Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
heheeh Amelko
obys miala racje co do Michalindziorka 🙂

jednak wydaje mi sie ,ze to sa problemy zwiazane z netem
napisalam jej smska,ale chyba ma inny nr kom 🥴 🤨

no i wlasnie tez obawiam sie tych pustych piersi 🤨 ale jest to nie uniknione przeciez . . .

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
helloł 🙂doczytalam was i widze niezle typowania 😉,powiem ci justi ze ja na to jak na lato 😉,pisalam juz ze chcrmy druga dzidzie tylko musimy troszke stanac na nogi finansowo,,musze zlapac jakas robote, odbebnic wesele i mozna sie brac do roboty ☺️ hehehe,i az sie sama sobie dziwie bo po tym co mowilam po porodzie i calych perypatiach z nim zwiazanych ze nigdy wiecej hehee,tesciowa mi mowi zobaczysz to minie ,a ja wtedy ze nawet nie ma mowy o drugiej ciazy hehe,takze nigdy nie mow nigdy swiete slowa
my jutro idziemy na szczepienie ostatni pneumokok i wzw ,typuje ze moj mlody wazy dobrze z 10 kg ale jutro sie okaze,w czwartek chodzi u nas ksiadz po koledzie
wiki slodka 🙂

• Mamusia
🙃 🙃 🙃
ufff Kama to mi troszke ulżylo 😜
hi hi to moze zmajstrujecie siostrzyczke Wiktorkowi w noc poślubna 🙂 kto wie 😉 😆

Ja na razie naczytałam sie o porodach na naszym brzuszku i perypetiach kobiet . .. wspomnienia mojego porodu wróciły (oczywiscie na tyle ile pamietam , bo sporo moj maz musial mi przypominac, bo Ja z tego bólu wiele nie pamietałam:blush 🙂 i na razie mowie nie dziekuje
chyba,ze wlasnie tak jak Ircia ktos za mnie urodzi to jasne Ja w ciazy moge chodzić byle by nie rodzić 🙂 ☺️
a jesli juz bedzie tak daleko na prawde pogadam sobie z moim ginkiem o cc juz naturalnie rodzialam wiem co to za przyjemnosc teraz chcialabym doswiadczyc czegos innego 🙂 😁 😮

• Mamusia
hehee no marzymy o corci ale jak bedziemy mieli drugiego synka to tez bedziemy szczesliwi 😉
ja mialm 2w1 przy porodzie wiec mnie juz nic nie zaskoczy 🤪heheh
dzis znowu idziemy do poradni planowania rodziny hehee bo w tamtym tyg baby sie pochorowaly i gowno z tego wyszlo 😠,no i jeszcze jedna niedziela nauk i mamy to z glowy 😉
swoja droga justi dobrze czytasz miedzy wierszami i pamietasz to tak wracajac do tego ktora znowu zaciazy 😉hehe

• Mamusia
hej dziewczyny
Justi wiesz ja robie kaszki na swoim mleku ale nie używam juz laktatora bo szlag mnie trafia ile to czasu i już ręka wysiada. teraz używam swoich rak 🤪idzie dużo szybciej i nie boli 🙃 ostatnio 110ml ściągnęłam w 15 min a laktatorem ok 30 i to z problemami bo nie chciało lecieć.Super ze juz szczepienie macie za soba, teraz troche odsapniesz i mozesz pobrykac z Wojtusiem na dworku 😁

Olusiu na zdjęciach Vikusia ma zaczerwienione policzki, powiedz mi one to juz po poprawie czy przed? i co jesteś na jakiejś diecie? U Gabi policzki zjaśniały, dalej sa suche tyle ze juz nie maja koloru i to chyba faktycznie skaza białkowa...bo od 1,5 tyg unikam nabiału 🤢
PS: Vikusia śliczna, jak mamusia 😁

kamus...my tez jutro na szczepienie.witaj w klubie 😜

• Mamusia
Cześć kochane 🙂
U nas nocka standardowa, Emi budzi się ok 1 w nocy na jedzenie a potem o 5:30 wstaje i buszuje 😮 😲 Dziś na szczęście udało mi się po godzinie jeszcze ją uśpić i popałam z nią do 9 ☺️
Olusiu Viki to przesłodki skrzacik 🤪 A poliki faktycznie miała bardzo czerwone (my aż tak nigdy nie mieliśmy) więc bardzo się cieszę, że udało ci się z tym uporać 🙂 🙂 🙂
Michalindziorku where are youuuuuuuuuuuu???
Ja ciąży jeszcze długo nie zaplanuję, jeśli wogóle... 😉
Kurcze a Emi nie chce mi dziś zjeść 😞 Jadła o 1 w nocy a jak jej od półtorej godziny już próbuję podać butlę to zaciska usteczka i nie chce, udało mi się wcisnąć jej 30ml 🥴 Mam nadzieję, że zaraz zgłodnieje...
Buziaki 😘

• Mamusia
hej mamuśki 🙂
Zaczynam od dobrych wieści: w sobotę kosmetyczka! ech przynajmniej przez godzinkę zapomnę o codziennych obowiązkach. Tylko żeby kosmetyczka nie była w ciąży bo jak ostatnio byłam (u innej) to właśnie była w ciąży i musiałam jej opowiadać jak to jest 😉
Tymi nadal zainteresowany zabawą rzeczami o dużych gabarytach. Przed chwilą podpełzł do krzesła i stołu a teraz już przy komodzie majstruje. I po co mu te wszystkie zabawki? 😉

Ja też po porodzie zarzekałam się że następne tylko przez cesarkę itp. bo ból był straszny. Teraz na szczęście nie pamiętam już bólu (jedynie są wspomnienia) i może "skuszę" się na naturalny poród przy córeczce 😉 A tak w ogóle to niestety ale mam przeczucie że będzie chłopak 🤪 Mąż się cieszy na takie info bo on chce mieć trójkę dzieci a ja dwoje i mówi że będzie łatwiej negocjować o trzecie dziecko jak drugi też będzie syn 😉 cfffaniak 😎

• Mamusia
Edytko współczuje z powodu operacji mamy, trzymam kciuki by wszystko poszło ok.
Mam nadzieje ze obrączka się znajdzie i to szybko. Ja bez obrączki czuje sie jakoś dziwnie, jak nie zona 😁he he Edytko piszesz ze nie wiesz czy zdecydujesz sie na drugie dziecko...szkoda ....bo takie ładne dziecko zrobiliście z mężusiem ze Emilia mogłaby miec braciszka przystojniaka 🤪 🤪 🤪
ircia super, super!! rozplanuj dobrze gotówkę 😁
my dostaliśmy od m z pracy za przejazdy 1000zł i zaraz poszło...i ni ma 🥴

• Mamusia
Kaczuszko ehh juz do nas nei zagladasz za czesto szkoda 😞
Haniu wszystkiego naj najlepszego 🙂

heheh wiecie co normalnie te miesiecznice niektrore to czuje jakbym wasze porody odbierala hehe he bo pamietal jak dzis wasze smski np ze Kaczuszka juz jest w drodze na porodowke , poranny sms ktory mnie obudzil,ze Emilka juz jest na swiecie, Ann jak myslala,ze to juz ,a na Stasia musielismy troszke czekac uparciuszek mały 🙂 Kama i Michalindziorek tez musialy sie biedne nameczyc przy porodach ahhh co Ja wtedy przezywalam 🙂 faaaaaaajne czasy 😉

• Mamusia
justi5 napisał(a):
Tymusiu gratulujemy zebolka kolejnego i uwazaj tam na mamusie 😉 co by tą dwójeczke badz jedyneczke jeszcze dzieci wykarmila 🙂

hehe 🙂 ja już momentami krzyczę przy karmieniu bo Tymek potrafi nieźle ścisnąć. Nie wiem do końca czy to dziąsłami czy już ząbkami ale boli! 🤢

Dziewczyny znacie taki przypadek że dziecko nie chce jeść domowych obiadków a wcina słoiczki? Bo mi się taki właśnie ancymon trafił 😞 Spróbuję mu jeszcze coś innego ugotować i zobaczymy jaka będzie reakcja, ale jeśli nie będzie nadal chciał jeść to chyba zrezygnuję i zostanę przy słoiczkach 🥴

• Mamusia
Ja tylko na moment, nie mam jak teraz was doczytac bo mały szaleje mi na kolanach.

Wszystkiego naj dla półroczniaków 🙂

U mnie nie ma dobrych wiesci 😞 Wczoraj moja babcia zle się poczuła, mama wezwała pogotowie, okazało sie ze ma zapalenie płuc, no i miała problem z noga, bo robiła sie lekko sina, i okazało sie tez ze jest to ostra niewydolnosc naczyniowa i wczoraj amputowali babci noge w połowie uda 😞 😞 Wazne ze chociaz operacje przezyła.
Wszyscy jestesmy struci....
Dzisiaj jedziemy tez z rodzicami moimi kupic nowa pralke bo im sie zepsuła, i jeszcze zamrazarka im szwankuje i telewizor......jakis pech normalnie....