Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzień dobry...
Jestem ogolnie zła..bo M cały tydzien od 14-22 bedzie pracowal,a i tak bedzie wracal o wiele pozniej,bo aż 80km ma do pracy tam gedzie jezdzi ten tydzien 😞
No i juz pojechal,bo chce zobaczyc co i jak bo pierwszy raz na tamtym miejscu jest.
Majka śpi,nie wiem czy z nia isc na spacer bo pogoda taka jak wczoraj troche chlodno,jakos zachmurzone niebo...a mialo byc juz tak cieplo.

• Mamusie
karolka84 napisał(a):
ahhhh morze!!!!!!!!!!!!!!!!!! kocham!!!!!!!!!!!! 🙂

no no mąż niczego sobie 😜 hehe 🙂
kurczę te wasze dzieci na takie dorosle wygladaja jak stoją, Ulcia to taki moj bobasek jeszcze 😉

haha ciagle Ci to powtarzam Karolcia ze Ulcia wyglada na takiego bobaska 😘 😘

• Mamusie
hej hej, ja juz po pracy.. odpoczywamy pogoda super tyle ze wiatrzysko jest!!
wczoraj bylo goraco, siedzialysmy w ogrodku pol dnia..

dzis porobilam porzadki w szafie Naishy, oczywiscie Naisha musiala wlazic wszedzie wiec takie z nia sprzatanie bylo.. :P teraz drzemke ma a potem play group sie wymeczy i znow padnie 😁

• Mamusie
Doti miałam pytać czy Twoja Lusia już zaczyna chodzić ,czy ten jeden raz się odważyła i nic więcej ?
Bo Wiki wczoraj zrobiła kroka do przodu i potem już nic .
I jest mega zaoferowana staniem i kucaniem bez trzymanki . 🙂
Widać ,że już by poszła ,ale chyba jeszcze się boi . 😁 😁

• Mamusie
Dajcie im spokoj, jeszcze maja czas 🙂)

Ja sie wzielam za porzadkowanie, 4 worki ciuchow i zabawki i laktator poszedl az za 60 zl na tablicy 🙂) Nosidelka dwa dostalam od kumpeli, wiec tez wydalam za darmo, bo juz uzywac nie bede, a komus sie przydadza 🙂

A 3 wrki ciuchow do noclegowni 🙂) Fajnie, ze meza nie bylo, ale bedzie marudzil jak wroci.. haha
Babcia oczywiscie twierdzi, ze na razie sie nie bierze, bo ona nie ma co wyrzucic??? 😮 A niektre scierki kuchenne wolaja o pomste do nieba 😜

Inirtam, 😘
Na razie nie mam zadnych wiesci 😞 Ale jak nikt nie dzwoni to na pewno grzej nie jest. Dzisiaj tata odbiera Milana, a myslalam ze bede miec "synusia" do czwartku 🙂

Chce upalu... 🙂)

Dzis oswiecilam kierowniczke, ze jesli bede nadal tu pracowac to do 1,5 rku bede korzystac z 7h pracy 😉

Mixi, ja uzywam recznego Avetna.. szczerze nie wiem czy elektryczny bedzie sie lepiej spisywal. Tez chcialam , ale nie znalazlam za przyzwita cene, wiec zrezygnowalam 🙂

• Mamusie
Sandra ależ ja mojej wcale nie popędzam 🙂 Na czworakach pędzi nie raz tak że ręce jej się plączą.
Ja bym najchętniej wyprzedała/oddała wszystkie ciuszki i zabawki ale chowam na zaś.....może coś się jeszcze kiedyś przytrafi... ☺️ Chociaż prędzej oddam je mojej siostrze o ile kiedyś się zdecyduje na dziecko... Ze ślubem czekali 10 lat...

• Mamusie
Sandra,bardzo się cieszę,że mogliśmy pomóc 🙂 jeśli jest jeszcze potrzeba, to mogę puścić info na fb, mam kilku znajomych swirusow, którzy chętnie pomagają w takich sytuacjach 🙂
I gratulujemy bujnego uzebienia 😁

U nas już przeswituja koronki górnych jedynek, więc na dniach wyjdą na pewno i chyba dwie jednocześnie.... Widać też dwa na dole, ale myślę, że tam jeszcze trochę potrwa 😉

Udało mi się kupić na allegro pchacz FP nowy za 60zl 🙂 czekam na przesyłkę 😁

• Mamusie
Sandra oby wszystko szło pomyslnie! trzymam kciuki 🙂

padam..

od 6 nie spimy, Tymek jak na swoje mozliwosci dzis troche bardziej senny i marudny a na wieczor goraczka, padł po 17, kapiel i zasnal, ale wiercil sie, poplakiwal, kaszki nie, mleko na spiocha nie , z suszarka nie, ile sie nameczylam, az w koncu sie obudzil i z mama Go jakos nakarmilysmy, kaszką ze słoiczka taka lubi nawet , ale teraz tak wymysla od dwoch dni ...wszystko przez zeby , ida cztery z góry na raz, jedna jedynka sie przebila i wychodzi w mgnieniu oka 😮 wiec nie ma sie co dziwic jego samopoczuciem, wiec mysle , ze goraczka itd tez przez zeby....dałam mu po 17 po kapieli czopek, teraz zasnal z wielkim trudek, a ledwo oczka trzymał...eh...

nasz stan narazie to 5 zebali

ale fajnie sie nauczył pokazywac na miskach gdzie maja oczy i nosy jak pytam hehe 🙂
i wszytsko chce i chodzi i daj i daj... 🙂

ja też już ledwo na oczy patrze, wiec szybki prysznic i sie klade

Inirtam mnie się tego typu buty podobają, ale jak przymierzyłam tymkowi to nie wyglądają ładnie 🙂http://www.clarks.co.uk/p/20353583?cm_mmc=criteo-_-feed-_-na-_-na

• Mamusie
Hej .
U nas od rana piekne slonce, az wstawilam pralke 🙂
Ja swojej tez nie popedzam ,ale jestem ciekawa bo jak zaczela stawac sama z kucakab to jest taka wniebowzieta i caly czas to robi i zaciesza ,wiec bylam ciekawa jak to jest z chodzeniem 😉 😉
Dzisiaj spacerek murowany idziemy kupic truskawki bo wczoraj byla taka kolejka ,ze nie stalam ,a juz po 6,50 byly. 🙂 🙂
Sandra tak jak piszesz brak wiesci to najlepsze wiesci 😉 😉

• Mamusie
dzień dobry 🙂 a u nas szaro i strasznie wieje, a zapowiadali słońce 😮 Ulka od wczoraj jakas marudna przy jedzeniu, moze tez jej kolejne zęby sie szykują, nie wiem...jak nie jest jest ok a jak zaczyna jesc to od razu ryk, ale biedna buźke otwiera bo glodna...to jak ja mam jej te pokarmy podawac?
Mnie juz 3 dzien głowa boli, spac mi sie chce i ogolnie jestem bez zycia...

aaa a co do laktatora elektrycznego to mam i nie uzywam, ale to jest mojej siostry, wiec nie moge sprzedac... 😞

• Mamusie
Dzien dobry...No i co z ta pogoda??kolejny dzien bedziemy sie kisic w domu:-/
Maja po 7 miala drzemke do 8:20 przez telefon ktory nas obudzil M:-/
Pamietam jak się balam kazdego ranka jak Maja miala operacje i lezala na OIOMIe żeby tylko nie zadzwonili,że coś się stało. I moim zdaniem też brak informacji to jest dobrze,może nie dobrze,ale stabilnie tak jak było u Mai.
Majunia zaczyna raczkować,jeszcze nie wie za bardzo o co chodzi ale tylke na brzuchu chodzi cały czas doslownie wczoraj i dzisiaj zrobiła juz po 3 kroczki 🙂...u nas narazie 2 pierwsze ząbki wyszły i dalej nic nie widać:P