Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

hej hej podczytuje ale nie mam czasu wiecej popisac. Dietujemy z mezem razem i cwiczymy od kilku dni wieczorami. Bez kolacji jedzenie lajtowe. Czuje sie lepiej, juz pusta po weekendzie obzarstwa 😉
Chleba nie jjem wcale juz,a kupilam caly i zamrozilam odmrazam po 2 kromki dziennie dla Zuzi bo ona pochlania 1-1,5 dziennie z jakims smarowidlem.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
hej hej podczytuje ale nie mam czasu wiecej popisac. Dietujemy z mezem razem i cwiczymy od kilku dni wieczorami. Bez kolacji jedzenie lajtowe. Czuje sie lepiej, juz pusta po weekendzie obzarstwa 😉
Chleba nie jjem wcale juz,a kupilam caly i zamrozilam odmrazam po 2 kromki dziennie dla Zuzi bo ona pochlania 1-1,5 dziennie z jakims smarowidlem.

A na jakiej diecie jestescie??Pochawal sie,moze dolacze 😁

Mamuśki :P:P
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/846/zdjcie0161nz.jpg/][IMG]http://img846.imageshack.us/img846/5130/zdjcie0161nz.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Ale nam się dzisiaj spacer udał:P oby chłopcy poczuli to w nocy i spali do rana 😁

Nie widzę bo sama sobie zasłaniam 🤪
a miejsce do spacerowania tam jest genialne!! ale to niestety nie u nas 😞 moja siorka tam mieszka od kilku m-cy bo przeprowadziła się do swojego chłopa 🙂 jakieś 10 km od nas 🙂

• Mamusie
Gogruśka, ale z Ciebie zajebista laska!!! A styl widzę masz podobny do mojego! Trampki Rulezzzz 😁DD terenów też zazdroszczę!
A ja dziś trochę się przegłodziłam, bo jogę miałam. W końcu poszłam i zostałam na dwie sesje, w sumie 180 minut ćwiczeń. Normalnie jestem z siebie dumna, bo przy pomocy pana jogina udało mi się zrobić takie coś http://www.joga-joga.pl/pl105/teksty71/Paschimottanasana :PPPP

• Mamusie
cześć Wszystkim 🙂
kurcze ale mam zryty humor, pożyczyłam kosiarki od mamy bo moja się zepsuła i co..odpaliłam a ta bum! strzeliła, i po kosiarce...pokłóciłam sie z moim, bo oczywście sie wymądrzał, że po zimie nic się nie pożycza ...i takie tam, ze ja zawsze nadgorliwa bo mogłam na niego poczekać...
i teraz mało tego że musimy kupić sobie, to jeszcze mamci odkupić 🤨 tyle zarobiłam 😞
a trawa i tak nie skoszona... 😠 😠 😠
Misia moja Majka ostatnio jogę "ćwiczy", często na głowie staje tak jakby do fikołka i tak stoi jakiś czas, wczoraj w tej pozycji nawet kupę zrobiła hehe 😜
u mnie nadal diety brak, chyba że wysokokaloryczna to jest jak najbardziej 😁 a na mój brzuch już patrzeć nie mogę 🤨 ☺️

• Mamusie
wreszcie sie odważyłam i zadzwoniłam do mamy z wiadomością 🤨 a że mama jak mama kochana jest i kazała przywieść i powiedziała że sobie naprawi bo już raz tak się stało rok temu 😉 a ja mam sie nie przejmować dodatkowymi kosztami....ale jak to zrobić jak mi sumienie nie pozwala 🤨 i tak jej kasę oddamy...
ale wiem że i tak nie weźmie ☺️
Monia no właśnie ja tez się boję żeby sobie czegoś nie zrobiła przez te wygibasy 🤢

• Mamusie
🙂GOgrunia ty czubku!!!!! jaka ty szczupła!!!!! jak usłysze zes gruba to ci wysle moje nagie foty zakare wtedy oslepniesz hahahahaha buahahahahaha mam dzisiaj humoreczek póki co:P:P:P 🙃

na wadze -400gram:P jupi ja jej 🙂
Iwka biedna serio wydatek to kosiarka;/ ale mama napewno jakos pomoże...

moje dziecie nie odsteopuje mnie na krok;/ wyje jak dzik jak wyjde nawet z pokoju;/ makabraaaaaaaa;/;/;/;/;/ 🤢

mój młody przez chorobę nieznośny..choć dziś już ok, temperatury póki co nie ma..pogoda taka śliczna,a ja w domu z nim muszę siedzieć,ale jak tylko jutro nie będzie miał temp.to pójdę na jakieś 15min.przynajmniej z nim.