Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Wpadlam zameldowac,ze Julia znowu chora 😞W nocy nie bylam w stanie jej temp zbic.Normalnie cala rozpalona byla,rumience mega i spocona byla jakby z wody wyszla.dopiero po 2dawkach nurofenu i paracetamolu temp na szczescie spadla ok 6 i o 7(rano)spokojnie zasnela...az ba 2h.A w dzien jeczala na maksa,az mi glowa od tego marudzenia peka.I sama tez chora jestem.Pewnie od Anki zalapalismy wirusa,bo tez chora.Kurde poszlabym spac,bo i tak same siedzimy,bo wszyscy w pracy,ale szefowa w dzien spala i teraz ja roznosi 😁 Nusia Julie juz nie tylko piety swedza,dzis dlonie drapala i brzuch wiec to napewno nie po operacji.A pogoda faktycznie dzis cudowna byla

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Nusia zajebiste to pierwsze mieszkanie 🙂 jak znajdziesz kogos na pozyczke to naciagnij go i dla mniena wiecej 🙂
Sylwia ja tak wlasnie na lipcowkach napisalam ,ze ciesze sie,ze sa te fora bo naprawde wiele mi to daje 🙂
Kasia zazdroszcze spacerkow piekna pogoda a my musimy unikac dworu .....
Monia ..znow?????? zarejestruj sie jak najszybciej u GP.

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
z lipcowek podaje linka smutne ale to prawdziwe http://mamdziecko.interia.pl/rodzice/psychologia/news-samotnosc-w-matce,nId,936140

Fajny artykul i taki prawdziwy...dlatego ciesze sie,ze mam was,bo jestescie w takiej samej sytuacji jak ja,zawsze mnie wysluchacie i moge sobie z wami ponarzekac 😁 A mieszkanie poprosze to drugie,jak juz nalegasz,ze chcesz mi kupic 🙃 🙃 🙃

moj maz mnie zaskoczyl wczoraj
J - Juz nie musisz patrzec na sterte ciuchow do prasowania?
A - Naprawde?????!!!!!!
J - Naprawde, przykrylem ja kocem i nic nie widac

• Mamusie
Dzien dobry 🙂 Nusia masz naprawde troskliwego meza haha.My znowu tym razem niecale 2h od 7spalysmy.leb mi peka i chora jestem,czyli zyc nie umierac.lefe obiad robic i na miasto torta forse na jutro zamowic.sylwia to moze i mi tez domek kupisz?z reszta ty i tak mi banke jeszcze wisisz haha mozesz mi ja teraz dac,przyda sie 🙂

wiem, ze potwor, ale za mlodu byl przystojny...
http://konflikty.wp.pl/gid,15383358,img,15384377,kat,132916,page,3,title,60-rocznica-smierci-Stalina,galeria.html

• Mamusie
M w wolnych chwilach pomiędzy zamiwieniami ostatnio robił schody do nas, bo te które mamy sa beznadziejnie skrzypiace i carpet na nich jest beznadziejnie stary i dobity, za kilka dni wam pokaże zdjęcia przed i po 😉
Początkowo strasznie byłam przeciwna tym schodom, ale przekonał mnie, bo robi je z odpadów w stolarnii więc właściwie nic nas to nie będzie kosztowało 🙂

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Monia ty nie na miasto tylko pospij troche, bo sie wykonczysz...

Ja bardzo chetnie,tylko powiedzcie to Julii,bo to ona wstaje pierwsza,wiec ja musze z nia,bo wszyscy inni nocke odsypiaja.Sylwia no ja mam nadzieje,ze ty o tej bance pamietasz.Ja bede cierpliwie czekac.Nusia rozwalilas mnie tym zdjeciem,faktycznie niezly facet z niego byl 😁 Kaska czekamy na zdjecia 🙂

🙂 Nusia heheh sie usmialam ,faceci sa bezbledni, moj maz z kolei placz i lament bo ladowarka dotelefonu mu zginela, i co on biedby teraz zrobi jak jej w pracy nie znajdzie 😁

MajaCh napisał(a):
🙂 Nusia heheh sie usmialam ,faceci sa bezbledni, moj maz z kolei placz i lament bo ladowarka dotelefonu mu zginela, i co on biedby teraz zrobi jak jej w pracy nie znajdzie 😁

haha Maja znajac chlopow to pewnie padlo pytanie "gdzie ja polozylas?" 😁

taaak on myslal,ze ja jak zwykle CUDEM ja znajde 😁 bo on jest zakret nie z tej ziemi i nigdy nie pamieta gdzie co jest. A tu zonk. Naprawde ja w pracy musial zostawic, poszedl wlasnie sprawdzic bo przeciez dzidzius dzien bedzie mial popsuty...a mala probuje zasnac. Mam dzis straszne nerwy i ta bania mi peka wzielam ketonal forte licze,ze pomoze.

Maja okres sie zbliza?

dziwuchy moze sie zna ktoras. jak mam umowe o mieszkanie z 6months break clause to znaczy, ze moge wyprowadzic sie wczesniej tylko w tym 6miesiacu czy po 6 miesiacu? tzn jakbym chciala np w 7 czy 8?