艢wiateczne Prezenty jakie macie pomysly:) | Forum dla mam

dodany przez
julcia_m,
w Mamusie o wszystkim
-
U偶ytkownicy online
Brak u偶ytkownik贸w do pokazania
-
Najnowsze odpowiedzi
-
Przez Robaczek88 · Napisano
Je艣li masz nastolatk臋 i szukasz odpowiedniego miejsca na jej pierwsz膮 wizyt臋 u ginekologa w Krakowie, warto zastanowi膰 si臋 nad gabinetem AB OVO na Os. II Pu艂ku Lotniczego 50/26. Pani doktor Knapik-Rybka jest tam znana ze swojego profesjonalizmu i jednocze艣nie przyjaznego podej艣cia do pacjentek. Atmosfera jest bardzo sympatyczna, co mo偶e pom贸c m艂odej pacjentce poczu膰 si臋 komfortowo. 聽 -
Przez KasjuszMag · Napisano
Pozycjonowanie strony firmy聽polega na zoptymalizowaniu witryny w taki spos贸b, aby ta osi膮ga艂a wysokie pozycje w wynikach wyszukiwania dla kluczowych fraz zwi膮zanych z bran偶膮 i ofert膮 firmy. Poprzez odpowiednie dostosowanie tre艣ci, u偶ywanie trafnych s艂贸w kluczowych i dba艂o艣膰 o techniczne aspekty strony, przedsi臋biorstwo mo偶e efektywnie konkurowa膰 online. -
Cze艣膰 dziewczyny, jestem w 6 tygodniu ci膮偶y by艂am ju偶 na wizycie u lekarza. Od jakiego艣 czasu zmagam si臋 z problemem gdy偶 czasem pojawia si臋 u mnie pieczenie w pochwie i pojawia sie wtedy ciemno 偶贸艂ty 艣luz. Wybra艂am ju偶 tabletki i ma艣膰 na infekcje bakteryjn膮 i wirusowa pono膰 najlepszy lek na te problemy. Nic po tym si臋 nie zmieni艂o problem dalej by艂. Teraz zasz艂am w ci膮偶臋 i powiedzia艂am zn贸w lekarzowi o problemie zrobi艂 cytologi臋 i test na pH pochwy i wszytsko jest w porz膮dku. To skad to pieczenie i ten dziwny kolor up艂aw. Prosz臋 o pomoc. Co to mo偶e by膰. 聽
-
-
Nasze kluby
-
Czerwc贸weczki 2021
Klub otwarty · 29 klubowicz贸w
-
Maj贸weczki 2021
Klub otwarty · 43 klubowicz贸w
-
Kwietni贸wki 2021
Klub otwarty · 24 klubowicz贸w