Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

oj nie, nie nawpier..., się nie nawpier... 🙂 pizza na smak i jeszcze sałatka, bo mój zrobił pierś z kurczaka,pomidor, ogórek,sałata lodowa i grzanki... z sosem czosnkowym(z jogurtu naturalnego). On to jak wlezie do kuchni to wyjść nie potrafi 😜 ja mówię,że to i to trzeba by zrobić jak Państwo K. przyjeżdżają, a On robi ... 🙂 choć czasem sama bym coś chciała zrobić, ale bankowo się narobimy na roczek 😁

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hellow
wrocilismy z zakupow kupilam sobie swietna spodniczke w reserved z 120zł na 27 przeceniona!!! jest piekna taki ostry róz:_)
i dzisiaj tez troche odpuscilam dietke najpierw obiadke u tescia kotlet z ziemniaczkami i ogorkowa pozniej 2 galki lodow w galeri.. wiem wiem.. a jeszcze kuzyni przychodza wiec chipsy lody i czekolady i pizzy tez nie odpuszcze.. 😞 ale zjem po tyci kazdego.. 🙃

hehe 🙂 że mi ręce urosnąod tego noszenia to się nie martwię :P bo mnie nie mięśnie a dłonie bolały:P nieprzyzwyczajone do takiej pracy 😉

Tusia to super, że Twój gotuje. Mój do kuchni to wchodzi powiedzieć na co ma ochotę 😠

• Mamusie
Tusia don't worry ja we wtorek pół pizzy wpierdzieliłam i to niezdrowej, bo z pizzerii!
Gogr wiem też co znaczy węgiel znosić. Jak mieszkałam z rodzicami to najpierw trzeba było łopatą na taczki, potem taczkami kawałek przewieźć, zwalić i znów łopatą do kotłowni 🙂)) to była jazda.
Landusia pochwal się spódniczką.
Diviana Twoja waga to moje marzenie!

• Mamusie
Hej Dziewczyny 🙂
Prawie sto stron, nie nadrobię, nie ma mowy, bo stale brakuje mi czasu... 😮 coś tam z komórki podczytywałam w szkole ale mało, gratuluję Wam kochane zgubionych kilogramów 😉
U mnie jakos ciężko to idzie 😞 nie wiem ile wierzyć mojej wadze, która po trzech dniach diety pokazała mi 2,5 kg mniej 😮 pewnie to tylko woda zeszła bo wszędzie wiszący tłuszcz już mnie dobija....od czwartku nie ćwiczę bo bardzo pękają mi żyły na nogach 😞 muszę wybrać się do lekarza,ale obawiam się, że przez to już nigdy nie doprowadzę moich nóg do porządku 🤨 😞 ☺️
Dzisiaj wpadłam po szkole do siostry ,jaka była zdziwiona, że słodkiego nie chcę, bo miała kremówki papieskie....ale się nie przełamałam...tylko obiadek zjadłam u niej dosć tłusty i kaloryczny ale byłam tak wygłodniała że masakra 😁
Ogólnie jakaś przybita chodzę i zrezygnowana.... 😞mam dosyć tego, że jeszcze daleka droga przede mną 🤔 🤔 🤔

hej 🙂 a ja spac niemoglam tak myslalam i myslalam i myslalam z pol nocy ,a Zuzia sie budzila dwa razy z placzem bo katarek....ciagle ta jedna dziurka w dzien jest lepiej o wiele ,a w nocy cos ja blokuje no rozumiem bo lezy na pleckach to nic nie splywa..
Divana zrobilam wczoraj pozno wieczorem Zolzie opaske na wloski 🙂 na FB mam zdjecie, taka recznie robiona, nie jest perfekcyjna ale mi sie podoba... 🙂 moglaby byc szersza i miec wiosenne kolory ale takie materialy mialam pod reka i taka jest. Dzis w niej robi mala pokazowe dla taty :d hehe i mowi ciagle babababababababababa
Misia to dobrze,ze wczoraj nie wcinalas 🙂 swoja droga to Ty robisz czesto domowa pizze nie? bardzo Cie prosze o przepis na ciasto. Ja juz wieki nie robilam...
Dzis znow nas spacerkowy dzien czeka, piekna pogoda 🙂

hej dziewczyny,
zjadłam kawałek pizzy, troszeczkę sałatki i znajomi przynieśli ciastka francuskie zbrzoskwinią i cynamonem jescze ciepłe i tak pachniały..zjadłam 3,ale małe.
Wiecie co? Nigdy więcej!! Jak dietuje przez tydzien to w weekendy też :/ strasznie się źle czuje..taka napompowana... gazów to nie wiem ile mam w brzuchu :/ 800g więcej,a tak się cieszyłam z wagi..ale na kibelek muszę zawitać, no i te gazy pałętające się w moim brzuchu... :/ tak więc dziś na nowo... zjadłam na śniadanko 2kromki razowego z polędwicą sopocką,pomidorem,zieloną cebulką..do tego czerwona grejfrutowa, a i kiwi na czczo było..trza się pozbyć tego wczorajszego żarcia 😠 ale powiem Wam,że naprawdę jak na mnie to mało zjadłam...hamowałam się strasznie... tym bardziej,że pomimo hamowania się tak źle się czuję..to koniec z tym żarciem!
Dzisiaj na obiad makaron muszle z farszem szpinak+feta zapiekane a sosie pomidorowym w piekarniku 😉 Znając siebie zjem z dwie i podziękuje. No ale mój obiad szykuje 🙂 i to na późniejszą godzinę,żebym mogła utrzymać swój plan jedzenia 🙂

oj Maja my też dzisiaj na spacerek mkniemy 🙂 trza to wyłazić..a do tego ćwiczonka..od dwóch dni robię po 50brzuchów i take tam inne i szczerze mówiąc to teraz już bym nie mogła zasnąć jak bym w danym dniu nie poćwiczyła.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/51/desktophe.jpg/][IMG]http://img51.imageshack.us/img51/7628/desktophe.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]