Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
amelio to moze byc przez zabki,mama mi opowiadala, ze z nami bylo tak samo przy zabkowaniu i zebym sie nie zdziwila jak mala bedzie mila biegunke przez 3 dni albo wymioty...
Mam nadzieje, ze szybko malej zeby wyjda i wszystko jej przejdzie bidulka.

A nasza mala dzis zrobila pobudke o 4 i na zmiane smiala sie i jeczala.Tak mnie irytowala, ze juz mialam jej dosyc bo glodna a jesc nie chciala i ciagle marudzila.oczy mam jak 5zl:/
Teraz patrze a jej gorna 1 wyszla i dziaslo spuchniete mocno wiec juz wiem skad te marudy 😉

• Mamusia
Cześć dziewczynki!
u nas znów kaszel tylko tym razem się już odrywa z dania na dzień. chciałam dziś dobić się do lekarza by na wszelki wypadek sprawdziła to pediatra to oczywiście nikt wielmożnie telefon odebrać nie mógł tylko odłożyli słuchawkę na bok 😠 a nie miałam jak wcześniej dojechać by zapisać się na wizyt. Po za kaszlem żadnych innych nowości nie ma to może samo przejdzie a jak nie to wybiorę się w weekend prywatnie do lekarza.
Dziewczyny a jak tam w ogóle u was jest z miesiączką bo u mnie normalnie armagedon z tym taką teraz mam nie regularną że sama jestem w szoku. czasami to mam wrażenie że w jednym miesiącu mogę mieć nawet dwie a z nów innym razem czekam i czekam a tu nic 🤢 a przy tym mam okropny nastój chodzę taka sfrustrowana ostatnio że szkoda gadać. Awanturę robię z byle powodu aż sama później łapie się za głowę eh.. płacze też z byle powodu po kątach jakaś depresja zimowa czy co ? zwariować idzie już nie wiem czy to hormony mnie do tego doprowadzają czy to ja ich bo ostatnio tyle się u nas dzieje że już wszystkiego miewam dosyć...

• Mamusia
Ale tu dziś spokój 🤔
Eva mój okres bardziej się znowuż uregulował, bo przez ciążą miałam strasznie nieregularny, nie boli mnie na szczęście brzuch (przed ciążą też nie bolał 😉 ) Ale też jestem przed okresem strasznie sfrustrowana i wszystko wyprowadza mnie z równowagi...To chyba hormony wracają na swoje miejsce...Justi kiedyś pisała, że kobieta przygotowuje się do porodu 9 miesięcy i 9 miesięcy zajmuje jej dojście do tzw "normalności" 😉 Także jeszcze troszkę...
Amelko jak Hania?????Kurcze znowuż się coś musiało przyplątać 😠 Buziaki dla was 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
U mnie z okresem jest masakra ale to za sprawą tego cholernego zastrzyku hormonalnego który sobie zaserwowałam i osobiście nikomu nie polecam.Najpierw miałam okres 26 dni w grudniu potem nie miałam aż do lutego, teraz w lutym miałam już dwa razy, nie wiem kiedy mi si to wyreguluje masakra jakaś!!!!!

• Mamusia
Wczoraj obniżyliśmy łóżeczko na sam dół bo Emi zaczyna interesować się wstawaniem 🤪 Jeszcze jej to do końca nie wychodzi, ale lepiej nie ryzykować, że uda jej się gdy nas przy niej nie będzie i nie daj Bóg wypadnie z łóżeczka... 😲 A tak jesteśmy spokojni i może sobie ćwiczyć do woli 😉