Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dzieki Monia, Marylka troche lepiej. od poludnia nie miala goraczki i nie plakusiala (nie liczac placzu ze chce mlesio). Wypila flaszeczke i spi, zobaczymy jak dlugo...

• Mamusie
sylvianka3 napisał(a):
I co tam jadlyscie kobietki dobrego na spotkaniu ?:P

Kebaba 😁 😁 Kasia powiedz mi,jak ten chlebek co wzielysmy na wynos sie nazywa i co jest u gory,bo Piotrkowi bardzo smakowalo i chce wiedziec na przyszlosc 😁 Nusia ciesze sie,ze z Marylka juz lepiej.Oby do jutra calkiem doszla do siebie.My popijamy winko,ktore jest pyszne 🙂Wlosi wiedza jak je robic 😁 Dobra,wiecej nie napisze,bo syrena wzywa do spania 😉

mala pospala 30 min i sie zaczelo.... teraz spi u mnie w lozku na brzuszku i musze jej co chwile dupke masowac zeby spala... mam nadzieje ze to zeby a nie cos gorszego

hej!
u nas tez noc z pobudkami...o 1.30 wzielam go do nas,zeby go uspic,i co? w efekcie pierwsza zasnelam i go nie przenioslam...pozniej o 4.00 mleko i tym razem go zdazylam przeniesc zanim zasnelam wstalismy o 7.00.
mnie glowa po winku nie boli 🙂

• Mamusie
Dobry 🙂Mnie tez glowa nie boli 🙂Julia dostala viburcol i tylko 2 razy wstala w nocy 🙂Kasia ciesze sie,ze doczekalas sie potwiedzenia.To teraz na spokojnie mozecie urlop planowac 🙂 Nusia jak Marylka?To moze idz z nia do lekarza,jak rano tez bedzie zle.Maja good news 🙂Zwazylam sie rano,zeby nie bylo i jest rowne 2 kg mniej 🙂 🙂