Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hejka
a ja tez obecnie nie mam diety a wrociłam i nie zamierzam sie stad ruszac! 😁
ja baniek nie stosuje nie pomoge. Ale powiem wam ze mam taki celulit na dupsku ze szok.. ja nigdy celulitu na oczy nie widziałam.. a teraz.. 😠
dzis jade z mala do galerii kupic jej plaszczyk i takie tam duperelki 🙂

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mnie też co jakiś czas się odrywały..ja się nie masuję tą najmniejszą..tylko tą trochę większą.
Wczoraj jak wróciłam z siłowni było ok(zakwasy nadal są),siadłam przed kompem oglądałam hotel 52 i szpilki..
Ja wstaje..i prawie chodzić nie mogę :O normalnie tak nie w pachwinach bolało..dzisiaj już lepiej..to zwykłe zakwasy 😜

Czy ja się dietuję? Nie za bardzo.. po prostu jem mniej.. a i waga spadła mi kg i stoi odkąd mam zakwasy czy to może być przez nie? no i odkąd je mam .. czuje się jakoś opuchnięta..

• Mamusie
Misia mnie się odrywały ale to jest kwestia wprawy bo teraz jak zassam to nie odrywają mi się cały masaż 🙂a co do sinaków to ja za pierwszym razem też nie miałam dopiero za drugim i trzecim miałam całe sine uda ☺️

Landusia czasem tak jest ,że coś czego na oczy wcześniej sie nie widzi to nagle wyskoczy 🙂

No właśnie Misia 🙂 ja też dopiero po 3 masażu zaczynam mieć siniaki :P
kupiłam dzisiaj shape'a z płytą i będę ćwiczyć! a co 😁 hahaha

co do ciąży Magdy.. hmmm 🤪 🤪 🤪 wszystkich serdecznie przepraszam za zamieszanie 😁 spodziewajcie się, że za kilka m-cy przy dobrym humorze znów Wam oznajmię, że Magda zaciążyła 😁 ale niestety.. Magda jest świnia jakich mało i rudej córeczki mi urodzić nie chce:P

a w ogóle a propo rudego. to ZAJEBISTY jest:P odkąd go podszlifowałam to normalnie mnie panowie na mieście przepuszczają:P i nie czekam aż się łaskawie korek zwolni tylko grzecznie dziękuję miło uśmiechającemu się panu i jaduuuu 😁 hahaha

zrobiłam wczoraj czekoladę z mleka w proszku bo mój wymyślił:P ale dobraaaa jest :P fak! 🙃 🙃

coś Wam miałam jeszcze pisać ale skleroza nie boli 🙂

Aaa.. wygram w sobotę 4 000 000 zł w totka. a jak nie to już znalazłam frajera co mi za kupon odda 6 zł :P

• Mamusie
meldunek!!!!!!!!
ej laskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ide na osdyd tłuszczu i se usune 6 żeber i do tego lifting brzucha i do tego nciaganie brzucha i do tego wytne se biodra i bede sexi anorektyczka 😁 😁 hahahahahahahahahahahahahahahahahaha nie a tak serio to wiecie co poszła bym na masaż limfatycny czyli drenaż... podobno supersprawa ... nigdy niktmi nie robił tego a w szkole miałam tylko teorie bo to juz musi robic masazysta alefajnie podobno po tym potrafi zejsc z człowieka 4 kg toksyn po jednym mazazu.... serio... ale sama nie mialam i chyba pójde w przyszłym miechu

Misia napisał(a):
Gogr a masz shape 1 czy 2??? Ja na 1 namiętnie kick boxing cardio robię... tak co dwa dni trening. Na razie jednak odpuszczam, bo coraz gorzej z nogami... 😞((

Misia ne rozumiem pytania...:P mnie chodzi o tę gazetę:P jako dodatek była płyta z treningiem jakiejś baby :P to zamierzam teraz ćwiczyć :P

• Mamusie
A ja w robocie wpierdzieliłam cycka z kuraka z sałatą... tak na zdrowo... a potem szarlotkę i sernik na ciepło z wiśniami, lodami i bitą śmietaną... a i jeszcze 4 rogaliki z jabłkiem :OOOO i mam ochotę na czekoladę na gorąco :OOO a jutro urodziny bratanicy i znowu żarcie słodyczy... 😞((( a ćwiczeń bark 😞((
No i dożarłam jeszcze 5 rogalików, 2 pierogi z serem i tą czekoladę... rany boskie, ale ze mnie żarłok... a w domu była zupa i 2 śniadania 😞(( fuck fuck fuck!!!
Tak Wam napisałam, żebyście się pocieszyły, że wcale dużo nie jecie :P

Magda możesz mnie na listę zapisać.. a i ja piję kawę fusiastą z mleczkiem,bez cukru 🙂
ja dzisiaj sobie albo jednego drineczka malibu wypije albo piwunieńko 😁 jeden grzeszek będzie..może lepiej malibu 😜 choć jedno piweczko nie zaszkodzi 😁

• Mamusie
A ja w robocie wpierdzieliłam cycka z kuraka z sałatą... tak na zdrowo... a potem szarlotkę i sernik na ciepło z wiśniami, lodami i bitą śmietaną... a i jeszcze 4 rogaliki z jabłkiem :OOOO i mam ochotę na czekoladę na gorąco :OOO a jutro urodziny bratanicy i znowu żarcie słodyczy... ((( a ćwiczeń bark ((
No i dożarłam jeszcze 5 rogalików, 2 pierogi z serem i tą czekoladę... rany boskie, ale ze mnie żarłok... a w domu była zupa i 2 śniadania (( fuck fuck fuck!!!
Tak Wam napisałam, żebyście się pocieszyły, że wcale dużo nie jecie :P

ja wybrałam piwko, a przed nim ćwiczyłam 😜
wkurzyłam się,bo jak powiedziałam kiedyś mężowatemu,że wstydzę się przy nim ćwiczyć..Wyśmiał mnie! :/
Dzisiaj ćwiczyłam przy nim to też się co chwila śmiał,bądź uśmiechał..ponoć dlatego,że oglądał film i z niego się śmiał..no ale ja wiem,że ze mnie!!!:/
później mi powiedział,żebym szła pod prysznic już 😞

Wsparcie..pfffff.
W szczególności zaczęłam ćwiczyć i dbać o siebie dla mnie,ale przecież dla niego również 😞