Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no tak... ja 3-4 miesiące mieszkałam w Bognor Regis 🙂 tam lato było całkiem przyjemne 🙂
nigdy w życiu tak nie spiekła tyłka jak tam :P hehehe
a w Londynie miałam okazję być tylko raz i poza zakupami to mnie nie zachwycił:P nie umiałabym chyba mieszkac w takim mieście:P

MonisiaD napisał(a):
My co roku w wakacje jezdzimy tam 🙂Piratow z Karaibow tam kecili.W zeszlym roku wlasnie tam Julia pierwszy raz usiadla.Na fb mam sporo zdjec z tego miejsca
http://kolumber.pl/m/1773091-Durdle%20Door
http://www.flickriver.com/photos/tags/durdledoor/interesting/

no miejsce niesamowite 🙂

• Mamusie
Ja mam tam 2,5 godziny jazdy autem 🙂A to wybrzeze ciagnie sie kilometrami.Dalej jest taka fajna zatoka,kawalek dalej stary zamek,a nad Durdle Door jest camping i pole namiotowe.3 lata temu w rocznice poznania pojechalismy sobie tam na weekend.Po prostu zakochalam sie w tym miejscu,a woda jaka czysta 🙂A ja dzis na obiad kopytka robie 😁

kurde gdzieś byłam gdzie właśnie takie urwane wybrzeże jest:P ale zabij mnie nie pamiętam jak to się nazywało... :P
a do tej miejscowości mieliśmy jechać ale nam czasu brakło.. teraz po tylu latach zaczynam żałować:p hehehe

• Mamusie
Bognor Regis 🙂Oj duzo tam na plazy przelezalam hhehe.Przez 1,5 roku mieszkalam w Southampton i pracowalam na fabryce niedaleko Chichester,a stamtad do Bognor bylo bardzo bliziutko.I to wlasnie wtedy pamietam to gorace lato haha.Dobra ide ziemniaki odlac i lale sprobuje uspic,bo nocka dzis byla bezsenna 😞

kurde ja tych miejscowości nie pamiętam za bardzo:P
ja tam pracowałam w jakiejś fabryce ciasteczek Kate's Cake czy jakoś tak ale mnie zwolnili za dyskryminację orientacji seksualnych 😠 bo nazwałam takiego dupka pedałem i okazało się, że słyszał to... jego chłopak:P

a potem na szklarniach z kwiatuszkami się bawiłam 🙂 ale nie pamiętam jak się te szklarnie nazywały:P faaajnie było 🙂

• Mamusie
Ja pracowalam w Bartfoods of Bartlays.Masakra,nigdy wiecej.A co do fajnych miejsc,to wbrew pozorom w Anglii jest ich wiele,tylko trzeba poszukac.Jeszcze przed ciaza praktycznie co niedziele jezdzilismy z jakies fajne miejsce,potem to troche zaniedbalismy,ale teraz mamy zamiar znowu zaczac podrozowac.A zaczniemy od Gloucester 😜

no ja się niestety nie nazwiedzałam bo nie bardzo miałam czas.. w sumie pojechałam tam żeby pracować.. Tylko ten londym i parę mniejszych miejscowości 🙂 A najlepiej to wspominam THORPE PARK 😁 szał normalnie:P jakbym miała jeszcze raz jechać to najpierw tam:P hehehe

heheheh 😁 Gloucester to JA!!!!!! 😁 bedzie lamanie zasad diety!!!!
Monia Ty glupol jestes masz cos pod kopulka nie tak bo opowiadasz tu jakbys byla FIONA!
Dovana gratuluje rocznicy 🙂 u nas 21 luty kolejna i zawsze sie zastanawiam czy dotrwamy do nastepnej....... 😮 😮
Dziewczyny wkurwiam sie na wage!!!!!!!!!!!!!!!!! ona oszukuje! o kilka gram oszukuje ale oszukuje i to mnie wpedza w depresje. Wchodze raz tyle co wczoraj,wchodze drugi raz 3.. gram wiecej. trzeci raz 2.. gram wiecej. OSZUST MECHANICZNY!!!!
Divana???? a jak dietetyk mierzy tluszcz, miesnie i wode? znaczy czym to mierzy?