艢wiateczne Prezenty jakie macie pomysly:) | Forum dla mam

dodany przez
julcia_m,
w Mamusie o wszystkim
-
U偶ytkownicy online
Brak u偶ytkownik贸w do pokazania
-
Najnowsze odpowiedzi
-
Przez patrycja moment · Napisano
Mam wra偶enie 偶e mog艂abym zrobic doktorat bo moj research szk贸艂 by艂 a偶 taki zaawansowany聽 Odwiedzi艂am 11 plac贸wek - od prywatnych przez spoleczne po publiczne. Poniewa偶 mniej wi臋cej w po艂owie 2 klasy corki b edziemy si臋 przeprowadzali - lokalizacja te偶 by艂a wa偶na. Aczkolwiek: - gdziekolwiek by nie posz艂a to i tak trzeba sie wozi膰 bo do najbli偶szej szko艂y jest 3,5 km od nowego miejsca zamieszkania. Wi臋c bra艂am pod uwag臋 szko艂y kt贸re s膮 "p drodze" do pracy - zapisa艂am si edo grup fb praktycznie ka偶dej z interesuj膮cych mnie szk贸艂, poczyta艂am komentarze rodzic贸w pod postami np. z informacjami i napisa艂am prov do tych rodzci贸w. Poroznawia艂am w sumie z ok 60 rodzicami z tych szk贸艂, zar贸wno z klas starszych jak i m艂odszych - dla mnie wygra艂 - poziom, ale taki aby nie by艂 to wyscig szczur贸w i nauka pod konkursy ale aby jednak szko艂a przygotowala dziecko dobrze do egzamin贸w i pojscia do szko艂y 艣redniej, bez tony korepetycji po drodze. Lokalizacja te偶 wa偶na - aby by艂o po drodze o pracy i wyb贸r pad艂 na szko艂臋 kt贸ra jest blisko dziadk贸w aby c贸rka mog艂a wraca膰 sama np w 2 czy 3 klasie Zdecydowa艂am si臋 na Thames British School - jest to szko艂a angloj臋zyczna, w Warszawie maj膮 kilka swoich kampus贸w. Jestem zadowolona, dzieci rozmawiaj膮 po angielsku biegle. 聽 Obecnie jest to chyba najlepsza szko艂a prywatna w Warszawie.聽 -
Przez Klaudiusz Walczak · Napisano
Jakie szko艂y podstawowe w Warszawie polecicie? I czym kierowali艣cie si臋 przy wyborze odpowiedniej plac贸wki?聽 -
Przez Opalinka88 · Napisano
Najlepiej jest zrobi膰 badanie na bet臋 HCG itd.
-
-
Nasze kluby
-
Czerwc贸weczki 2021
Klub otwarty · 29 klubowicz贸w
-
Maj贸weczki 2021
Klub otwarty · 43 klubowicz贸w
-
Kwietni贸wki 2021
Klub otwarty · 24 klubowicz贸w