Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A mój sie budzi w nocy i nie moge tego zmienić, byliśmy na szczepieniu dzisiaj był dzielny płakał tylko troszkę, wazy juz 10350 dobrze ze ustał w tym swoim tyciu teraz widze że dłuzszy się robi ale nie mierzyli m go dzisiaj, dzieciaki mam dzisiaj generalnie marudne a ja padam z nóg, boziu jeszcze zakupy musze zrobić, madzi coś na obiad wymyśleć na jutro, ale dam rade muszę!

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam
Wszystkiego Najlepszego Wszystkim Kobietkom Dużym i Małym
My dzisiaj z babcią byliśmy zobaczyć spacerówkę jaka chcemy kupić Lence i nawet jest dosyć fajna tylko nie mam fotki tego wózeczka. Jak już zakupimy to pokarze wam jaką będzie miała spacerówkę.

• Mamusia
Musze się pochwalić ze Lenka już śpi i usypiała w swoim łóżeczku a nie na naszym tapczanie i przekładanie było później do łóżeczka, w południe też udało się jej spać w łóżeczku a nie zazwyczaj na tapczanie rodziców. Jeden kroczek do przodu i oby było tak dalej.

• Mamusia
Witam kochane,
ja znowu dzisiaj bieganina i załatwianie spraw.
Moja mała zaczyna sama siadać i powoli staje na nóżkach w łóżeczku, dalej nie raczkuje wiec zobaczymy jak to będzie.
Olusia normalnie mi lepiej jak zobaczyłam twoje foto 😁...doszło do mnie 😁 ehh wiosna już blisko 😁

moja Gabiśka od kilku dni bardzo ładnie je, otwiera szeroko buzie jak widzu łyżkę 😁 bardzo mi ulżyło z tego powodu. W ostatnim czasie zrobiła sie przytulasek.... lubi sie przytulać i to jest takie słodkie

• Mamusia
Lusiu, strata tej dziewczyny. Przykre to ze tak namąciła. Wiesz sadze ze ona od początku planowała swoja nieobecność, myślała możne ze nie zrobisz specjalnie chrzcin Frania pod nia i będzie miała wymkówke ze jej nie ma.... a tu niespodzianka!! Głupie tłumaczenie ma ze to przez fajki.... to w końcu komu ona chce zrobić na złość... twojemu bratu czy waszej trójce? Super ze juz nie macie nocnego karmienia, pozazdrościć i oby tak dalej!!!

kkkarolik, dasz kochana rade!! powodzenia i dużo siły

• Mamusia
Hej mamusie 🙂

Wczoraj byłam tak padnięta, jak Franek obudził się o 6.30 - i ja też 🙂 , tak dopiero po 22 położyłam się. Przemeblowanie super nam wyszło, w końcu pokój zmieniła się bardziej na salon niż jak na pokoik dziecięcy 🙂
Na mszy za moja babcię spotkalismy ciocię, więc zaprosiłam ją do nas na kolację, i tak razem z moimi rodzicami miło spędzilismy wieczór 🙂

Mam już w nosie tą krętaczkę, szkoda tylko że sama nie miała odwagi mi napisać że nie przyjedzie na chrzciny. Ale jej strata, tylko nie wiem po co mój brat marnuje sobie z nią czas, skoro ona nie wiąże z nim przyszłości jeśli będzie palił (taki mi napisała pewnego dnia). No coment...

Olusia - super słoneczko, ale zdradliwe, i uważałabym na twoim miejscu, bo teraz łatwo o przeziębienie!!

Koralik - dasz radę kochana 🙂 A Mikuś nie jest taki ciężki, jak się wydawało 🙂 Franek juz dawno go wyprzedza wagowo 😁

Acha, wczoraj odłożyłam dla małego ugotowanego dorsza atlantyckiego, i podałam mu samego bez warzyw. Zajadał się jak nie wiem, ale dużo mu nie dałam, bo już wieczór był, ale dzisiaj dogotuje mu warzywka i będzie pychota jedzenie 🙂

• Mamusia
A ja czekam z niecierpliwością na okres, bo mam ostatnio paranoję, że jestem w ciąży 😮 😁 Jeszcze mi się nie spóźnia, ale powinnam dostać jakoś dziś, a tu ani widu, ani słychu...żadnych objawów...pewnie to moja paranoja...ale chyba nigdy tak nie wyczekiwałam okresu 😁 😎