Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Monia nie ma na nic czasu.Dzis jedni znajomi,jutro drudzy a od poniedzialku pakowanie pelna para.Kartony juz czekaja 🙃 🙃 🙃 Sweety a moze to wyrostek albo cos?Jak dzis sie Nick czuje?Maja takie efekty po skalpelu sa?Moze tez sie wezme jak znajde chwile czasu

Wyrostek boli w pachwinie
Nick nie gorączkuje nie płacze tylko delikatnie się krzywi i szarpie lewy bok brzucha dzisiaj też tak raz zrobił
Macam mu brzuszek i nie jest twardy a Nick nie reaguje na dotyk
Nie mam pomysłu czemu tak robi

Sweety moze go nie boli tylko taki tik ma......? Moja corcia ostatnio w ubraniu jak jest to sie za pipke chwyta i ciagnie pampka nie wiem czemu ,uwiera czy jak? poprawiam nie pomaga, pozniej zapomina.

• Mamusie
Maja to może właśnie taki tik z tym pampkiem ? ja pamiętam jak byłam mała ciągnęłam się za rajstopy - jakbym je ciągle podciągała z czasem minęło samo 😉
Ja padam dzisiaj na twarz 🙃 Cały dzień coś robię nawet sama półkę zawiesiłam w Alicji pokoju bo na podłodze brakowało już miejsca na zabawki i maskotki 🙃

• Mamusie
Skalpel za mną 🙃 Przed nim zrobiłam jeszcze kilka ćwiczeń samych na brzuch. Powiedzcie mi czy robicie to ćwiczenie na brzuchu gdzie nogi aż razem z udami trzeba unosić ? Nie jestem w stanie tego zrobić i zginam nogi tylko w kolanach przy czym naprężam brzuch. U mnie najgorzej jest z równowagą i czasem napominam brzuch naprężyć haha 🤨
Maja hahaha niezły kalendarz 😁 Co prawda to prawa: Stajesz się tym co jesz 😁 🙃 😁 🤪

• Mamusie
Sweety tez o tiku nerwowym pomyslalam.Ja zaczynam myslec,ze nasze akcje z drapaniem tez sa tikiem,bo ani leki antyhistamionwe ani masci przeciwbakteryjne i przeciwgrzybiczne nie pomagaja i co wazne,nic na tych pietach nie widac,poza zadrapaniami...milej gimnastyki,ja piwko pije 🙃 🙃 🙃 Musze sie dzis niezle odstresowac..ehhh szkoda gadac

A ja dzis weszlam na wage i od poczatku skalpela czyli jakies 3 tygodnie dziewczyny 3,5 kilo mniej. I jjem do syta i rozne potrawy. Czasem i smazone kotlety sojowe, jajecznice itd. Chleb nawet pojadam a zawsze na diete odstawialam weglowodany i ziemniaki jjem......szok.SZOK!!! a buzia sie usmiecha 🙂
A jak Tusia?????
Sandroos ja tez wczoraj wlosy przyciemnialam z deka bo sie zmyl kolor a ja chce naturalny wiec ciemny blond ,a zmyl sie do zoltej jajowy ohyyydnej. I juz wygladam jak czlowiek ,a solarium uwielbiam, przedwczoraj bylam. I tradycyjnie ja na sobie opalenizny nie widze ale wczoraj sie z Zuzia do wanny wpakowalam i widze jej odcien bledziutki i moj brazowy 🙂
A mala wlasnie tate za reke wziela mi papa zrobila i poszli na gore sie bawic 🙂
czytalyscie kiedys o prochnicy od picia przez smoczek??? ja musze poczytac bo juz mam zamiar mala na kubeczek przestawic i tylko kubeczek teraz poki co z kubkow z dziubkami pije i ciagle je zmieniam bo mam schize,ze tam bakterie w tych dziurkach sa...a smoczka to wode tylko w nocy.

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
Maja gratuluje zgubionych kg !
Co do próchnicy nic nie widzę u Ali, ale z butelki ze smoczkiem pije i nie chce z niczego innego tym bardziej w nocy musi być taka butelka ze smoczkiem 🤔 W dzień to różniej ale taka butla też zawsze stoi na stoliku i Ala z niej pije.
Ja mam dzisiaj lekkie zakwasy bo przez chorobę nie robiłam całego skalpela a i przerwę miałam dwa dni. Dzisiaj czuję, że brzuch i uda pracowały bo bolą 🙂 Taki ból to sama przyjemność hahaha

dobra koteczki zobaczcie ta laske!
http://www.youtube.com/watch?v=xt-t8ISln4c
a ten trening P90x polecil mojemu mezowi trener, byl zdziwiony,ze to takie "szalone" wysilkowe cwiczenia sa.

• Mamusie
hej dziewczyny
co tam u was? ja jakoś ostatnio nie zaglądam na net.
ćwiczę dalej z chodakowską, sam skalpel, bo po kilkudniowej migrenie wiem, że o był skutek killera i turbo. skalpel przychodzi mi z łatwością, aż mam wrażenie, że może za słabo ćwiczę? nie wiem ile ważę, a zmierzę się za 2 tygodnie. Ćwiczę 5 razy w tygodniu. Co do diety to nie stosuję żadnej. jem 4 posiłki dziennie, bez słodyczy itp niezdrowych rzeczy. może za dużo węglowodanów, no ale nie jem mięsa, za to dużo kasz i płatków owsianych. nie wiem czy chudnę czy nie, zobaczymy... dziś mój jadłospis był dość duży, sama nie wiem czemu. zjadłam 2 kolacje. 9:00 owsianka z pestkami, rodzynkami i kefirem, 12:00 2 kromki chleba z otrąb z oscypkiem, 15:00 3 naleśniki owsiane z serkiem chudym i dżemem, 18:00 3 wasy z pastą z soczewicy i 200 gr surówki, 19:00 1/2 grahamki i jabłko... widzicie... wczoraj na wieczór też mnie dopadło i jadłam smażone tosty z oscypkiem... ehhh... no nic... za 2 tygodnie zobaczymy wyniki i fotę zrobię, a potem biorę się za turbo. trzymajcie sie ciepło. zajrzę w wolnej chwili :***** gogr napisz mi na fb co z małym u neurologa.

• Mamusie
Ja jak na razie pocę się momentami przy skalpelu a więc P90X poczeka 😁
Właśnie skończyłam skalpel cały 🙂
Nie wiem czemu ale przy ćwiczeniach gdzie na plecach leżę i muszę oderwać głowę do brzuszków od razu czuję dość mocny ból głowy aż mnie mdli 🤔 Nie czuję bólu mięśni brzucha bo głowa wygrywa bólem - nie wiem co jest nie tak 😮
Mój brzuch wygląda okropnie 😞 Oby coś się zmieniło po ćwiczeniach .... bo mnie załamuje ta wisząca skóra 😞

• Mamusie
dzień dobry albo i nie 😞 😞
od rana kłócę sie z moim, nie mam ochoty na ćwiczenia, na nic, ubzdurał sobie coś że piszę z kimś smsy i nie da sobie przetlumaczyć... 🤨 a ja z koleżanką pisałam, tylko gadałyśmy o takim jednym wykładowcu... 🥴 a ten zgrywa zazdrosnego i ma fochy od wczoraj 😞

• Mamusie
Iwona napisał(a):
dzień dobry albo i nie 😞 😞
od rana kłócę sie z moim, nie mam ochoty na ćwiczenia, na nic, ubzdurał sobie coś że piszę z kimś smsy i nie da sobie przetlumaczyć... 🤨 a ja z koleżanką pisałam, tylko gadałyśmy o takim jednym wykładowcu... 🥴 a ten zgrywa zazdrosnego i ma fochy od wczoraj 😞

to mu pokaz ze sms-y byly od kolezanki