Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
laseczki pomozcie ;d bo mnie gonia ;ld
Wystarczy polubic fotke ;9
Biore udzial w konkurskie uprzejmie prosze o polubienie zdejecia pt: polak na wakacjach i polubienie strony pod brzozami.. Nie udostepniajcie na forum glownym...
https://www.facebook.com/campingpodbrzozami/photos/a.792286687468502.1073741832.345704065460102/802593986437772/?type=3&theater\

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
GoGr napisał(a):
No ja też na nic czasu nie mam... praca wykańcza mnie fizycznie 😞 dom - psychicznie... jeszcze się dowiedziałam, że myślę tylko o sobie.. przy czym ja nie pamiętam kiedy ostatnio zrobiłam coś (cokolwiek) dla siebie.. odwołałam nawet wizytę u rehabilitantki - bo przecież się nad sobą rozczulam. cały świat się kręci w okół dzieci i męża. no i nadskakiwania teściowej, żeby wojny nie zrobiła. życie jest do dupy. Mam dość uśmiechania się do wszystkich w koło i udawania jaka jestem szczęśliwa...

Gocha ja miałam to samo z tym ,że ja sobie nie pozwoliłam ,żeby teściowa mi sie wpieprzała .....nie oddzywam sie do niej i dobrze mi z tym 😁
sorryyyy.. poględziłam. ale chodzę i ryczę bo nie mam z kim pogadać 😞 idę do pracy.. w ramach dbania o siebie zamierzam wypalić pół paczki szlugów. Tyle mojego co zapalę...

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
  • 2 miesiące później...
o mamo to ja zagladam poczytac a Was nie ma !!! Bacznosc dziewczyny, nowy rok nowe postanowienia 😁 Gogrucha!!! Magda!!! Iwona!! Monia!!! wracac!!!!! potrzebuje wsparcia 🙃 Witam Paule!!!

• Mamusie
Cześć Dziewczyny 🙂
Mam na imię Ewa jestem lipcówką 2011-mamą Miłosza, a rok temu urodziłam Magdę.
Przed samym porodem ważyłam 69kg, ładnie zleciałam do 59kg.
Ale ostatnio dałam czadu i waga dobiła do 65. MÓWIĘ DOŚĆ! 😠
Zobaczyłam Wasz wątek i stwierdziłam że może mnie trochę zmotywujecie, a razem zawsze jest łatwiej.
Hej Maja miło Cię tu widzieć, co też walczysz?, a może ty już tylko wspierasz takich leniwców jak ja?

haha no dobre Monia 😁 my tu ciagle wracamy 😁
Ewa no to powodzenia, ja 1go tycznia odpalilam skalpel Chodakowskiej a nastepnego dnia nie bylo kawalka ciala,ktory nie bylby w zakwasie tak moja kondycja spadla...
Ale kupilam smoothie maker, mega rzecz, kupilam mase warzyw i owocow. I pije wieczorem takie raw food zamiast czekoladek. No i cwiczylam 4 dni, dzis przerwa mala bo mialam urwanie glowy w pracy, nie blo kiedy na dupsku usiasc w ciagu 10h niezapowiedzianych bo cos tam sie wydarzylo i musialam zostac az moja zmienniczka przyjdzie .Wiec to bylo jak cwiczenia 🙂

• Mamusie
To i ja wam poklaskalam na zachete 😁
Co do owocow to ja jem ich akurat bardzo duzo,bo Piotrek z pracy przynosi,warzywa z reszta tez.Tylko chodzi o to,co podjadam poza nimi 😁 Jak sie pilnowalam,to kg spadaly,ale niestety ostatnio przestalam.I zaraz wszystko do normy wrocilo.Najgorsze,ze mi sie wcale nie chce cwiczyc,dlatego ciesze sie,ze mam chociaz zajawke na ten rower 🙂 Ale naprawde czas cos zmienic,bo i ja i Piotrek sie lekko zaokraglilismy 😁 😁

No to tak dzis skalpel znow zrobilam. I jak ja jestem niecierpliwa to pomierzylam sie znow. od 1 stycznia do dzis, wczoraj nie robilam treningu. cala gora -3 talia i 4 cm w cycach. Biodra i nogi nic ☺️ ale przyjdzie i na to czas. Tak sprawdzilam zeby sama siebie przekonac ,ze warto co by mi zapal nie opadl. Bo o to latwo.....

• 5 tygodnie później...
  • Mamusie
MajaCh napisał(a):
o mamo to ja zagladam poczytac a Was nie ma !!! Bacznosc dziewczyny, nowy rok nowe postanowienia 😁 Gogrucha!!! Magda!!! Iwona!! Monia!!! wracac!!!!! potrzebuje wsparcia 🙃 Witam Paule!!!

MAJA JESTEM 😁 wysyłam ci mega wsparcie i kopa na zachętę 😜

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
  • Mamusie
Oj ja też tak sobie obiecuję na rzucenie parę kilo,które przybrałam po świętach. 🙂 Dziewczyny, a stosujecie możecie zieloną herbatę przy odchudzaniu? Moja znajoma ostatnio wspomniała mi, że odchudzając się piła tylko Ronnefeldt Fancy Sencha (wiem, że kupuje na Konesso) - co tym myślicie? A co np. z herbatkami owocowymi?

• 1 miesiąc później...
  • 1 rok później...