Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
zgłasza sie kolejna mama z terminem na sierpień. po dzisiejszym USG i badaniach jestem taka szczęśliwa... 12 tydzień a moja fasolka to już prawidziwe 9cm, bardzo wstydliwe i ruchliwe (tylko na USG narazie)dziecko 🙂))

ajjj taaaaaka jestem dziś szczęśliwa 🙂)

co do terminu to mam na sam koniec wakacji 31 sierpnia 🙂)

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

czesc kobietki!!!
ale sie dzis wyspalam mimo przerwanego snu o 5:30 przez mezusia ktory wstaje tak do pracy spalam az do 10:00 nie wiem jak dlugo bym spala gdyby nie telefon 😠
ale za to juz po sniadanku i wybieram sie na zakupy 🤨 pogoda jest juz gorsz niz wczoraj ale ide tylko do 1 sklepu kolo domu wiec nie tak zle 😉
mam nadzieje ze dobrze wam sie spalo
do wieczorka:P :P

• Mamusia
aniusiuniuniawins : Witam nową mamusie 🙂

spałam dziś jak zabita - połozyłam się o 21! i ok 7 obudził mnie mój kocur, ktory tuptał po mnie błagając o jedzenie 😉

piękna pogoda, cieplutko, cudowne słonko a ja w biurze bez otwieranych okien siedze 😞 oj jak ja już marze o tym moim zwolnieniu 😉

ja moje piersi też uwielbiam i widze że mój ukochany rownież chociaż te wcześniejsze też były fajne 😉 ☺️ 😉

a co do wagi to od czasu gdy dowiedziałam się ze jestem w ciąży a był to 6-7 tydzien mam 3kg do przodu ale obawiam się że zanim się dowiedziałam o dzidzi przytyłam drugie tyle. Ciuszki już noszę ciążowe bo normalne za bardzo mnie ucisały 😞

miłego dzionka 🙂

• Mamusia
Hej kobietki, ale u mnie cudna pogoda, właśnie za chwilę wybieram się za granicę, czyli do Czeskiego Cieszyna na zakupy po jakieś niepolskie specjały 😉 mam parę kroków na szczęście.

A co do spodni, to udało mi się wczoraj wyhaczyć w ciucholandzie spodnie ciążowe H&Mmama w świetym stanie za 10 zł. Więc polecam przetrząsać lumpexy 🙂

pozdrowienia!!! 😎

• Mamusia
śliczna pogoda, a ja tez tylko zerkam na nią zza okna 😞 ale jutro już jedziemy na dłuższy weekend do Zakopanego i mam nadzieję, że tam też tak będzie 🙂
dziewczyny jak macie czas korzystajcie z tych uroków pogody 🙂 ja na spacerki zamierzam wybierać się na wiosnę jak będę na zwolnieniu 🙂

a dziewczyny musze wam sie pochwalic... wczoraj wieczorem dostalam kopnikak od malenstwa byl tak silny ze poczułam na dłoni ktora miałam brzuszku :laugh: :laugh: niesamowite uczycie :P :P

• Mamusia
heh, a mój brzusio, który bynajmniej nie był wyrzeźbiony przed ciążą, powiększa się miarowo i robi się z niego coraz większy brzuchol. Oto on, ósmy pasażer nostromo 😉 ☺️ [img size=150]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/brzuchol-aaec686e4727e1ec7f4ef63d29a9820b.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />