Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no troszke kropi u nas i pogrzmiewa ale co z tego jak dalej w chałupie nie ma czym oddychać. Uff... help.
kochane doczekacie się, doczekacie 😉 nie da się tego uniknąć... już niedługo wszystkie będziemy miały nasze kochane słońca przy sobie... 🙂

a ja pierwszy raz od kilku miesięcy zaczynam widzieć moje stopy 🙂 tzn kostki i ogólnie ich szczegóły anatomiczne 🙂 hehe.... aż mi się z tego śmiać chce.
a przede wszystkim kiedy kładę się spać to łapie się na tym że czekam aż mnie Sewciu kopnie w brzuchu.... 😉

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kaczuszko hehe no tam tez juz zaczynam widzieć 🤪 nawet sie w miarę ogoliłam ostatnio 😉
Na kolki dajemy co dzień z polecenia pediatry BioGaja (cena mnie zaskoczyła lekko bo to małe kropelki sa takie a 42zł...) no i jakby pomagały ale ciężko mi stwierdzić czy on niespokojny jeszcze bywa przez te upały czy kolki... pewnie to pierwsze. ale w nocy juz fajnie śpi, budzi się tylko jeść.
z serduszkiem byliśmy i lekarz stwierdził że szmerów juz nie słyszy... 🙂 no ale na kontrolę jeszcze za tydzień.

• Mamusia
ehhh no starsze dzieci na razie dumne z braciszka, zaskoczył mnie Adaś bo jest taki wyrozumiały i dumny że ma brata, wszystkim się chwali 🙂 Misia też, ale wydaję sie troszkę zazdrosna że juz nie jest najmłodsza w rodzinie..... 😉
fajnie, fajnie 🙂, troszkę się trzeba napracować i czasem jak w cyrku, ale nie wyobrażam sobie żeby miało być kiedykolwiek inaczej.... 😉

• Mamusia
No to super Michalindziorku, że tak sie Wam układa 🙂 a braciszek oczywiście musi byc dumny a dziewczynki wiadoma sprawa, może gdyby Sewcio był dziewczynka Misia inaczej by patrzyła na to 🙂 🙂 Więc nie pozostaje nic innego jak za jakiś czas jeszcze jedna córunie sobie machnąc 😉
Justi zyje!!!!!!

• Mamusia
Loli pod moimi suwaczkami jest tavelka mozesxz zobaczyc ile nas zostalo 😜

Kaczuszko zyje , ale ledwo olalam swojego promotora bo ta cholerna rogowk :e nam przywiezli ehhh
i tam mnie maz nia niechcacy pierd......... w brzuch,ze nie wiem jak sie nazywam ;( zla jestem strasznie i martwie sie ale maly sie kreci wiec mysle,ze moze w pupcie dostal 😞 mam malo wod i czuje kazdy dotyk nawet ten najmniejszy 🥴 🥴

• Mamusia
Kaczuszko hehe 🤪 nie no wiem że tak się zawsze mówi, ale mówię stanowczo nie 😉 jeżeli nic nie zadecyduje za mnie, tak jak było przy Sewciu, to taka rodzina mi wystarczy.... 😉
z Misia masz racje, ale będzie dobrze.... 🙂
no juz malutki zaczyna marudzić, biedny przez ta duchotę śpi po godzince w dzień.

a u nas bób za 3,5 kupowałam, ale nikt nie jadł, ja nie mogę, więc musiałam wywalic.

• Mamusia
Justi nie strasz kobitko...dobrze, ze malenki się rusza wiesz niby dzidzie w brzuszku sa bezpieczne, wiec lepiej nie martwic sie zawczasu a ja tez nie mam duzo wód wiec tak samo jak ty czuje kazdy ruch i nawet jak ide i zachacze o szafke to zaraz czuje ostatnio jak skladalismy łożeczko bawiłam się drutem do baldachimu i nie wiedziec kiedy odbil mi sie on i walnal w brzuch a za chwile na brzuchu czerowna rysa bo taki napiety byl i tez sie przestraszylam ale kol powiedziala mi ze jesli mnie brzuch nie boli i czuje mała to nic sie nie dzieje tak wiec posluchałam ja i sie nie przejmowałam
Loli heheh nam ten czas się strasznie ciągnie!!!! I tez juz niemozemy doczekac sie swoich pociech no a wam tez juz tak za wiele nie pozostało więc musicie trzymac się dzielnie tymbardziej teraz w te upały!!!

• Mamusia
ehhh kurcze wam powiem jak byl juz chciala byc rozpakowana 😜 i wiedziec ,ze wszytsko jest ok teraz to tylko ja glupia sie wszystkim martwie no i te telefony wciaz ahhhh czy juz po . . .. .

a dzieciaczki u nas no dorodne takie 😜 heheh 🙂
nic tylko pozazdroscic 😜 ale na wszystkie przyjdzie pora

Michalindziorku witamy 😜

Ja dzis zakrecona jestem jak cholera mezulek z kolega skladaja rogowke ja zamowilam im pizze, a sobie fryteczki i czekam 🙂 😆 😆

musze was doczytac 😜 bo w koncu jest tu jakis tłok heheh juuuuuuuuuuuuuuupi 😜

• Mamusia
oj Kaczuszko Ty szalejesz z tymi poradami 😜
mysle,ze Michalindziorkowi ta trojeczka dzieci wystarczy 🙂
przynajmiej Ja miałabym juz dosc choc nie powiem podobaja mi sie duze wielodzietne rodzinki 🙂

Ja bym chciala szczesliwa dwojke zdrowych dzieciaczkow najlepiej parke i bylabym jak w niebie 😆

• Mamusia
Justi bo wiesz najlepiej to radzi sie komus 🙂 🙂 Ja mam 2 braci ( młodszych) i odkąd pamiętam to chciałam tak jak moja mama miec 3 ale co pokaze zycie to sie okaze zdecydowanie nie chcialabym miec jednego dzieciaczka ale tak jak mówię zycie pokaże!!!
Idę szybko pod prysznic bo sie spociłam troszke przy tych garach za chwilę wracam 🙂

• Mamusia
nie nie 😜 heheh choc fajna sprawa jak juz bedzie pokaze ci ☺️ tylko bylo w ciu...... problemow by ja wniesc wcisnac do windy i wogole ehh bez szkod sie nie obylo trzeba farbe kupic i przemalowac troszke przedpokoj bo mam caly upierdzielony : 🥴 🤢 🤢 🤢 🤢

http://allegro.pl/show_item.php?item=1081386154

oto nasz nowy nabytek wybrany pod kontem karmienia tez heheh
najgorsze,ze moj stwierdzil,ze sie juz nie wyprowadzimy bo niebedzie jej znow bral wrrrr niechce mieszkac w jednym mieszkanku cale zycie 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
no to szczesciara jestes,ze masz 2 braci
Ja cholerka jeste,m jedynaczka 🤢 🤢 choc nikt mi w to nie wierzy , bo podobno nie mam zadnych ku temu cech charakteru . . .. .

dlatego moze, ze zawsze chcialam miec rodzenstwo i chce by moje dziecko je mialo 😆 mam nadzieje,ze nam p[lan nasz wyjdzie heheh z mezulkiem,ale tak jak piszesz zycie wszytsko pokaze i zweryfikuje 🙂