Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj ale się rozpisałyście Kochane 🙂
Jeśli chodzi o mnie to ja się cieszę że mam SYNKA 🙂 🙂 🙂 facetom zawsze łatwiej w życiu 🙂 kobiety mają przechlapane 😞 a to obiady, pranie, sprzątanie i nie wiadomo na jakiego męża trafi 🙂
Co do rowerka to mi też się ten pierwszy podobał bardziej 🙂
Kolejnej dzidzi nie planujemy. Więc cieszymy się Naszym Skarbem jak można 🙂 A on wcale nie pozostaje obojętny i wyciąga do Nas rączki, przytula, i gryzie z radości w brodę 🙂
U nas burza za burzą ale nadal parno 😞 masakra z tą pogodą 😞

DZIEWCZYNY poradźcie co mam robić. Opcje są takie :
1. oddać Jerzyka do żłobka i pracować po 5 i pół godzinki
2. wziąć wychowawczy i zająć się jeszcze drugim dzieckiem by dorobić
3. wynająć budynek i otworzyć mini żłobek
4. wynająć nianię i nadal pracować
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Bardzo proszę o rady, opinie i zdania na ten temat 🙂 bo mam straszny dylemat 😞

• Mamusia
Aniołku prześliczne fotki 😁
Mufka może uda nam się Was odwiedzić 🙂 fajnie mieć taki swój domek lub chociaż działkę 😉 z drugiej strony trzeba jednak o to dbać
Rusałka niania chyba odpada, bo droga, z tych ewentualności to albo wychowawczy i jakoś dorabiać albo swój żłobek jeśli masz siły i jest popyt u Was w mieście, zawsze to będzie Twoja firma, a tak to pracujesz u kogoś i z tego co kojarzę nie zawsze w dobrej atmosferze, ale to moje skromne zdanie 😉

• Mamusia
hej mamy
Aniołku piękna Panna Młoda z Ciebie! świetnie wyglądasz!
ja tez chciałam chłopca od początku i tez tak czułam że będzie chłopczyk, wiadomo gdyby była córeczka byłaby moja królewną, ale gdyby ktoś dał mi wybór to wybrałabym chłopaka, i drugie dziecko gdyby miało się zdarzyć tez mogłoby być chłopcem jak dla mnie,

• Mamusia
jak mam byc szczera to nigdy nie chcialam dziewczynki zawsze chcialam chlopakow... nie lubie sukienek spineczek ani innych pierdołek a juz tym bardziej rozowego i hello kitty. nie byla bym w stanie ubrac w cos takiego coreczki hehe moze to dziwne ale tak mysle. a tak mam chlopakow beda mieli pozdzierane kolana (jeden juz ma) i nik nigdy nie powie nie rob tego bo dziewczynki tak nie robia. i zgadzam sie z wiolka ze chlopaki maja w zyciu lzej. 🙂 kurcze oskar tak mi ostatnio zaczal pyskowac ze nie radze sobie z nim nie moge go przegadac... rusalka wybor trudny musialabym to przemyslec a tobie jaka opcja odpowiada najbardziej?

• Mamusia
hej kobity.. 🙂
Rusałko ja uważam że najlepsze rozwiązania to albo wychowawczy i opieka nad jakimś szkrabkiem..albo otworzenie żłoba..i jeżeli masz możliwości i jest popyt to właśnie to chyba najlepsza opcja..i Jerzyk może być z mamusią..

• Mamusia
Rusałka jak masz czas to wymieć za i przeciw, moze uda nam się zweryfikować 😉
Okaa, jak będziesz będzie szansa na spotkanie 🙂 a poza tym mam kuzynkę w Rybniku i ma 2 miesiące młodszego synka (od naszych)
a ja mam córeczkę, ale za to łobuziarę 😉 chyba średnio będzie lubić sukieneczki itp. po mamusi 😉 ale pierwsza będzie do łażenia po drzewach i grania w piłę 😉 tak czuję 😉 ja jak ognia unikam różowego, ma parę takich ubranek, ale bez przesady, a jak ubiore Alę inaczej niż na różowo to ludzie myślą, żę to chłopak 😉

• Mamusia
Anochi no pewnie to fajnie..może uda nam się spotkać w większym gronie z Wojojką i z Mufką..i może jeszcze ktoś..ehh już się doczekać nie mogę hehe
Alicja slodka dziewczynka a mylą ją pewnie dlatego że takie małe dzieci to są słodziutkie i trudno odróżnić..podejrzewam że jakbym ubrała małego w kolory różowe też by ludzie myśleli że to dziewczynka..
Rusałka pewno pisz za i przeciw..co dwie..trzy..cztrey..głowy to nie jedna:P

• Mamusia
A ja ubieram Amelce różu ile wlezie, biały do tego i jest księżniczką. A na punkcie Hello Kitty mamy bzika. Amelka uwielbia kolor różowy. Jak byliśmy w piaskownicy i był chłopiec i miał dwie łopatki różową i czerwoną, bawił się różową a Amelce dał czerwoną to i tak wyciągnęła rączkę po różową, czerwona się Jej nie spodobała 🤪 Unikam innych kolorów na spacerek, bo gdy ubrałam Ją w błękitny i z dodatkami różowych kwiatków, to mnie pytali czy to chłopiec czy dziewczynka, i jakoś mi się głupio robiło, więc jak ma róż to nie ma wątpliwości 🙂 I uważam, ze dziewczynki można fikuśnie poubierać, a z chłopcem już się tak nie uda. Choć też można fajnie ubrać 🙂 I tak każde dziecko to słodziak 🙂

hello 🙂

przedstawiam Wam mojego brzdąca na rowerku, w którym zakochałam się od pierwszego wejrzenia 😉 na szczęście młody podziela moje uczucia 🙂
[URL=http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2011-06/9c8cd0a4/zdjęcie0173.jpg.html][IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2011-06/9c8cd0a4.jpg[/IMG][/URL]

A tutaj coś, w czym Mateusz zakochał się od pierwszego wejrzenia 😉 Przez pierwsze 2 tyg. potrafił stać przy nim pół godziny bez przerwy, oglądając go z każdej strony. Teraz ciut mu przeszło 🙂
[URL=http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2011-06/93d62b7c/zdjęcie0152.jpg.html][IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2011-06/93d62b7c.jpg[/IMG][/URL]

No nieee, następna... Okaa zlituj się 😉 Zazdrość mnie zżera 😉 Jedna mieszka nad jeziorem, druga właśnie plażuje, trzecia kupiła ziemię, a czwarta leci do Hiszpanii, w dodatku na 3 mies. ech... a ugryźcie Wy się wszystkie :P

• Mamusia
Jaki cudny Mateuszek, Piękną ma buziuchnę. A ten rowerek zaczyna mi się coraz bardziej podobać i zaczynam o takim myśleć dla Amelii, tylko mnie zastanawia co zrobić gdy w trakcie takiego spacerku dziecko robi się śpiące, lecisz do domku, czy po prostu wychodzisz z Nim jak jest po spaniu? Albo chodzisz blisko domku? A ten stolik kupiłaś przez internet, czy w sklepie daj jakieś namiary. bo to tez fajna sprawa. Amelia już opanowała pchacz śmiga z nim po całym mieszkaniu.