OOOOOO Kama oby oby ruszyło!!!!! Dziewczyny współczuje nam tych upałów a to jeszcze nie koniec ;/ ;/ ja sie obżarłam jak świnka ( makaron z gulaszem, lody, nektarynki, arbuz, czekolada,) i jeszcze coś bym wszamała 😉🙂
Kaczuszko no to zaszalałasa z tym dzisiejszym menu 😜
Kama kurcze to moze rzeczywiscie Wiktorek bedzie punktualnym synusiem
Amelia jakos dziwne dzis milczy Juhuuuuuuuuuu jestes jeszcze z nami w dwupaczku ??
Eliie ehh kurcze no to nie pozostaje mi nic innego jutro ide do sklepu doptac o szczegoly wozka i go zamawiam 🙂 niechce przenosic ciazy 🙂 zmotywowałas mnie 😜 i tez sie wzruszylam 😞 super,ze masz juz swojego szkraba na zewnatrz 🙂 a nasze nadal nam buszuja w brzuszkach 🙂
Ja wlasnie zjadlam obiad i cos mnie juz na lody ciągnie ,akle jeszcze chwile poczekam hehe nievh sie jedno danie poukłada w brzuszku 🙂 w ktorym i tak z dnia na dzien jest mniej miejsca 🙂
Upały ehhh do srody takie maja byc , a nie wiem czy nie dluzej nawet neichce ogladac juz tych prognoz DAMY RADE KOCHANE Lusia juz powinna byc chyba Franiem w domku hmmm nie macie zadnych info od nich ??
Kurcze Kama dopinguj Wiktorka to może zdecyduje się wreszcie wyjść 😉 Ellie ehhhh i mnie ścisnęło za serducho, to musi być uczucie wręcz nie do opisania...Już się nie mogę doczekać kiedy przytulę tą naszą niesforną królewnę 🤪 A ja przed chwilką zjadłam przepyszny jasny winogron, a obiadek jedliśmy na mieście, ja zafundowałam sobie kluski śląskie z sosem pieczeniowym, do tego kotlecik z kurczaka nadziewany czymś zielonym (nie wiem co to było, ale było pyszne heheheeh) i suróweczkę z marchewki i brzoskwini 🤪 Objadłam się jak dzika 😜🤪
To nic Justi teraz zrobiłam sobie jagody ze śmietaną 😉 buźka umorusana ale jaki smaczek mniam 😉 A tak na marginesie pierwszy raz stopy mi spuchły, tak zawsze miałam tylko opuchniete palce a teraz to juz nie widzę swoich kostek...masakra!!!
Justi spotkanko dzisiaj czy jutro u rodziców???
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
kaczuszka987
kaczuszka987
justi5
Kama kurcze to moze rzeczywiscie Wiktorek bedzie punktualnym synusiem
Amelia jakos dziwne dzis milczy Juhuuuuuuuuuu jestes jeszcze z nami w dwupaczku ??
Eliie ehh kurcze no to nie pozostaje mi nic innego jutro ide do sklepu doptac o szczegoly wozka i go zamawiam 🙂 niechce przenosic ciazy 🙂 zmotywowałas mnie 😜
i tez sie wzruszylam 😞 super,ze masz juz swojego szkraba na zewnatrz 🙂 a nasze nadal nam buszuja w brzuszkach 🙂
justi5
Upały ehhh do srody takie maja byc , a nie wiem czy nie dluzej nawet neichce ogladac juz tych prognoz DAMY RADE KOCHANE
Lusia juz powinna byc chyba Franiem w domku hmmm nie macie zadnych info od nich ??
justi5
edyta86
Ellie ehhhh i mnie ścisnęło za serducho, to musi być uczucie wręcz nie do opisania...Już się nie mogę doczekać kiedy przytulę tą naszą niesforną królewnę 🤪
A ja przed chwilką zjadłam przepyszny jasny winogron, a obiadek jedliśmy na mieście, ja zafundowałam sobie kluski śląskie z sosem pieczeniowym, do tego kotlecik z kurczaka nadziewany czymś zielonym (nie wiem co to było, ale było pyszne heheheeh) i suróweczkę z marchewki i brzoskwini 🤪 Objadłam się jak dzika 😜 🤪
kaczuszka987
A tak na marginesie pierwszy raz stopy mi spuchły, tak zawsze miałam tylko opuchniete palce a teraz to juz nie widzę swoich kostek...masakra!!!
Justi spotkanko dzisiaj czy jutro u rodziców???
kaczuszka987