Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A moi rodzice mieli duzo dzieci, oboje mają dzieci z poprzednich małżeństw a jeszcze razem troje, mnie i moje siostry. fajna taka duza rodzina, nie zauważa się tego będąc dzieckiem ale teraz to sobie cienię bardzo. mimo to też podoba mi się model z trójką dzieci, mój mąż ma dwoje rodzeństwa, brata i siostre, no i sa ze soba bardzo zżyci, pomagają sobie bardzo i mogą na siebie liczyć w każdej sytuacji. zawsze z resztą chciałam trzecie dziecko, co prawda miało się pojawić za kilka lat dopiero 😉 jesteśmy jeszcze w sumie młodzi, ale raczej będę się zabezpieczac na wszelkie mozliwe sposoby żeby nie dopuścić do kolejnej takiej sytuacji.... 😉

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ehhh... zmykam kochane, mały zaraz wstanie a dzieciorki trzeba wykąpać. dzisiaj M. mój znowu do wieczora w pracy więc sama jestem.....
przynajmniej pada troche i może będzie czym oddychać.
do jutra pewnie znowu któraś z was się rozpakuje.... 😉
buziaczki, trzymajcie się jakos w te upały.

• Mamusia
Justi narożnik zajebisty! Widzę, że ładnie sie opychasz fast foodami 😉 ja jakoś nie mam smaka na takie rarytaski poza tym w taka pogodę naprawde mniej się je
izunia jeszcze będzie tak, że wyprzedzisz nas... 😉
Elunia troszke nam rozbiła kolejnosc ale trzeba jej wybaczyc, KKKKoralik dopóki ty nie urodzisz my stoimy w miejscu 😉

• Mamusia
No pewnie bo my to cos tam przekasimy i najedzone a chlopy jednak potrzebuja energii i sił do pracy 🙂
No niestety Izunia musi poboleć ja już nastawiłam sie do tego, że będzie bolało ale z drugiej strony nie wiesz jaki ten ból będzie u Ciebie nie sugeruj się innych dziewczyn opisami bólu, myśl tylko o tym, że po tych bólach ujrzysz swoja kruszynke i to będzie najwieksze zakonczenie tych trudów tak wiec głowa do góry i pozytywnie mysl!!!!

• Mamusia
Kaczuszka .......... pocichutku powiem,ze nie mam, ale mam na jednym calym posladku wlasciwie mam caly jeden połdupek bordowy od tych rozstepow masakra 🤢 🤢 juz powiedziałam mojemu,ze biore kredyt 2 tys na usuwanie tegio ciulstwa , a on tylko nie martw sie to tylko ja zobacze .. . ciekawe jak nawet na basen nie wyjde bo wszytsko widac ehhh szkoda gadac moze wygram w totka 😜

kaczuszka987 napisał(a):
malutka90 napisał(a):
sierpnióweczka nam urodziła dzidziusia już 🙂

SUPER!!!!! Ale to już nie do pomyslenia zeby sierpnióweczka nawet nas wyprzedziła :P:P:P

też powoli zaczynamy,bo u nas kilka dziewczyn już na samej mecie-wyszło,że wcześniej urodzą i już czekają na częstsze skurcze w domach