Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
teraz ide sie ogarnac czyt.malowac pazury myc glowe itp..
olusia dobrze ze przyjechaliscie do polski bo tak do dalej bys miala problem z mala dziwne ze tam sie na tym nie poznali
u mnie w klatce dzis pogrzeb umarla nasza siasiadka ale maja swieta 😞taka wspaniala kobieta byla ze az serce peka 😞

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobrze Olusiaa, że chociaż wiesz, co jest małej...tak jak piszą dziewczyny, niby Niemcy bardziej do przodu, a podstawowego problemu nie zdiagnozowali...

Ja już pazurki umalowane, mały rozrabia, a Robert pojechał z moim bratem pozałątwiać pare rzeczy. Zaczynam pakować powoli graty Franka, bo jak dzisiaj pojedziemy, tak dopiero w drugi dzień świąt wrócimy. A pogoda na święta jak zwykle do bani, odwilż 😞
Mówili w DDTVN co mogą jeść ciężarne i karmiące z wigilijnych potraw, i powiedzieli że wszystko, ale z umiarem (oprócz surowych ryb - myslę że śledzik wchodzi w grę, mięs i owoców morza). Tak więc wczorajsze watpliwość Kama, zostały rozwiane 🙂
Dziękujemy za życzenia 🙂

• Mamusia
Ja ciemno granatowo - grafitowe jeansy i sweterek, taki ala tunika z paseczkiem, tez ciemno grafitowy. Stawiam na wygodę - tym bardziej przy małym dziecku, poza tym dodatki sprawią, że będzie bardziej wyjściowo 🙂 - mam czerone kolczyki kule Svarowskiego (takie bombki 🙂) i taką sama przywieszkę na łańcuszek 🙂 Także będzie błyszcząco i świątecznie 🙂

• Mamusia
Ja ubieram sukienke co mialam na chrzcinach,bo tak jej pewnie nigdzie w najblizszym czasie nie zaloze,a tak dzisiaj jest okazja 🙂
Wierzycie,ze ja jeszcze z kuchni nie wyszlam,a gdzie reszta ehhhh... 😞
Luska dzieki za oklaska 🙂
Lap odemnie tez,a reszcie dam pozniej bo teraz limit czasowy nie pozwala.... 😞 😠

• Mamusia
Kurdę, napisałam się i skasowałam 😠 😠 😠

Dzieki Ircia za oklaska 🙂 Współczuję z tym gotowaniem 😞 Ja wczoraj sprzątałąm chalupę, i jestem w szoku, bo jest praktycznie idealny błysk, a byłam sama, więc nie miałam nikogo do pomocy przy małym. Ale powiem wam, że bardziej mobilizuje się do pracy w domu jak jestem sama. Nie wiem, może Robert wysyła jakieś złe bioprądy? 😉 😁
Ale w razie czego wiem, że sama doskonale dam sobie rade - tfu, tfu, odpukac w niemalowane 😉 😁
Co prawda byłam bardziej zmęczona pod koniec dnia, ale co tam, cieszę się, że pokazałam Robertowi, jaka ze mnie szuka 😜

• Mamusia
Niechaj zabłyśnie gwiazdka szczęśliwa
Spełnią się wszystkie marzenia i plany
Kwilenie dzieciny w żłobku ciche
Ozdobi miłością życiowe rany

Niech nie zabraknie spokoju i zdrowia
Pachnie nadzieją zielone drzewko
Serca nie zranią okrutne słowa
W człowieku ujrzysz jedynie piękno

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!

• Mamusia
hej dziewczynki,
odpoczywam po świątecznej kolacji i Was doczytałam.
Najlepsze, chociaż spóźnione życzonka dla Mikusia!!
Michalindziorku kochana, strasznie współczuję Ci tej sytuacji z mieszkankiem ale nie martw się bo nie mają prawa wyrzucić Cię z dziećmi na bruk. W najgorszym wypadku muszą zapewnić Ci mieszkanie zastępcze.Mam nadzieję że moje życzenia świąteczne się sprawdzą i ten okres Bożonarodzeniowy spełnia życzenia!
Kurcze już nie pamiętam które dzieciątko na co choruje ale 3mam kciuki za wszystkie i życzę duuużo zdrówka!! Mój mały jakoś ostatnio troszkę pokasływał ale 29ego idziemy na kontrolę to zobaczymy co i jak.

Jak mijają Wam święta? Ja raczej nie przejmuje się dietą i wcinam wszystko po kolei 🙂 Już nawet diety białkowej nie trzymam i Tymkowi nic nie jest.
Pozdrawiam Was serdecznie 🙂

• Mamusia
Dobry wieczorek 😉

u nas Wigilia spedzona u rodzicow najadłam sie rybki (karpik i łosoś) do tego makówki, serniczek no i troszke piernikow boje sie nimi objadac bo sa na sporej ilosci miodu
Wojtus dostał tyyyyyyyyyyyyyyle ciuszkow strasznei sie ciesze , bo moja mama ma zbliżony gust do mojego i wszystkie mi sie bardzo podobaja ehh bedzie sie maluszek stroił 😉 🤪 🤪
do tego dobrego zabawki 😉 ogolnie PREZENTY od Wojtusia w 100 % trafione 😉 wiec jestem strasznie szczęśliwa 🙂

Ja od męza dostałam zegarek mu podarowałam bluze i wszyscy byli szczesliwi 😜 a od rodzicow dostalismy posciel , przescieradlo ktore sama wybieralam heheh 😜

dzis bylismy u Wojtusia prababci na kawce ,ale jutro nigdzie sie nie wybieramy i odpoczywamy sami w trojeczke w domku 🙂 juuupi 🙂 tego mi trzeba

TYLE wiadomosci od nas 😜

Trzymajcie sie kochane
i czekam az sie pochwalicie co wasze bable dostały 🙂 no i Wy

bede wpadala czesciej , bo w koncu mam swojego lapka sprawnego 🙂

• Mamusia
hej Kochane....
mam nadzieję że święta mijają wam spokojnie i rodzinnie....
Justi widzę że samopoczucie troszkę Ci się poprawiło, cieszę się z Tobą 🙂
u nas wigilia ok, dzieci zadowolone z prezentów, starzy też 😉
tylko moi rodzice jak zwykle mnie załamali... (nie jedziemy do nich) boże chcialabym mieć normalnych starych... jak ja bym tego chciała....
no i za każdym razem jak pomyśle o tym wszystkim z mieszkaniem to wyje....
Ellie dzięki Słonko 😘

ja czuje się lepiej, dostałam antybiotyk, w wigilię się zwlekłam cośtam ugotowalam, ogarnęłam,.. w sumie dopiero teraz sprzątam 🤨
zaraz wybieramy się do mojego brata na "obiad"....

• Mamusia
Michalindziorku czy u mnie lepiej ?? hmm czy Ja wiem snia mi sie koszmary wkur.. mnie ta nasza służba zdrowia moja bezsilnosc co do mojego dziecka nei wiem co z nim robic i gdzie isc bo jest koniec roku przychodnie nie maja podpisanych kontaktow stoimy z rehabilitacja a dzieki temu i ze szczepieniami, a powrot do pracy zbliza sie wielkimi krokami jednym slowem mam dosc szukam jednak cxzasem pozytywow a w wigilie byly nimi prezenty

zdrowka ci zycze ehh przykro mi z powodu twoich rodzicow no i ta sytuacja z mieszkaniem cholerka mogla by sie juz zakonczyc ocyzwiscie na wasza korzysci i taki zyczenie zarowno swiateczne jak i noworoczne beda dla ciebie

Ellie dobrze,ze sobie poszalalas z jdzonkiem widac ,ze Tymusiowi juz minela ta skaza bialkowa moze po prostu juz z niej wyrósł ??
kiedy wracacie do domku ?? zostajecie u rodzinki na sylwka ??

• Mamusia
justi5 napisał(a):
😉 Ja mam termin na lipiec i już kurcze nie moge się doczekać właśnie rozpoczał mi się 17 tydzień ciąży . .. 🙂 a brzuszka jak nie było tak nie ma . . . pewnie pewnego dnia wstanę i sie troszeczkę zdziwie 🙂 a jak jest u was ?? Nie wiem czy będzie to chłopczyk czy dziewczynka i mój uparciuszek maż neichce sie dowiedzieć, więc ja spełnie jego życzonko i te4z będe czeka do rozwiązania choc pewnie bedzie bardzo trudno 🙂

• Mamusia
Irka83 napisał(a):
Witam z przyjemnością dołączam sieędo grona lipcoweczek ja mam termin na 17 lipca!! To moja pierwsza ciaza i teraz moge powiedziec w 13tc ze czuje sie dobrze poza malymi zawrotami glowy!!! Bo przez pierwsze 3 mc nie bylo lekko!! Ja jak narazie nic nie przytyłam bo nic nie mogłam jeść, ale teraz powoli odzyskuje apetyt i coś czuje, że w niedługim czasie cię Amelio dogonie więc się nie martw 🙂pozdrawiam 😘