Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kama00006 napisał(a):

kurde moj ksiaze spi ju 3 -cia godzine az jestem w szoku bo w domu to nigdy tak nie spal,a dzisiaj tnie komara az milo hihih..

MOja też już śpi prawie 3 godzinki ale pewnie zaraz sie obudzi na jedzonko a ja chce kompot z jablek w sloiki robic i nici beda dopiero jak moj wroci z roboty to chyba sie zabiore za to

• Mamusia
Emi też śpi jak zabita już 3 godzinę, chyba dzisiaj jakaś aura na spanie wisi w powietrzu 😉
Kurcze mała nigdy nie miałą problemów z kupką, a tu nagle już drugi dzień nic 😞 Ani nawet kleksa w pieluszce...Na szczęście sadzi dużo bąków to chociaż brzuszek jej nie będzie bolał 😉
A co do dźwigania główki to wkońcu zaczęła ją podnosić na długo, ale tylko u tatusia na klacie hehehehe 🤪 Jak leży na kanapie to też podnosi, ale już nie tak wysoko. Chyba woli patrzeć tatulkowi w oczy 😜
Kama w sumie bardzo dobry pomysł z tymi "suchymi" chrzścinami 😉 Przynajmniej będziesz mieć pewność, że nikt nie przeholuje 😉 U nas też chcę żeby było mało wódki, tak tylko troszkę na lepszy humor coby się faceci nie burkali hehehe 😉 ale bez szału 😉

• Mamusia
U kobiet, które karmią dziecko wyłącznie piersią, na żądanie czyli przerwy w karmieniu nie sa dłuższe niz 4 godziny, nie będą miały miesiączki tak długo, ile trwa ten tryb karmienia piersią.

U kobiet,ktore karmią nieregularnie,dokarmiają dzieci mieszankami lub przerwy w nocnym karmieniu są dłuższe niz 5 godzin miesiączka może pojawić się niespodziewanie.

U kobiet ,które nie karmia piersią w ogóle,miesiączka może pojawić się nawet 21 dni po połogu.

• Mamusia
jadlam tez kiszona kapuste i papryke,a co z pomidorami to nie wiem bo nie lubie.
Mojej malej to nie szkodzi wiec sie nie ograniczam.
Z owocow to banany i jablka jadlam bo ostatnio nie mam checi na nic wiec ci nie powiem co z reszta.
S sokow pilam jablkowy,porzeczkowy i wisniowy i tez wszystko ok.

Sprobuj i zobacz czy sie cos bedzie dzialo