Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Eva Ja kupiłam ten odplamiacz jak dla mnie nie jest jakis rewelacyjny
ale skoro Lusi przypadl do gustu moze cos zrobilam nie tak 😜
choc moj maz twierdzi,ze jego bluzki szare zrobily sie śnieżnobiałę .. . cóż Ja tego nie zauwazylam
za darmo zawsze mozna zamowic 😉

Edytko
no tak ale jakos te kobiety trzeba delikatnie nazwać

ciekawa jestem co sie stalo z ta dziewczynka ktora urodzila w tym dniu co Wojtus i ta kobieta z obok sali chciala oddac swoja kruszynke do adopcji bo bylo to dziecko z wpadki (zdrada) i maz nieakceptowal tego dziecka . . . .
no,ale nie wiem jak sie ta historia skonczyla oby dobrze dla tej kruszynki bo sliczna byla miala tyle czarnych dlugich wloskow na glowie hehe a moj maly przy niej jak lezal jak byli na badaniach nie dosc,ze dluzszy o 10 cm to łysinka taka 😉 fajnie wygladali 🤪

• Mamusia
Justi, ja po prostu uwiezyłam reklamie ktora nabrała w moim przypadku mocy sprawczej 😉
Może nie na wszystkie plamy działa....

Takie kobiety to był udusiła normalnie 😠 Kilka dni temu w "Uwadze" było o kobiecie, która miała 15 dzieci i ostatnie zaraz po porodzie spaliła w piecu, bo niby umarło, a szwagier słyszał piski.....zgroza, co sie dzieje 😞

• Mamusia
ehhh lepiej nie ogladac, nie czytac , nie sluchac o takich przypadkach . . . .

moze lepiej zmienmy temat na milszy bo sie smutno zrobilo

najwazniejsze,ze my mamy swoje kochane dzieci , ktore rosna jak na drozdzach i tego sie trzymajmy

Ja tez zaraz uciekam bo mam nocke przy cycku hehe niestety mąż mnie nie zastąpi, a szkoda 🙂 🙃 🙃

• Mamusia
My niestety sobie nic w tym roku nie kupujemy, bo trzeba kupić prezenty dla całej rodzinki, a poza tym 26 grudnia mamy chrzciny więc mamy na co wydawać ostatnie pieniądze 😉
Justi tylko nie sprawiaj mężusiowi na święta takiego prezentu jak rok temu na urodziny...hehehheheh 😁 😁 😁

• Mamusia
no tak cos o tym wiem chrzciny to wydatek nie mały,ale nam sie z prezentow na cale szczescie zwrócił choc wiadomo tamta kasa poiszla z naszego budzetu, a to co dostał bąbel pojdzie dla niego na zabawki i jeszcze niewiem co ;p 😜

Edytko tez niechce mi sie ale musze po malu sie zbierac niestety , bo nasze dzieci niedlugo wstana , a juz na pewno moj hehe zebym tylko zdazyla zasnac 😜
jedyny minus moj maz nie slyszy w nocy placzu dziecka 😞 wiec jak go bedzie karmił ehhh chyba nie bedzie tak latwo jak u ciebie

• Mamusia
bokserki smieszne dostanie na 100% tak zamiast czekoladek bo to juz tradycja hehe a konketny prezent musze pomyslec
to zdjecie to fsajna sprawa moze sie na niego skusze hmmm
pomysle

uciekam bo przyszedl moj m. zalamany bo mu komp padl i kij wie co jest nie tak jak nie urok to sraczka . . . . musze jakos go pocieszyc 🙂 przynajmniej udac ze sie na tym znam, heheheheh 😉

• Mamusia
Dziewczyny, jest 0.29 a mój królewicz ma gdzies spanie....zjadł mleko, pociumkał cyca, zrobił kupę i nic, śmichy, chichy, a ja ledwo co dyszę...przy okazji tez zjadłam, najchętniej wskoczyłabym do wanny pełnej cieplutkiej wody i się wygrzała, ale pewnie nie będzie mi to dzisiaj dane 🤢
Nie wiem, czemu Franek się tak przestawił 😞

• Mamusia
Cześć! Ja też już na nogach,ale dopiero od 8ej 🙂

Dziewczyny rzeczywiście dziwnie jest z tymi szczepionkami. Mój mały jak zaczynał szczepienia to jeszcze nie było skojarzonych, więc miał te bezpłatne. I mówili,że można przejść na płatne później, no ale nie było kasy,więc ciągnęliśmy darmowe.
Poza tym jeśli są powikłania po krztuścu bezpłatnym to kolejne szczepienia wykonuje się szczepionką skojarzoną bo tam krztusiec jest lepszy 🤔. My ciągniemy 5w1,więc nie mam na szczęście już tego problemu.

Jeśli chodzi o święta to my jedziemy do mnie (600km!). Mąż zawiezie nas już tydzień wcześniej i dojedzie przed wigilią. Pożyczam od znajomych łóżeczko turystyczne,więc malutka będzie miała miejsce do spania.
Wczoraj postanowiłam,że będę małą karmić do stycznia (pół roku), w styczniu będę powoli odstawiać, w ;lutym dietka 😉i w marcu w dobrej formie wrócę do pracy 🤪

Do 10 grudnia mam macierzyński, potem chcę wziąć 2 tygodnie L4, a dopiero później urlop. I teraz nie wiem czy lepiej brać L4 na małą czy na siebie, bo w sumie tydzień zwolnienia spędzę u rodziców i obawiam się,że może wtedy zus mnie odwiedzić i jeśli to niby ja bym miała być chora to mogłabym mieć problemy. Co myślicie?