Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ircia próbowałaś poprostu położyć Kacperka w łóżeczku po kąpieli i jedzonku? U nas Emi zazwyczaj zasypiała przy cycusiu a potem przy butli i jak czasem nie usnęła to musiałam ją na rączkach nosić dłuuuuugo dłuuuugo aż wkońcu usypiała. I jednego razu wkurzyłam się i taką rozbudzoną włożyłam ja do łóżeczka, dałam smoka i wyszłam z pokoju. Pogadała sobie, ja co jakiś czas wchodziłam coby dać jej znowu smoka jak wypadł i znów wychodziłam. I mała odzio usnęła w ciągu jakichś 20 minut 🤪 A też nie wierzyłam, że to zrobi 😉 I odtąd jak w dzień widzę, że jest senna, to jej nie lulam tylko daję smoka i wkładam do łóżeczka a ona sama zasypia 😉 Bo wieczorkiem nadal zazwyczaj usypia przy butli heheeh 😉

• Mamusia
irciu kupilam tylko ten drugi wczoraj mi przywiezli 🙂
lusiu te chlopy to sa niereformowalne moj tez jest jak osiol i tez juz nie raz pakowalam jego rzeczy albo sam sie pakowal ale to bylo jeszcze dlugo przed dzieckiem wiec wydaje mi sie ze ciut sie dotarlismy ale i tak jeszcze duzo pracy przed nami
takze pewnie i wy dacie rade kazdy ma gorsze dni w zwiazku kochana,glowa do gory 🙂)
michalindziorku wspolczuje wiem co to znaczy zapierniczac na sygnale do domu

• Mamusia
Kurde, gdyby nie przeziebienie Franka, tez poszlibysmy na spacer, bo wyjatkowo ciepło dzisiaj i słonecznie.

Michalindziorku - jak ty to robisz ze chudniesz?? Ja wrecz odwrotnie ☺️

Wiecie jaka zauwazyłam poprawnosc??? Ze zawsze jak ten gagatek nabroi, to mi pistacje kupuje 😁 I dzisiaj zrobił to samo...

• Mamusia
Edytko,kiedys tez zasypial w lozeczku,a w chorobie mu sie jakos odmienilo,u nas podejrzewam,ze ten sposob by sie sprawdzil jakby kacper umial sobie sam trzymac smoka w buzi,ale on niestety nieumie 😞i ja mu musze go trzymac przy zasypianiu,,,, a jak juz zasnie to podkladam pieluche zeby nie wypadl,a jak go zostawie samego w lozeczku to jak jest spiacy to taka syrene wlancza ze szok... 😠 😠

• Mamusia
u nas tez róznie sie działo, kiedys sie rozstalismy nawet na miesiac az....
przez niego...
teraz dorósł troche i jest lepiej....
Lusiu ostatnio fajnie jest jak zdąrze obiad zjeść, śniadanie zjadam co drugi dzień, a na kolacje pomarańcza, no i w między czasie galop jak jakiś renifer między tymi zaspami.... 🤨
wcale się nie ciesze. pierwszy raz w życiu odpowidała mi moja figura....
a teraz 🤨

• Mamusia
My mamy 350g opakowania mleka, i jak dobrze pójdzie to nawet 210 potrafi zjesc, no i sporo pije, bo nawe 3x 150ml herbatki dziennie.

Wasze dzieci tez sie tak ciesza jak sa przy klawiaturze??? Bo Franek robi wielkie oczy i mega usmiech, i tylko spoglada na mnie czy moze 🙂 W zadnej innej sytuacji nie ma takiej rozbrajajacej miny 😆