Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Goska zgadzam sie z Maja,ten wczesniejszy wyglada solidniej.I jak dla mnie,to oczywiste,ze czerwony 😁 😁 😁 Maja no dziewczyna robi za naganiacza 😁 😁 Ciekawe co tacy ludzie maja w glowie?Przeciez ja juz tu tak dlugo pisze,ze przeniesienie sie byloby prawie jak zdrada.Jak moglabym zostawic was moje pipki i admina 😁 😁 Eee tam,glupia ta laska i tyle 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
A mi kurwa?? 😁 😁 😁

A Tobie to niech Maja spłaca bo to z nia na boku masz kurwa romans 😁
jjejj jak dobrze ze ja takiej karty nie mam 🤪 ejj a Wy macie takie debetówki co daja np.1000f a Wy splacacie co tydzien lub raz w miesiacu?

Pierdol sie zazdrosniku 😁 😁 😁
A co do splacania,to jak mam,to splacam,jak nie,to nie 🤪

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
A mi kurwa?? 😁 😁 😁

A Tobie to niech Maja spłaca bo to z nia na boku masz kurwa romans 😁
jjejj jak dobrze ze ja takiej karty nie mam 🤪 ejj a Wy macie takie debetówki co daja np.1000f a Wy splacacie co tydzien lub raz w miesiacu?

Pierdol sie zazdrosniku 😁 😁 😁
A co do splacania,to jak mam,to splacam,jak nie,to nie 🤪

Ciagnij sie pajacu 😁 😁 😁 😁 😁

ja mam normalna kredytowke, czyli przez miesiac hasam a potem mam nasteony miesiac na splacenie albo wplacenie kwoty minimalnej i jak nie splace wszystkiego to mi naliczaja 20% wiecej wiec wole splacic wszystko na czas 😁

a ja mam debetowke ale na 500f ale se zajebiscie licza jak sie wejdzie na debet poki co narazie nie musze 🤪
Goska zazdrosnik wstretny 😁 😁 😁 😜
Polecam Wam film " let's talk about Kevin" wlasnie obejrzalam nawet mocny psychologiczny jest. Dlugo czegos takiego nie ogladalam tylko jakies pierdoly Michala .widzicie jakie sap ozytywy kiedy faceta nie ma caly dzien 😁
nie mam co i po kim sprzatac bo co zrobie to jest zrobione 😁
Aaaa Zuzia kilka dni temu odkryla ,ze ma cipke 😁 😁 i jak tylko sciagam jej pampka to ona sie tam probuje lapac! boszzz mam zboczone dziecko 😁 😁

A aaaa i wiecie ,ze mozna w opcjach pozaznaczac teraz zezwolenia ,kto ma widziec co piszecie, kto ma widziec zdjecia awatar itd! polecam ja pozaznaczalam prawie wszystko na znajomych i czesc na zarejestrowanych uzytkownikow, mi sie to podoba.!! i tak nam dzien zlecial....wow!
Zaraz kápie malá pozniej ja pomecze wybawie wybrykam az zglodnieje i pojdzie luliiiii 🙂 bossski dzien 😁

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
widzialyscie reklame z ibiszem 🤪 😁 😁 😁 😁

Nieeeee!No ja tez mam normalna kredytowke i kilka razy nam zycie ratowala,ale staram sie na niej nie zalegac 😁 😁 Gosia uwielbiam cie kobieto 🙂Maja zaczynam ci zazdroscic.Tak czekalam na meza,a on juz mi kurwa cisnienie podniosl! 😠 😠 😠 A Sylwucha pewnie prawko opija 😁 😁 Ide z moja jedza sie pobawic.A swoja droga,macie w domu zboczuchy,bo moja pipki jeszcze nie odkryla 😁 😁

hehehe Monia !!! hahhaa
a wiecie jaka jestem bystra ☺️ 🤪 kupilam se te herbatki nie. i rano wypilam taka fajna bardzo mi smakowala mieta z czyms tam ,wyciagnelam ja teraz zeby sie napic , a podkreslam caly dzien nie czuje glodu tylko dziwne jazdy w brzuchu mam - a to senna z mieta,bedzie rozrzut pewnie w nocy z dupala 🙃 ojjjj az sie boje hehehe