Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwonka 😁 przesadzasz jak zwykle !!! 😜 napewno masz zajebiste nogi !
Gogr sie czeplas 😁 jjem ryby moze zle napisalam, wegetarianin a jarosz. No to jak mam sie nazwac to jestem blizej jarosza. 😁 Miecha ani nic na miechu nie tykam, nawet glupich chipsow. Mieso mi smierdzi padlina i wogole mam taka schize z tym w glowie....ehh
Ryby jeszcze podchodza. Czasem i na nie sie wypinam 😜 😉 taki wytwor ze mnie hehe
zezarlam dzis kilka wafelkow familijnych chalwowych.....bo lubie , a poza tym to i u mnie si sprawdza. Jak jjem to waga w dol. Oczywiscie bez przesadyzmow z zarciem 😁
Ide spac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maja nie czepiłam się tylko myślałam, że mam jakieś wiedzowe braki na temaT WEGETARIAN :p HEHEH

Diviana jak się czujesz na takich szpilach? bo Ty chyba też raczej wysoka jesteś??? ja mam 173 cm i jak włożę chociażby 7 cm to mam wrażenie, że jestem ponad wszystkich 😞

co do wagi.. jem mniej, biorę tabletki i wszystko co się da.. i mam wrażenie, że waga idzie w górę 😮 ale ciul... przezyję :P biorę się za sprzątanie to trochę spalę:P
Co do nóg - wczoraj jak w tym ciucholandzie robiłam foty jak szukałam czegoś siostrze to mi na zdj fajne nogi wyszły 😁 hehe i pierdziele - nie patrzę do lustra tylko na zdjęcia 😁 hahaha lepiej mi wtedy :P

hej. no a ja mało zaglądałam,bo siostra u mnie z córką jest 🙂 dzisiaj jedziemy do nich, zostawiamy dzieciaczki i jedziemy na kręgle 🤪 🤪 🤪 🤪
spalę trochę, a później nadrobię kawałkiem torcika 😁 i pewnie inne jakieś pyszności będą 🙂 bo Chrzestny mój przyjeżdża do rodziców na imieniny tydzień później,bo w tamtym tygodniu nie mógł.

NIe lubię Cię Iwona! znowu :P
ja pier.. jaka Ty chuda jesteś!!!
teraz jest mi smutno bo patrzę na swój obwisły sadlisty brzuch i boczki 😞
nie umiem sobie z nimi poradzić a jak patrzę na takie zdj to się wściec chcę!

• Mamusie
Ja też Cię nie lubię Iwona laska jesteś i kit nam wciskasz, wyglądasz ekstra
Gogr ja malusia jestem jedynie 170 cm wzrostu, wiesz ja w rodzinie najmniejsza mam kuzynów wszyscy po 2 metry i wszyscy zawsze na mnie mała mówili więc jak założę szpile to mi dobrze 🙂 a mój mąż ma 180 cm ale on uwielbia wysokie dziewczyny i strasznie go te szpile rajcują 😎

Aneti nic się nie martw! zakładamy nowy wątek : "Mausie na diecie, które nie lubią Iwony":P oszustka jedna:P zbanować ją 😁
no normalnie nie mogę się na ten płaski brzuch napatrzeć 😞
i będę dzisiaj ćwiczyć do upadłego! a6w już zrobione, potem była przerwa żeby chłopaków położyć spać.,. zaraz się biorę za hula i zobaczymy co jeszcze...

A jutro odreagowuję stres związany z brakiem brzucha u Iwony i jadę na zakupy!

A w ogóle to Iwonka mam do Ciebie zboczoną prośbę:P Chciałabym zobaczyć zdj Twojego brzuszka 😁 ale bez koszulki (oczywiście biust również mile widziany - bo wiem, że lubisz pokazać 😁:P) hehehe

Misia napisał(a):
Siemanko!!!
Iwona, ale z Ciebie kłamczucha!!! Wyglądasz zajefajnie w tej kiecce i nogi też masz niezłe 🙂)) chyba masz w domu popsute lustro :P
Gogr 170 cm to mała??? Ja mam 165 cm to co mam powiedzieć??? A mój ma 188 :PPP a młody idzie w niego... po mamie nie ma nic :/

eee a gdzie ja napisałam, że 170 cm to mało??? 😮 pisałam, że ja mam 173 i, że w mniejszych szpilach czuję się jak mutant:P
Diviana napisała, ze ze swoimi 170 cm jest "malusia":P

ja bym tam wszystko dała, żeby mieć 165-168 cm:P bo ze swoim wzrostem czuję się za wysoka 😞

• Mamusie
Iwona wcześniej założyła białe rajstopy [przez co ją pogrubiały 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁i doła załapała a potem wpadła na super pomysł "założę czarne rajstopy bo czarny wyszczupla 😁 i wstawię foto ,żeby inne dobić..... świetny plan 😁 😁 😁 😁" i tak oto na zdj. mamy zajefajną Iwonę z fajnymi nogami 🙂