Skocz do zawartości

listopadówki 2012 (z brzuszka:) | Forum dla mam

edithd_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Powiesiłam firany, poprasowałam. Zrobiłam przepyszny obiad. Część kopytek zamroziłam
i będę jeszcze miała na 2 obiady:-)
My myślimy o drugim dziecku. ALe narazie chcemy zobaczyć jak to będzie z jednym.
U mnie w szpitalu mam do dyspozycji gaz. Jakoś chyba przetrwamy ten poród.
Trzymam kciku za Gosiaczka. Będzie dobrze.

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ja umieram z nudow..juz nie wiem co mam z soba poczac... 😞 mam energie ale nie mam ochoty na nic jej sporzytkowac jesli rozumiecie co mam na mysli..wiiec sie obijam i dobijam z kata w kat.... 😠
a moj tylko sie codziennie dopytuje czy mamy juz kolejne dzidzi na forum...a tu taki spokoj u nas nastal 🙂
kolorowych wam zycze 🙂

• Mamusie
Trzymam kciukasy za Gosiaczka oby wszystko bylo dobrze.
A mnie na gotowanie wzielo dzisiaj. Wczoraj wieczorem zrobilam rosol (dosyc spory garnek) bo moj P przeziebiony wiec zostalo sporo na dzisiaj. Tak wiec zeby sie nie zmarnowal przerobilam na pomidorowa do tego zostaly mi warzywka z rosolu wiec jest i salatka jarzynowa a, za moj sama zupa sie nie naje wiec zrobilam jeszcze spagetti na 2 dni tak wiec weekend gotowanie mam z glowy. Jutro postanowilam w koncu rozlozyc lozeczko ( chyba wszystkie z was maja juz rozlozone oprocz mnie) moze jak sie nadzwigam to cos w koncu ruszy.

• Mamusie
alice, własnie zaprosiłam cie do znajomych...gdzieś mi umkło... zaakceptuj zebym mogła zobaczyc twoja prineskę

u nas nocka ok, 2 pobudki o 1 i o 4 wiec spoko. teraz M sie kręci, kari wsuwa śniadanko, G na budowie. poranek z 2ką dzieci jest hmmm interesujący

• Mamusie
Alice corunia jak ksiezniczka taka kruchutka sie wydaje i te wloski.
U mnie nocka tez w miare ok. Liczylam na to ze moze cos sie zacznie ale niestety jak zwykle cisza. Maly od rana daje popis swoich mozliwosci w rozpychaniu sie ( wczoraj praktycznie caly dzien byl spokojny wiec dzisiaj chyba nadrabia). W planach dzisiejszych mam zamiar rozlozyc lozeczko wypraci zawiesic firanke w sypialni (jedyna w calym domu) a pozniej to sie zobaczy 🙂 🙂

• Mamusie
Cześć mamuśki jak tam dzień się zaczął?ja już od 6 rano na nogach,byłam już na morfologii i hbs,po pobraniu lekarka zapytała czy biorę jakieś laki tak mi z żyły krew trysnęła 😮 ale to pewnie ciśnienie ze strachu...okropnie boję się pobierania krwi 🥴 ale czego się nie robi dla dzidzi 😜

• Mamusie
Czesc Dziewczyny!
Alice tez zaprosilam Cie do znajomych. Dzis w nocy pobilam swoj rekord, bo wstawalam az 3 razy ale nawet sie wyspalam. Wczoraj wreszcie udalo nam sie kupic wozek, uzywany ale prawie nowy, jeszcze na gwarancji, no i cena duzo nizsza niz nowego-cieszylam sie jak nie wiem, bo i kolor taki jak chcialam no i cene jeszcze troche stargowalismy-pewnie we wtorek dojdzie 🙂 juz nie moge sie doczekac

• Mamusie
Alicja piękna ta Twoja Martynka 😁! Nic tylko warkocze zaplatać , tyle włosków na głowce 😁! Ja już mojej irokezy stawiam 😁

U nas noc super przespana, więc i my mogliśmy sie wyspać 🙂!
Ogarnę szybko dom, dopóki Sofii śpi i w sumie bez planów na resztę dnia.
Tak się zastanawiam, kiedy będziemy mogły na spacer pierwszy isć 🙂

Angela trzymam kciukasy 🙂) dziś termin !!! Mobilizacja 100% 😁

• Mamusie
thalia, jaki wózek kupiliście????

ja trochę podziałałam - prasownie i przebranie poscieli w łózkach, ale kręgosłup mnie boli (pozycja do karmienia...) i polozna kazała mi oszczędzać krocze to nie będę sie forsować. poza tym jutro rodzice i brat G maja wpasc (hurra...wrrrrrr) wiec chlopak jak to zwykle bywa jak ONI maja przyjechac wszystko na błysk posprzata...

alice, Mała podobna do twojego aniołka z miniatkurki 🙂 🙂

baiser, jak jutro bedzie powyzej 10'c i bedzie słoneczko to ja biorę Małego na spacerek

• Mamusie
Nogi mi w d......wchodza dopiero skonczylam sprzatac od godziny 9 do 13 to jak na mnie o wiele zadlugo ale z pomoca meza wiec nawet wlazil i scieral kurz z zyrandoli sa tylko 2 ale jemu zgrabniej to eyszlo eiec moge rodzic bo chata na blysk sprzatnieta 🙂 a tak wogole minela 12 a Angeli nie bylo ma forum a zawsze o tej godzinie Fabianek spi a ona zaglada wiec moze cos sie ruszylo-ma do mnir kontakt wiec pozostalo nam czekac,Gosiaczek tez cisza nie odzywa sie ciekawe co tam jej powiedzieli no i Pati tez cos nie ma-jak Angela urodzi to ja moge sie wepchac w kolejke zeby nie bylo zamieszania jak na zmiane chlopak dziewczynka to niech tak bedzie 🙂

• Mamusie
Alice jaka ladna czarnulka z Martynki, mojemu Karolowi by sie na pewno spodobala.

Edyta taki kupilismy, jeszcze stowke gosc opuscil
http://allegro.pl/show_item.php?item=2762021363&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62