Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wszystkie te dni takie same, i komunia Amelki coraz bliżej, przeraża mnie sama myśl o tych przygotowaniach 🤔 chciałam w lokalu, ale mój się uparł 😠 niby kucharkę i obsługę wynajął bo mamy na 56 osób, ale ja wolałabym isć zapłacić i mieć z głowy, bo tak to i tak trzeba doglądać wszystkiego...zakupy porobić...chciałabym żeby był już czerwiec 🙃
Majka do tego tak szaleje że chwili nie mogę posiedzieć bo się drze w niebogłosy żeby ze mną na kompie pisać 😮
ale cieszę się też, bo moja koleżanka ze szpitala (ta która straciła córeczkę) gdy Majkę rodziłam... urodziła dzisiaj zdrowego synka 🙂
tak się cieszę jej szczęściem, wreszcie Malutki zapełni jej tę pustkę 🙂

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Madzia nie ma sie czym chwalic.Ja poszlam na latwizne i chrzciny w lokalu zrobilam 😁 Iwonko ciesze sie szczesciem kolezanki..Nie wyobrazam sobie stracic malenstwa.Zycze jej wszystkiego dobrego:*

co by ci łyso nie było też masz klapsa 😁 😁 😁

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Iwona powiem ci tak mnie to czeka za parę lat komunia ale będę chciała zrobić w lokalu ponieważ robiłam 2 razy chrzciny w domu i pierdole tą robote sprzątanie wszystko na mojej głowie a tak wejde do lokalu jako gość i wyjdę jako gość 🙂

następnym razem tak samo zrobię, mój przekona sie, że na jedno wyjdzie jeśli o kasę chodzi 😉 u nas w restauracji biorą 130 od osoby na komunii, 80 od dziecka to wychodzi prawie 7000, więc pewnie ma rację że tyle nie wydamy...mjjjmmnnbgfujbghbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

• Mamusie
ALekSanDra napisał(a):
musze sie dzisiaj wydepilowac wszedzie 😁 😁 😁 😁
bede kusić tego mojego!!!!! hahahahahahahaa i niech mu ślina wyncieknie!!!!! 🤪 🙃 😁 😎

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 a jak wycieknie i będzie już prawie gotów powiedz mu dobranoc dziś głowa mnie boli 😁 😁

• Mamusie
magda123 napisał(a):
ALekSanDra napisał(a):
musze sie dzisiaj wydepilowac wszedzie 😁 😁 😁 😁
bede kusić tego mojego!!!!! hahahahahahahaa i niech mu ślina wyncieknie!!!!! 🤪 🙃 😁 😎

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 a jak wycieknie i będzie już prawie gotów powiedz mu dobranoc dziś głowa mnie boli 😁 😁

ostatnio lepiej zrobilam hahaha wpóscilam go i jak doszlam wywalilam z łóżka na materac hiehiehiehie:P 🙃 🙃 🙃 🤪