Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

DZIEWCZYNKI MOJE KOCHANE BARDZO PROSZĘ WAS ABYŚCIE JAK NAJCZĘŚCIEJ WCHODZIŁY NA TE STRONKĘ

http://perfumydlakobiet.pl/

JAK TYLKO CZAS POZWOLI MI TO NAPISZE WAM O CO CHODZI............... 🙂 🙂 🙂

PROSZĘ W CIEMNO I LICZĘ NA LICZNE ODWIEDZINY 🙂 🙂 TO MI POMOŻE W ZDOBYCIU KASIORY NA LECZENIE 🙂 🙂 🙂

PODAM SZCZEGÓŁY POD KONIEC TYGODNIA

ŚCISKAM WAS MOCNO I PRZYTULAM WSZYSTKIE MALUSZKI POZDRAWIAM I TRZYMAJCIE KCIUKI 🙂 🙂 🙂

MILION BUZIOLI

JEŚLI MOŻECIE TO ROZPOWSZECHNIAJCIE TEN LINK MIĘDZY SWOIMI ZNAJOMYMI , BARDZO ZALEŻY MI NA ILOŚCI WEJŚĆ NA TEN PORTAL 🙂 🙂 🙂

MAM NADZIEJĘ ŻE ADMIN MNIE NIE ZABIJE I NIE WYWALI Z FORUM ZA TO 🙂 🙂 🙂 ŁAPIE KAŻDĄ MOŻLIWOŚĆ NA TO ABY ZEBRAĆ KASĘ NA MOJEGO \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"NIEBORAKA\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"

na FB http://www.facebook.com/pages/PerfumyDlaKobiet/195486923818148 też mile widziane dodanie do Lubię to !! moje serducho dziekuje 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
jestesmy w karpaczu... jest superrrr. kwatera jest idealna 🙂 caly czas cos robimy.. wczoraj bylismy na sankach, w swiatyni wang i czechach. dzisiaj na basenie i nartach.... a jutro hmmm nie wiemy 🙂 hubi zachowuje sie wspaniale oskar o dziwo tez. bez zadnego jeczenia ,plakania i histerii. w drodze powrotnej jedziemy do mojej siostry do zebrzydowa( koło swidnicy) buziaki

• Mamusia
asiulkaa1990 napisał(a):
jestesmy w karpaczu... jest superrrr. kwatera jest idealna 🙂 caly czas cos robimy.. wczoraj bylismy na sankach, w swiatyni wang i czechach. dzisiaj na basenie i nartach.... a jutro hmmm nie wiemy 🙂 hubi zachowuje sie wspaniale oskar o dziwo tez. bez zadnego jeczenia ,plakania i histerii. w drodze powrotnej jedziemy do mojej siostry do zebrzydowa( koło swidnicy) buziaki

super, że się podoba 🙂 trafiła Wam się prawdziwa zima, szkoda, że nie jestem u rodziców, bo mogłybyśmy się spotkać, kiedyś mieszkałam 20 km od Świdnicy, udanego odpoczynku a chłopcom musi się bardzo podobać 🙂

• Mamusia
Pusto tu i smutno więc dla pocieszenia przesyłam 🙂
[URL=http://fotoo.pl/show.php/97643_snb14740.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl//out.php/t97643_snb14740.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://fotoo.pl/show.php/97647_snb14746.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl//out.php/t97647_snb14746.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
anochi napisał(a):
asiulkaa1990 napisał(a):

super, że się podoba 🙂 trafiła Wam się prawdziwa zima, szkoda, że nie jestem u rodziców, bo mogłybyśmy się spotkać, kiedyś mieszkałam 20 km od Świdnicy, udanego odpoczynku a chłopcom musi się bardzo podobać 🙂

anochi a gdzie dokładnie bo ja mieszkam w świebodzicach, znasz to miasto??

• Mamusia
Sara ja pochodzę z Dzierżoniowa, Świebodzice znam jako tako, najczęściej przejazdem
Wiojojka byłaś z Wojtusiem na usg? mam nadzieję, ze masz zdrowego chłopca 🙂 my idziemy jutro

Ala zrobiła się strasznie marudna, jak coś jej nie pasuje to od razu płacz, byle błahostka wytraca ja z równowagi, do tego rozrabia na całego i włazi tam gdzie nie wolno 😉

• Mamusia
Witajcie 🙂
Asiu fajnie ze mieliscie chwile odpoczynku od monotonnego zycia, tez bym chciala tak wyjechac naferie 🙂
Anochi nie przejmuj sie, moja tez jest taka mala chlernica, jakma zly dzien i cos jej nie pasuje to tak placze okropnie a lzy jak grochy leca, prubuje wymuszac ale nie daje sie bo pozniej nam na glowe wejdzie 🙂
Ale pomimo to jest naprawde bardzo spokojna z charakteru, mozna sie z nia juz powoli dogadac, coraz wiecej zaczyna mowic. Ale najwiekszy problem mamy z myciem wloskow, bo w wannie to moglaby by siedziec godzinami.
Moja przyjaciolka urodzila synka 13 lutego Wiktora, kawal chlopa 3600 i 57cm ale jak go zobaczylam to takie malenstwo i nie chce mi sie wierzyc ze i Julka byla taka malenka 😉

• Mamusia
aniołek wpadaj do mnie z małą jak chcesz się wyrwać 😜 😜
anochi moja to samo,wymusza,a jak nie dostanie czego chce to wrzask nie z tej ziemi 🥴 ale co zrobisz,przejściowe to podobno jest 😉 mała mówi dużo i wyraźnie wyraża swoje potrzeby,pożegnała smoczek,zasypia sama w łóżeczku,butli nie ma tylko łyżeczka a do tego pampersy ma tylko na spanie i jazdę samochodem,a tak poza tym to nocnik i ubikacja 🙂
anochi ja dalej nie wiem,gdzie to będzie dokładnie to badanie,więc zostawię auto chyba koło klimczoka na parkingu jak znajdę miejsce i pójdziemy na spacerek z Klaudią w poszukiwaniu tego ambulansu 🙂 wózka nie biorę,bo nie wiem czy jest go gdzie zostawić potem a poza tym mała ostatni raz wózkiem jechała chyba na jesień bo do porodu chcę ją nauczyć chodzenia tylko na nóżkach,bo musi ustąpić miejsca dzidziusiowi bo 2 wózków nie upcham 😁

• Mamusia
Malutka też dokładnie nei wiem gdzie to będzie, tylko zgaduję, jak zaparkujesz koło Klimczoka to idź w stronę KFC w Klimczoku i po drugiej stronie tego dużego placu często stoją tego typu autobusy, może być też np koło Reksia, ale to stamtąd niedaleko, ostatnia możliwość to na tym drugim placu, czyli musiałabyś iść w stronę ul. Krakowskiej trochę pod górkę, ale tam wątpię, jak masz jakieś pytania to wal 😉

• Mamusia
anochi napisał(a):
Malutka też dokładnie nei wiem gdzie to będzie, tylko zgaduję, jak zaparkujesz koło Klimczoka to w stronę KFC w Klimczoku i po drugiej stronie tego dużego placu często stoją tego typu autobusy, może być też np koło Reksia, ale to stamtąd niedaleko, ostatnia możliwość to na tym drugim placu, czyli musiałabyś iść w stronę ul. Krakowskiej trochę pod górkę, ale tam wątpię, jak masz jakieś pytania to wal 😉

no ja stawiam że to będzie koło klimczoka,bo tam najlepiej mu jest chyba wjechać pojadę sobie z domku koło godziny 13 więc w bb będę mieć dużo czasu na znalezienie miejsca bo badanie mam 14.30.

Mufka napisał(a):
Kasia38 napisał(a):
DZIEWCZYNKI MOJE KOCHANE BARDZO PROSZĘ WAS ABYŚCIE JAK NAJCZĘŚCIEJ WCHODZIŁY NA TE STRONKĘ

http://perfumydlakobiet.pl/
:

Kasiu, nie wiem o co chodzi, ale u mnie się nie da wejść na tą stronkę...

wysypał się CMS stronka jest w "remoncie"ale lada chwila zacznie bujać więc POLECA< SIE PAMIECI 🙂

• Mamusia
Heyka, my żyjemy choć się na forum już nie udzielamy, nie wiem jak zwykle co u Was, nie jestem w stanie nadrobić tych zaległości. Amelka zdrowa i jak widać na fotkach rośnie jak na drożdżach. Ja podziębiona, ale głowa do góry:-) Mam nadzieje, ze śnieg każdemu dzieciaczkowi się spodobał i były zabawy w śniegu. Amelka z sanek nie chciała schodzić. kilka dni wózek miał urlop 😁 😁 😁 😁 😁 😁
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8d8a936068352f9f.html][IMG]http://images45.fotosik.pl/1382/8d8a936068352f9fm.jpg[/IMG][/URL]

Ps. Ten miesiąc to nasze półtoraroczniaki wiec wszystkim WIELKIE BUZIAKI 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
Pozdrawiamy pa pa buziaczki

• Mamusia
Hej Mamy, my już po badaniu usg, mieliśmy robione w minioną sobotę.
Okazało się, że Wojcio ma torbiel na wątrobie o wielkości 8mm. Lekarz powiedział, żeby się nie martwić, że w większości wypadków to się samo wchłania i znika. za pół roku musimy zrobić kontrolne usg. Ja oczywiście się martwię, bo jak tu nie. Wolę nie czytać niczego na internecie bo jest tego więcej niż mrówek w mrowisku, wolę się nie nakręcać i skonsultować to po prostu z lekarzami,
a poza tym wszystko ok.
Ogólnie wrażenia z badania bardzo dobre. Sympatyczne dziewczyny, chyba wolontariuszki przyjęły nas już 15 minut wcześniej. Okazało się że wielu rodziców pozapisywało się, a nie przyszło. Pytają o dane dziecka, więc przygotujcie sobie numer pesel maluchów. Przechodzicie do pokoiku obok i tam czeka na was lekarz, który sprawdza przy pomocy aparatu usg krtań, gardło dzieci, brzuszek i u chłopców jąderka. Badanie trwa 10 minut. po czym dostajecie wyniki badania na kartce i do widzenia. Pani doktor też bardzo sympatyczna, odpowiada chętnie na pytania. Trzymam kciuki 🙂