Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hejo ja tak na chwilkę powiedzieć dobranoc. Młody przeciągnął mi netbooka z łóżka po podłodze za kabel. Nie wiem jakim cudem on chodzi. Parę rys jest, zawias pęknięty, ale najważniejsze, że działa.
Aha polecam film Róża z Dorocińskim i Kuleszą w rolach głównych. Naprawdę warto 🙂
Dobranoc.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

heh 🙂 ale glupolki 😜
Tuska ja tez w powietrzu bede wieszac rowerek musimy patent opracowac heheeh
Misia aTY aTY za podjadanie! 😜
a Moni zazdroszcze!!!! chociaz zobaczymy jak sie zwaze niedlugo znow 🙂
tez chcem twister fajnie wyglada! a ktoras cwiczy juz na nim? cos widac niecos???

ide spac nadrobilam 🙂 i na privy poodpisywalam 🙂

Maja ja od kilku dni dopiero na twisterze robię to jeszcze nie widać nic:P
tak byłam po wczorajszym ważeniu wkurzona, że dzisiaj też wlazłam na wagę ☺️ i jest kolejne 400 gram mniej 🙂 także cieszę się niezmiernie! 🙂

a teraz piszę wnioski o przyjęcie do przedszkola 🙂

Landusia pojechalas z koksem hehe- chodzi mi o bieganie!!! ja bym sie zasapala napewno haha
Gogr 🙂 super! ogladalam twistery u nas na ebayu i sa takie bez gumek tylko,ze stajesz sie biodrami krecisz, taki mialam kiedys w domu ale tata nam to jako zabawke kupil hehehe i historia z tym taka,ze srobka wypadla i nie hcial sie krecic wiec wlozylysmy igle,zeby sie trzymalo - z siostra i co....igla pekla na pol nie wiedziec kiedy i ja na nia stanelam....mialam z 8 lat i pol igly w stopie. Mama mowi,ze nocy bym nie przezyla bo sie przesuwala w strone zyl, a oni mi noge rozcieli zyletka rozwalili magnetowid, zeby magnes wyjac i tata mi ssal stope zeby ja wyciagnac 🤪tyle pamietam.wtedy nie bylo telefonow , mieszkalam na wsi , auta tez nie bylo.....rodzice mi zycie uratowali 🤨

• Mamusie
majach ja kocham biegac- to jedyny sport który sprawia mi przyjemnosc ale tylko w nocy gdy jets juz ciemno wtedy zakladam słuchawki muza na fula i biegne 🤪 a ze wzgledu na wage nie moglam po porodzie teraz tez nie powinnam no ale juz lepiej dla moich stawow jak 10 kg spadłam.
dzis tez ide biegac 🤪
ja tez kupie sobie ten twister widzilam go nawet gdzies u nas ostatnio tylko gdzie to było 🤨

A ja biegać nie umiem :P zaraz zadyszka, że szok 😁
a co do twister TO WYDAJE MI SIĘ, ŻE Z GUMKAMI JESTEŚ W STANIE BARDZIEJ SIĘ POWYGINAĆ 🙂

eee.. znowu mi się Caps włączył :P

Jejku.. głodna jestem!!!
Ale nie! nie zjem 🙂 muszę znów przyzwyczaić żołądek do mniejszych ilości jedzenia... no więc będzie kilka dni męczarni...
herbatkę sobie zaparzę 🙂
co tam???

• Mamusie
Misia napisał(a):
Te co Tusia robiła to są z cukrem, tłuszczem, jajkiem i mąką. A ja robię bez tego wszystkiego same płatki owsiane, otręby, bakalie, tarte jabłko, rozgnieciony banan. Te Tusi są pewnie smaczniejsze w porównaniu do moich :P

podaj no dokladnie jak robisz ;_)

kurde ja też w tym tyg mam okres dostać i mam takie ciśnienie na przegryzanie, że szok.. musze wymyślić co by tu do pyszczka wkładać żeby za dużo nie było 🙂