Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
od czasu do czasu mnie pobolewa, ale nie wiem czy to pachwiny, krocze czy co . . . 😞 ale to taki ból do zniesienia, wiec spokojnie wiem,ze jeszcze nic sie nie dzieje . . . musze cierpliwie czekac

wczoraj sie dowiedzialam od "położnej" ze najwiecej dzieci rodzi sie zawsze w pełnie, a podobno teraz w czwartek jest i wszyscy juz w pracy obstawiają , ze urodze w czwartek ehh tylko jakos nic nie czuje zeby to mialo tak szybko nastąpić . . . .

Loli napisał(a):
Hehehe damy damy 😉
Juz widzialam ze jedna sierpnioweczka sie rozpakowala 🙂

LOLI dwie sierpnióweczki się rozpakowały,a trzecia walczy w szpitalu ale się starsznie męczy bo ma komplikacje 😞

justi5 napisał(a):
Koralk, Malutka , Aga6696 czekamy na wiesci co u was ??????????

justi właśnie nadrabiam zaległości na forum 🙂
u nas wszystko w porządku-dzisiaj byłam oddać mocz i krew do badania i teraz tylko odebrać wyniki,wpiąć do karty ciąży i siedzieć i czekać na to aż mała w koncu się zdecyduje wyjść na świat 🙂

• Mamusia
tak czy siak Izunia umawiałysmy sie na czwartek 😜 wiec niech tak zostanie hehhe

Malutka to dobrzeze jeszcze chwilke jestes z nami 🙂

nic dziewczyny Ja sie po malu bede zbierala jakos dzis jest chyba niskie cisnienie , bo jak nigdy spalam juz rano godzinke po sniadanku

• Mamusia
Ja chcialam dzis bo moj m. ma urodziny 20 tylko w innym miesiacu,o swojej ciazy dowiedzialam sie tez 20-ego , ale dzis jedziemy rodzicom pomoc wybrac komputer wiec za cholerke nam nie pasuje dzisiejszy dzien 😞 moze noc juz bardziej hehe 🙃 🙃

Loli napisał(a):
Oj Malutka nie wiedzialam 😞
Co one sie tak szybciutko rozpakowywuja 😞

Jedna miałam termin na ten dzień co ja i po prostu odeszły jej wcześniej wody,ale pisała,że prawdopodobnie urodzi wcześniej, druga miała podtrzymywaną ciążę od jakiegoś czasu,doszła do 36 lub 37tyg i kazali jej odstawić to na podtrzymanie i się wszystko uspokoiło i nagle urodziła znienacka,a Kasia biedna już w szpitalu leży,a od dawna się męczy-ma malutkie ciśnienie i nie mogą jej dać przyspieszaczy czy cesarkę,a kiedyś chorowała i ze względu na serduszko nie mogą też jej czegoś tam zrobić...więc biedulka się męczy już bardzo długo bo musi naturalnie a naturalnie jej się tak przeciąga...
te dziewczyny miały terminy prawie wtedy co ja i pod koniec ciąży wyszło,że będą mieć wcześniej poród,więc o tym wiedziałyśmy,że prawdopodobnie urodzą w lipcu 🙂