Co to za problem założyc nowy profil na facebooku? Tam będziemy miały prywatność!
Dla mnie jest, bo założyłam konto na brzuszku, mamusiach, nie chce zakładać kolejnego konta na kolejnej stronie (na chwilę aż się komuś znudzi) tym bardziej, że fb nie jest mi potrzebny do życia. No trudno. I tak Was miło zapamiętam 😜 maluszki niech zdrowo rosną, a Wam życzę dużo cierpliwości, bo się przyda jak trochę podrosną 😁😘
Blue Fb się nikomu nie znudzi, bo korzysta się z niego na co dzień. A na maila dostaje się wszystkie nowe wiadomości które piszą dziewczyny także nie ma mowy o znudzeniu 🙂 Do tego można wstawiać tam duzio zdjęć dzidzi i filmiki nawet 🙂 Jedno konto więcej to chyba nie taki duży kłopot 🙂
Mam kolejny kryzys. Wszystko mnie denerwuje. Mała nie spała w nocy. W dzień drzemki robiła. Cały tydzień próbowałam dodzwonić się do poradni neurologicznej w sprawie usg przezciemiączkowego. Bez skutku załamka. Mąż ma wyprawę więc do CZMP w Łodzi. Co za świat, że sprawy przez telefon nie można załatwić. A chodzi tu o zdrowie mojego dziecka.
zucchini nie wiem jeszcze czy będę robiła te badania moczu. Zastanowię się do poniedziałku.
Do tego wszystkiego ze mną jest coś nie tak. Muszę się umówić na wizytę do ginekologa. Połóg mi się zakończył na dobre jakieś tydzień temu. Aż tu nagle wczoraj zaczęłam krwawić i to dość obficie, że muszę podpaski zakładać, a najśmieszniejsze jest to, że przez cały połóg nosiłam jedynie wkładki. Krwawienie wciąż trwa. Jak mnie lekarz wyśle na łyżeczkowanie to nie wiem co z dzieckiem i karmieniem. Maaaaam dość. Płakać mi się chce. 😞
Dlaczego musisz robić to usg? były jakieś nieprawidłowości?
Ja miałam podobnie. Niby połóg się zakończył, a potem znowu dużo czerwonej krwi leciało i to właśnie było w okolicy 7tyg. jak byłam u ginki to była już brązowa krew. Zapisała mi jakieś tabletki chyba Gynoflor czy coś o podobnej nazwie miałam brać przez 6 dni no i rzeczywiście plamienie ustąpiło. Jak przestałam karmić regularnie piersią, bo mała była chora pojawił się okres, ale na szczęście już znikł 🙂
Na wizycie kontrolnej pediatra mnie skierowała do poradni ponieważ mała ma strasznie spłaszczoną główkę. Taką jajowatą. Tak jakby Patrycję ktoś przez prasę przeciągnął. Pediatra chce się upewnić czy mózg się dobrze rozwija bo zazwyczaj dzieciom główka się zaczyna kształtować a jej nic się nie zmienia. I przez takie usg można sprawdzić czy wszystkie struktury mózgu się dobrze rozwijają. Mózg dziecku się rozrasta i wszystko musi mieć swoje miejsce. Powiedziała mi, że na razie Patrycja rozwija się dobrze i żeby się nie martwić. 🤢
Współczuję!! Wyobrażam sobie co przeżywasz, miałam problemy z pierwszą córą w ciąży miała powiększony zbiornik wielki pod koniec ciąży, byłam przerażona, miałam o tym powiedzieć pediatrze po urodzeniu itd. no, ale przy następnej wizycie na szczęście wymiary wróciły do normy. Prawdopodobnie to powiększenie nastąpiło od mojej choroby. To co przeżywałam przez kilka tygodni jest nie do opisania 😞 mam nadzieję, że będzie u Was wszystko dobrze. Musi być!!!!!!!
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
hania83_m
Blue Fb się nikomu nie znudzi, bo korzysta się z niego na co dzień. A na maila dostaje się wszystkie nowe wiadomości które piszą dziewczyny także nie ma mowy o znudzeniu 🙂 Do tego można wstawiać tam duzio zdjęć dzidzi i filmiki nawet 🙂 Jedno konto więcej to chyba nie taki duży kłopot 🙂
hullu_m
Gość
Współczuję!! Wyobrażam sobie co przeżywasz, miałam problemy z pierwszą córą w ciąży miała powiększony zbiornik wielki pod koniec ciąży, byłam przerażona, miałam o tym powiedzieć pediatrze po urodzeniu itd. no, ale przy następnej wizycie na szczęście wymiary wróciły do normy. Prawdopodobnie to powiększenie nastąpiło od mojej choroby. To co przeżywałam przez kilka tygodni jest nie do opisania 😞 mam nadzieję, że będzie u Was wszystko dobrze. Musi być!!!!!!!