Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć kochane 🙂
My po wizycie u sąsiadów. Było super!!! Musimy częściej się spotykać 😉 Jedyne co, to na początku Emi dała koncert i wpadła w ryk jak zobaczyła ich psa (labradora), który strasznie szalał z radości na nasz widok. Ale potem się oswoiła i było już super 😎
Izuniu twój były to typowy reproduktor, niczym Michał Wiśniewski 😮 Palant, zero myślenia, najlepiej robić dzieci i je zostawiać 😠 😠 😠 😠 Brak słów. A o twojej matce to już się nie będę wypowiadać, bo znasz moje zdanie...
Ircia na tym zdjęciu widać etapy rozwojowe 🤪 Niesamowite, że między
6-miesięczniakiem a 8-miesięczniakiem jest aż taka duża różnica 🤪 A Kacperek jak zwykle przystojniak 🙂
Olusia gonicie z tymi zębami jak nie wiem 🤪
Amelko idziesz z dietą jak burza 🤪 Gratuluję takich wspaniałych sukcesów 😉

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Irka - jakie słodkie dzieciaczki, a Kacper to wygląda jak przywódca całego stadka 😁

Izunia - biedna jesteś 😞 Zgadzam się z Edytka, twój były to typowy reproduktor!!! Ciekawa czy tamta dupa wie, że ma z Tobą dziecko i nie płaci na nie...jak będzie tak dalej robił, to pójdzie za kraty za alimenty i tyle...ale może mu się należy!! A matka twoja....no cóż, szkoda słów 😞

Amelia - fajnie, że Haniulka tak piszczy z radości na twój widok, miała cie cały czas, a teraz tęskni malutka....a ty jak sobie radzisz - tęknisz, czy starasz się o tym nie myśleć?
I jaka kruszynka z Hani 🙂 Jak Franek miał 2 miesiące to ważył 6600 hehe, a Hania niewiele więcej przy 8 miesiącach 🤪

Edytka - super, że wizyta udała się 🙂 Pies to fajna sprawa, ale pod warunkiem jak nie lnieje 🙃 Jak jade do rodziców, to Franek tak szaleje jak widzi psy, normalnie wpada w jakiś amok 😁 Wcale się nie dziwie, że wykorzystują psy do terapii 🙂

Ja dzisiaj wybyłam w młodym na spacer, szłam do hipermarketu, i w drodze zaczęło trochę kropić, ale szłąm dalej, ryzyk fizyk - myślę sobie, i tylko nadzieja, żeby nie rozpadało się...i miałam szczęście, bo przeszedł deszcz, normalnie wróciłam do domu. A jakis czas później grad spadł 😲

• Mamusia
Emi nie jest oswojona z psami i niestety się go bała, płakała bidulka strasznie jak tak zaczęła skakać na nas. Teściowie mają psa, ale nie dopuszczali go do Emi na początku, a teraz jak jesteśmy u nich to leży sobie grzecznie w kącie i raczej nie dochodzi, więc w sumie jej się nie dziwię, że nie wiedziała co się dzieje 😉
No to ci się Lusiu udało z tym gradem 😲
A nam wkońcu udało się sprzedać wózek 🤪 Noooo nareszcie mogę zamówić tą naszą wymarzoną spacerówkę 😉 I nowy fotelik, bo w tym starym Emi już ledwo się mieści...

• Mamusia
Fajnie Edytka, że sprzedałaś juz wózek 🙂 Ja narazie woże małego w tej spacerówce co mam i jest ok. A co do fotelika, to te 0-13 są takie komfortowe, bo moża znieść w foteliku, przynieśc z samochodu np. śpiące dziecko, a w tych większych już niestety nie....ale co zrobic, jak nasze dzieciaczki tak rosną...

• Mamusia
czesc kochane kurde gonicie z zebami ze szok moj maly tpo juz chyba dwuzebny zostanie hehehee
monica ja do pracy ide 15 we wtorek i juz mam pietra jak to bedzie 😞
co do diety to pomalu ale do przodu mialam chwilowy zastoj i juz bylam zalamana ale motywuje mnie juz ta 6 z przodu na wadze 😎
w poniedzialek jade ostatecznie zaklepac suknie slubna ,godzina slubu ustalona i chrzest tez ,chrzcimy 25 kwietnia o 11 ciekawe jak bobik bedzie sie zachowywal heeheeh bo juz jest z niego nezly as

• Mamusia
My właśnie wróciłyśmy ze spacerku, pogoda cuuuudoooowna!!!!! Lekki wiosenny wiaterek, słoneczko, 20 stopni...Oby tak już zostało...
Teraz szykuję obiadek dla Emi, a potem dla nas i wybywamy do rodziców w odwiedzinki 😉
Elunia dzięki za życzonka w imieniu Emilki 😘

• Mamusia
wiesz co edytko mam wyobrazenie bo przymierzalam u siebie w salonie tylko te byly na sprzedaz ,a ja chce wypozyczyc...suknia bedzie z calosci wiazana z tylu gorsetem,dluga na halce ale nie zadna balowa ksiezniczka itp...prosta raczej skromna zobacze moze w tym salonie co pojade cos innego mi przypasuje teraz mi ciezko powiedziec w poniedzialek juz bede wiedziala na sto procent

STO LAT DLA KINGUSI I EMILKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
STO LAT DLA EMI I KINGI!!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

OLUSIA- ja czasami zjadam zwykłą parówkę ☺️ Z mleka odtłuszczonego robię nutellę jak mam wielką ochotę na słodkie (ostatnio codziennie 😉). Co do dirtetycznych rzeczy to generalnie dopuszczalne są te, które mają max 3% tłuszczu i 5% węglowodanów.
Wczoraj się zmierzyłam i zmniejszyłam się w biodrach i talii o 5 cm 😁

Moja Hania dziś zrobiła 2 kupki do nocnika 🤪 Oststnio odpuściłam trochę naukę nocnikowania ale od jutra zaczynam z koksem 😉

A w pracy tak jestem zajęta robotą,że nie mam czasu tęsknić za malutką. I w sumie cieszę się bardzo,że już w domu nie siedzę. Tylko chciałabym żeby doba była dłuższa.....

• Mamusia
Wszystkiego naj dla Emi i Kingusi 😘

Jestem dzisiaj wypompowana. Z Franczeskiem poszliśmy na 3 godzinny spacer, pogoda była przepiękna, zupełnie jakby wiosna była 🙂
Chodziliśmy po parku, połowę spaceru spał, a połowę oglądał co się dzieje dookoła 🙂 Wyjęłam go z wózka i pokazałam mu kaczki, które były nad brzegiem stawu 🙂 Był bardzo zainteresowany, a później w wózku cały czas się rozglądał i był przeszczęśliwy 🙂 Jutro robimy powtórkę 🙂
Dzisiaj też zaserwowałam Frankowi rozgniecionego banana z 1,5 łyżeczki jogurtu naturalnego, i wcinał chętnie 🙂 Jutro tez dostanie 🙂

Kama - udanych poszukiwań ci życzę 🙂 Fajnie masz, ja to pewnie nigdy sie nie doczekam....
Tak sie ostatnio chlamy, że coraz częściej mówimy o rozstaniu.....nie wiem, czemu tak się dzieje, ale wszystko zepsuło się odkąd zaszłam w ciążę, i mysle czasami że odległość między nami jest juz tak duża, że nie da się tego naprawić 😞 Zobaczymy jak to będzie...

Amelia - a gdzie pracujesz, jesli można zapytać 🙂 Mnie nie spieszno do pracy, chyba że po pieniądze...bo to przede wszystkim o nie się kłócimy, a raczej o ich brak 😞
Tez muszę kupic nocnik małemu 🙂
Wasze dzieciaki tez tak stekają i napinają się jak robia kupę? Franek to aż czerwony na buzi się robi 😁

A to Franio z dzisiejszego spaceru

[URL=http://img340.imageshack.us/i/zdjcie293a.jpg/][IMG]http://img340.imageshack.us/img340/1443/zdjcie293a.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
ja dzisiaj spędziłam na zakupach 6 godzin i prawie nic nie kupiłam 😞 moja figura jest fataliti 😞
rozwoziliśmy tez dzisiaj zaproszenia na chrzest Gabi, a jutro do szkoły.padam normalnie na twarz....wpadnę słonka jutro popisać z wami...mam nadzieje ze po szkole znajdę czas 😁

• Mamusia
lusi, gabi czasami zrobi tak dyskretnie kupola ze po zapachu czuje co sie stało, a czasami to przerywa wszystko co robi w danej chwili...powiększają jej się oczy...nie mryga...twarzyczka robi sie czerwona i steka....i plusk...kupa poszła 😁 🤪 🤪 🤪 🤪
uciekam spac, bo jutro znowu rajd

• Mamusia
Hej dziewczyny!
My dzis szalalysmy na zakupach, zakupilam sobie w ikei poduszke pod laptopa i lampke do pokoju dla malej i jeszcze kilka innych pierodl.
Dzisiaj pogoda taka super, ze chodzilam w krotkim rekawku, wiatru zero.Mala mialam w nosidelku, miala radoche a mi bylo lzej. Ubralam ja tylko w rajstopki,spodenki, body, bluzeczka normalna i bluza taka rozpinana welurowa i bylo ok.