艢wiateczne Prezenty jakie macie pomysly:) | Forum dla mam

dodany przez
julcia_m,
w Mamusie o wszystkim
-
U偶ytkownicy online
Brak u偶ytkownik贸w do pokazania
-
Najnowsze odpowiedzi
-
艢wiadomie wybra艂am prywatne i uwa偶am, 偶e takie jest lepsze. Moje dziecko przesz艂o w tym roku do szko艂y i widz臋 jak wygl膮daj膮 plac贸wki pa艅stwowe. Tutaj zawsze brakuje 艣rodk贸w, nigdy nic si臋 nie da, a na ka偶de rozwi膮zanie znajdzie si臋 problem. W przedszkolu takich problem贸w nie mieli艣my. Dziecko by艂o zaopiekowane pod ka偶dym wzgl臋dem i rozwija艂o swoje pasje. Czy tak jest w ka偶dym prywatnym, pewnie nie, bo dla niekt贸rych to czysty biznes i z przedszkola potrafi膮 zrobi膰 ko艂choz. Z w艂asnego do艣wiadczenia polecam szczerze p贸j艣膰 i zobaczy膰 - jak s膮 wyposa偶one sale, czy jest plac zabaw, jak du偶e s膮 grupy, jakie zaj臋cia s膮 w standardzie a nie dodatkowo p艂atne - bo spotka艂am si臋 z tym, 偶e logopedia niby jest, a potem si臋 okazuje, 偶e dodatkowo p艂atna. Podobnie j臋zyki, psycholog, zaj臋cia sportowe itd.聽 Je艣li kto艣 tu zajrzy z okolic W艂och, to Have Fun na Wira偶owej warto wzi膮膰 pod uwag臋.聽
-
Hej dziewczyny! 馃槉 Trafi艂am na ten w膮tek, bo te偶 mam 艂o偶ysko na tylnej 艣cianie i zastanawia艂am si臋, jak to wp艂ywa na ci膮偶臋 i por贸d. Widz臋, 偶e wiele z Was mia艂o podobne do艣wiadczenia i uspokoi艂o mnie to, co pisa艂y艣cie! 馃挄 @Bagira, super, 偶e u Ciebie wszystko przebieg艂o bez problem贸w! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czyta艂am go ju偶聽wcze艣niej, bo zagl膮dam czasem na abcmamy
-
Przez pavla pavla · Napisano
czy jest bez recepty? Bo jak na recept臋 to nie ma szans abym si臋 wybra艂a do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On r贸wnie偶 nie p贸jdzie ( nawet nie wiesz jak膮 mielismy k艂贸tnie ostatnio jak mu wspomnia艂am aby sie wybra艂).
-
-
Nasze kluby
-
Czerwc贸weczki 2021
Klub otwarty · 29 klubowicz贸w
-
Maj贸weczki 2021
Klub otwarty · 43 klubowicz贸w
-
Kwietni贸wki 2021
Klub otwarty · 24 klubowicz贸w