeslodkie 🙂takie prawdziwe bobasy 🙂
Mi na razie pokarmu starcza, za dnia na styk, za to w nocy mala ladnie spi i mleczko zdąży sie zawsze pojawic i to w bardzo duzych ilosciach, tak wiec w nocy najada sie za dwoje 😁

a tu Ulka dzwiga w końcu swoja ciezka glowke 😁 😁 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/706/pc040162.jpg/][IMG]http://img706.imageshack.us/img706/9167/pc040162.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Chciałam jechać na zakupy sama ale póki co siedzę z dziećmi. Mała śpi mi na brzuchu bo inaczej nie chciała sie uspokoić. Pozwalam jej żeby mieć chwilę spokoju. Z drugiej strony tuli sie do mnie Starszy bo strasznie go zaniedbuję przez ząbkowanie Małej. Głowa mi pęka...M zajęty na dworze drewnem i końmi, teściowa wróciła umęczona z pracy i zabrała się za palenie w piecu....
Wychodzi na to że na zakupy pojade jutro 😞

• Mamusie
Dziewczyny pododawałam Was do znajomych .
Powinny być jakieś powiadomienia bezposrednio na forum.
U nas jakby lepiej mała spokojniejsza nie powiem popłacze sobie ,ale to nie to co wtedy.
Oby było już lepiej daje jej te kropelki dicoflor boże 5 ml ,a 40 zł. oby pomogło to będę zadowolona. 🙂
Doti współczuje moja siedzi i zerka na TV już drugie karmienie nie śpi ,ale jest spokój . 🙂
Postanowiłam jeszcze odstawić nabiał i zobaczyc czy te kupki nie będą ładniejsze ,także został mi tylko chleb ,gotowane mięso ,jabłka i marchewka oj niedługo mnie nie będzie 😉 bo znikne z głodu. 😁

• Mamusie
Ja zamierzam od dzis głód zapijać wodą... tzn nie głód jako taki tylko głód na zachcianki. I muszę ograniczyć ilość białego pieczywa, bo u mnie w domu jedzą tylko pszenny chleb (taki co po 4 dniach dalej jest miękki) a takim żeby się najeść to 3 kromki trzeba zjeść. Co prawda czuję że 1,5-2 w zupełności by mi wystarczyły ale to chyba jakieś chore przyzwyczajenie jest.

Mixi ślicznie
jeśli chodzi o wagę, jeszcze 5kg brakuje mi do wagi z przed ciąży ,ale ogólnie to jeszcze 10 chciałabym zrzucić. Nie karmię piersią więc jest podwójnie trudno.Kiedyś schudłam bardzo dużo,a teraz jakoś brak samozaparcia.kurde trzeba to zmienić.