Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

olusiiaa napisał(a):
PDA to znieczulenie zewnatrzoponowe.

Malutka ja tutaj mieszkam dopiero rok a wczesniej tylko przyjezdzalam raz na jakis czas albo moj jezdzil do polski.

fajnie się masz,mi też się tam podoba 🙂

• Mamusia
ehhh objadlam sie ryba i teraz odpoczywa chwilke . .. . moj m. pojechal po wyniki na tego paciorkowca mam nadzieje,ze nic tam nie wychodowali . . . .
i skonczylam pakowanie torby juuuuuuuuuuuupi nawet sie zmiesciłam 🙂
musze tylko wybrac ciuszki na wyjscie maluszka i jestesmy zwarci i gotowi 🙂

• Mamusia
wiecie co patrzałam na wydarzenia co sie stało.....kobieta urodzila dziecko i wrzucila je do worka i wyrzucila na smietnik....przechodzacy chlopak zauwazyl ze w worku cos sie rusza...zobaczyl a to noworodek......dziecko dzieki Bogu zyje.....JAK MOZNA COS TAKIEGO ZROBIC...WLASNE DZIECKO NA SMIETNIK WYRZUCIC!!!!!!!!;-(DZIEKI BOGU ZE PRZECHODZIL TAMTENTY CHLOPAK I ZE ZAUWAZYL TEN WOREK...TO BYLA DZIEWCZYNKA......EHHH 😞

justi5 napisał(a):
i wiecie co sobie uswiadomilam 😉

ze byc moze to bedzie nasz ostatni taki weekend Obyyyyyyyy 😉 i wszystko pozniej sie zmieni 🙂 juuuuuuuuuuuupi 🙃 🙃 🙃 🙃

ja tak też myślę 🙂 już tydzień temu myślałam,że to być może nasz ostatni weekend i chciałam go spędzić tylko z mężem,ale dziewczyna brata pracuje 7 dni w tyg w barze i brat się nudzi i do nas dołącza,a głupio powiedzieć,żeby sobie pojechał 😞 i teraz pewnie też tak będzie,bo każdy ma jakieś plany i brat nie ma się gdzie zaczepić i przyjeżdża zawsze do nas na cały dzień i zeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrroooooooooo prywatności i czułości w ten być może ostatni weekend 😞 😞

izunia nie masz żadnych przeczuć? intuicja Ci nie podpowiada?
bo u mnie z tym cicho a jak w nocy nie spałam,to takie miałam uczucie jakbym zaraz miała zacząć rodzić,wiec powoli jakoś to do mnie chyba zaczyna dochodzić 😁

kurcze to czekanie jest okropne 😞 jakoś mi się specjalnie nie dłuży ale jednak wypatrywanie oznak porodu jest męczące... masz na 5 dni wcześniej tern=min niż ja 🙂

• Mamusia
wiem wiem.......oj jak ja chcialabym juz miec szkraba przy sobie....bo moj facet ma nas gdzies....jezdzi na kurwy i calyczas mnie oklamywal....jestem na skraju wyczerpania psychicznego....dlatego chcem urodzic i on mi da chociaz szczescie....moj kochany kubus... 🙂

ja z moim miałam tak-najlepszy kumpel brata,który pierwszy raz powiedział mi,że mnie kocha jak miałam 16 (on 17) lat. ale dla mnie był przyjacielem a czekał na coś więcej. byliśmy świadkami swoich innych związków,ale chodziliśmy razem na imprezy,po których razem się spało (nigdy seks-zwykłe spanie). no a po 3 latach dorosłam do tego,że coś do niego czuję. zaczęliśmy ze sobą być od lipca zeszłego roku-zaszłam w ciążę po 3 miesiącach związku,bo miałam straszne problemy z okresem i wątpliwości co do tego czy kiedykolwiek zajdę (temu mam termin niepewny) nie zabezpieczaliśmy się z tego względu,ale ufaliśmy sobie i wiedzieliśmy,że jakby co to nie zostanę sama,a on jest naprawdę cudowny mimo,że ma swoje jazdy czasem jak każdy facet 😁 no i na naszą pierwszą rocznicę zostaniemy rodzicami,a pół roku temu zostałam jego żoną 🙂