Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurcze Lusiu to faktycznie noc miałaś straszną 😞 Współczuję... Ja też się czasami rzucam z boku na bok, ale na szczęście nie mam bardo dużego brzuszka, więc jakoś daję radę 😉 Chociaż to spanie na bokach też mi już wychodzi "bokiem" hihihi 😉 Tęsknię za spaniem na brzuchu...

• Mamusia
heheh Ja to chyba powiem mojemu ,zebysmy zrobili tyg liste na obiadki taki jadlospis heheh ;p do tego zakupki i bede miala swiety spokoj hehe 🙂 bo to kombinowanie z tymi obiadkami to jest jakas masakra 🙂

juz nei mge sie doczekac truskawek Mmmmm ale takich wiecie nei tych holenderkich tylko naszych polskim MMmm

• Mamusia
mogłyście mówić wcześniej dziewczyny o tej ogórkowej hahaha 😁 wczoraj pół gara wylałam bo nie miał kto jeść, bo mój to chyba też jest w ciąży, bo ma takie smaki, że dzisiaj chce, a jutro już mu nie smakuje, no a ja całego gara nie zjem

• Mamusia
Justi ja zawsze uważałam, że faceci są lepszymi kucharzami niż kobiety (jeśli oczywiście umieją gotować) bo mają lepsze wyczucie smaku i potrafią doprawić jak nikt inny 😉 Choć moja ogórkowa, będę nieskromna, wychodzi mi rewelacyjnie hihihi 🙃 🤪 😁 😉 🙂

• Mamusia
nie no, musze ruszyć dupke, ogarnać troche i do sklepu, bo po małego potem do przedszkola, i sie nie wyrobię... potem zajrzę.
a tak apropos to normalnie 5 latki maja wycieczke do Zoo w chorzowie... kurcze nie wiem jak te wychowawczynie to widza, ale ja byłam rok temu z Opolu w zoo i myślałam ze ducha wyzionę takie hektary latać, a dzieci nie za bardzo wszystko interesowało, bo taki maluch nie rozumie że to 50 gatunków papug, ptak to ptak... hipcie gdzies pochowane, zyrafy za daleko, foki gdzies spały... a one tyle maluchów i chcą jechać.... 🤨