Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
buziaczka: oooo właśnie i tak i ja postępuje :P poczekam az one z brzuchami zaczną chodzić heheheheh :P

a co do rzeczy dla malucha: ja kupiłam jedną jedyną: [img size=389]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/IMG_3539a.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
50zł...skandal ale nie mogłam sie powstrzymać :P

a ja moje drogie wystroje w nie nawet dziewczynkę bo bez względu na płeć to będzie superbaby! 😁

lateksik dla malucha...yeah!!!! w szpitalu padną na zawał jak zobaczą...a no i jeszcze kulka czerwona w buzie zamiast smoczka 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Hej Brzuszki 🙂
ja tez chcę już wiedzieć co noszę pod serduszkiem!
Ale macie faaajnie 🙂
Palibulka, nic tylko wyśmiać "zyczliwe" żmije . Nic nie poradzimy na wstrętne babiaste babska! Takie to szukają tylko plotek i tematów do rozmów o innych, a same mają najwięcej za uszami!

witam

kochane musze sie pochwalic a tym bardziej moj mezus - Maksiu baraszkowal tak mocno w a brzuszku ze tatus poczuł jak mały go pokopał:laugh: :laugh:

a mam cosik fajnego http://www.allegro.pl/item951245194_super_prezent_body_z_imienim_62_dlugi_rekaw.html

• Mamusia
Cześć Dziewczyny

MUFKA GRATULUJE CÓRECZKI !!! 🙂 Ale macie fajnie, że już wiecie, już zostało coraz mniej tych "nieświadomych" :P

anycool , nie przejmuj się, to się dobrze składa, Twoj Maksiu jak dorośnie będzie miał w czym wybierać 😉

• Mamusia
Hej Dziołszki,
a ja się dzisiaj z katarzyskiem wstrętnym obudziłam, najchętniej zostałabym w łóżku ale nic z tego... 🤢
Te suwaczki o ile się nie mylę liczą tydzień od pon - do niedz.
A nie dla każdej z nas idnywidualnie, od śr, czw, czy sob. Nie ma tej dokładności.

• Mamusia
Hej dziewczynki,

Mufka yeahhhhhh!!!! kolejna dziewuszka!! czad!!!

powiem Wam że u mnie w pracy w ciągu ostatniego roku rodzili się sami chłopcy więc równowaga zachowana 🙂 anycool: Maksiu będzie uradowany jak będzie miał tyle babeczek do wyboru :P

ja na jutro zapowiedziałam dzień wolny....nie chce mi sie iść do pracy a poza tym strasznie mi puchną stopy i nie mogę dużo chodzić 😞

• Mamusia
Mufka super 🙂 jakie imię wybraliście?
u mnie w pracy ostatnio też same chłopaki się rodzą 🙂
a mi dzisiaj chyba śniła się dziewczynka 🙂 ciekawe czy się spełni, ale dowiem dopiero się za miesiąc 😞 najśmieszniejsze, że mała szybko nauczyła się jeść z piersi 🙂 chyba wczoraj wieczorem za dużo naczytałam się i naoglądałam obrazków na ten temat 🙂