Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
oj kochanie ja sie staram choc brak mi troche motywacjiii ale dzialam ograniczam co sie da nawet chleb dukanowy zrobilam zeby powrocily te motywacje o kiedys.... zobaczymy pki co podjadłam dzieciakowimonte:P:P ale tomaly grzeszeczek:P gotuje serio beztluszczowo pije hektolitry h2o i trzeba zaczac cwiczyc 🙂

Dasz rade kochanie weź w sbie odnajdz siły 🙂 🤪 😎 duzo ci nie pozostało 🙂
😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Hejo u mnie diety dzień drugi. Na śniadanie 2 łyżki otrębów, 2 płatków owsianych i 225 gr jogurtu light. Na drugie 2 kromki razowego, 4 plasterki wędliny drobiowej i 1/2 pomidora, na obiad 1/3 ryżu brązowego i surówka. Na kolacje będzie serek wiejski light i 2 wafle ryżowe. Z ćwiczeń tylko joga, na fitness nie mam zapału, zwłaszcza po wczorajszej jodze. Nie wiedziałam, że mam mięśnie w niektórych miejscach, a dziś bolą, że hohoho!
Gośka Ty jesteś ślepa, a nie gruba!!!!!!
Poza tym dziewczyny brać się za dietę!!! DO ROBOTY KOCHANE!!! Miałyśmy się mobilizować, więc DAJECIE!!! :PPPP

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Ola ,Ola i co jesteś w ciąży????? 😁

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

ale sie wziełam za siebie zdrowe odżywianieee 😁 😁 cwiczeeee..... 10 kg musze zgubic jak to zgubie umre ze szczesciaaaaaaa 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 😎 bede wymiatac bede j iała wtedy 58- 57 a wtedy umre szczesliwie:d hahahahaha bo sie mieszcze do trumny 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
ALekSanDra napisał(a):
magda123 napisał(a):

ale sie wziełam za siebie zdrowe odżywianieee 😁 😁 cwiczeeee..... 10 kg musze zgubic jak to zgubie umre ze szczesciaaaaaaa 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 😎 bede wymiatac bede j iała wtedy 58- 57 a wtedy umre szczesliwie:d hahahahaha bo sie mieszcze do trumny 😁 😁 😁 😁

głupek 😁 😁

• Mamusie
magda123 napisał(a):
ALekSanDra napisał(a):
magda123 napisał(a):

głupek 😁 😁

no tak se zamówiłam trumne taka wyprofiilowana trezba ale sie w nia zmiescic bo to rozmiar m:: 😁 😁 😁D 😁