Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
noo noo nooo Wiolka jest piękny..zgadzam się z tobą w zupełności..
Mój przy twoim to się kryje dalekooo..i tak jak pisałaś mój kobiecy bardziej ale za to twój cudaśny..i te szczegóły..detale o których pisałaś..
no i muszę powiedzieć że też do małych nie należy..
a powiedz mi jeszcze skąd pomysł na indianina?

• Mamusia
Wojtas tez się wierci, stęka, wypluwa smoczek i płacze, muszę iść pod prysznic, ale jestem pewna że w połowie WOjtal zacznie płakać i będę musiała wyłazić... 😮
Okaa to indianka, specjalnie chciałam żeby wyraźnie podkreślił rzęsy, ale mimo to wiele osób mówi:jaki piękny indianin
Indianka bo to wolni ludzie, ubóstwiający naturę i przyrodę 😜 a tak na poważnie...nie wiem, po prostu, jakoś się utożsamiam z tą kobieciną, podoba mi się to że tak patrzy zamyślona w dal

Witam,

Ja też pochodzę z tej samej bajki co mufka, sabcia i anochi 😉 Nie mam ani tatuażu ani kolczyków i nigdy ani o jednym ani o drugim nie marzyłam 🙂

Brawa dla julki za pierwsze kroczki. Mnie ten bertoni foxy wpadł w oko już dawno- bardzo mi się podobał, ale na żywo niestety nie miałam okazji sprawdzić ani oglądnąć, a opinie w necie ma średnie, przynajmniej ja na takie trafiłam.

Anochi jak tam pogoda nad morzem? 🙂

Nie wiem, czy widziałyście- lipcóweczki 2010 planują już wielkie roczkowe przyjęcia 😉 Niedługo i nas to czeka 🙂 Macie już jakieś pomysły na imprezę? 🙂 Ja to chyba pięknego torta zamówię u Mufki 😁 przynajmniej będę miała pewność że pyszny i ładny 😉

• Mamusia
oooo dobry pomysł Ika! Mufka na pewno zrobi pyszny i piękny torcik 😉 może ja te się zapiszę 😉 my jako ze to pierwsze urodziny Wojcieszka planujemy zaprosić najbliższą rodzinę na obiad do restauracji. wrócił mój mąż i w ogóle gościu nieprzytomny. tak się rzucał w nocy ze jak przewracał się w nocy z boku na bok to całym cielskiem na mnie się rzucił i obił mi żebro... przetraszyłam się, że mi połamał 😠 proszę go rano, zeby przygotował Wojtusiowi mleko, a ten jakiś zamroczony idzie do kuchni wyciąga rondelek, zwykłe mleko w kartonie i pogrzewa, pytam się CO TY ROBISZ CHŁOPIE?? a on aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa coś mi sie pomyliło....

Wiojojka napisał(a):
oooo dobry pomysł Ika! Mufka na pewno zrobi pyszny i piękny torcik 😉 może ja te się zapiszę 😉 my jako ze to pierwsze urodziny Wojcieszka planujemy zaprosić najbliższą rodzinę na obiad do restauracji. wrócił mój mąż i w ogóle gościu nieprzytomny. tak się rzucał w nocy ze jak przewracał się w nocy z boku na bok to całym cielskiem na mnie się rzucił i obił mi żebro... przetraszyłam się, że mi połamał 😠 proszę go rano, zeby przygotował Wojtusiowi mleko, a ten jakiś zamroczony idzie do kuchni wyciąga rondelek, zwykłe mleko w kartonie i pogrzewa, pytam się CO TY ROBISZ CHŁOPIE?? a on aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa coś mi sie pomyliło....

hehehe, dobre dobrze że nie powiedziałaś: przygotuj małemu picie, bo jeszcze piwka by mu przyniósł w lodówki 😉 taki zmęczony czy taki skacowany? 🙂 Ja to kiedys byłam miła i kochana w łóżku 😁- teraz jest oko za oko ząb za ząb 😉

Wiojojka napisał(a):
oooo dobry pomysł Ika! Mufka na pewno zrobi pyszny i piękny torcik 😉 może ja te się zapiszę 😉 my jako ze to pierwsze urodziny Wojcieszka planujemy zaprosić najbliższą rodzinę na obiad do restauracji. ...

Widzę, że u Was też już pewne kroki poczynione w tym kierunku 🙂 a mnie wciąż wydaje się to takie odległe... a pewnie minie jak z bicza strzelił 🙂 a konkursy dla młodego szykujecie? typu losowanie - przepowiadanie przyszłości. kładzie się przed młodym przedmioty a on idzie po jeden, no właśnie ale nie wiem dokładnie co sie ustawia- pieniądze- bedzie bogaty, pióro- pisarz, różaniec- ksiądz, co jeszcze? muszę poszukać

• Mamusia
ooo, nie słyszałam nigdy o takich zabawach? musi być wesoło 🙂 mam nadzieję, że moje dziecko nie pójdzie do różańca, naprowadzę go na pieniądze 😉
mój mąż jest po prostu taki zakręcony, a jak jest zaspany to już w ogóle nie wie co się wokół niego dzieje
otwiera oko i pyta która godzina, mówię, że 9:00 budziłam cie już sto razy, a on :ooo kurwa i wyskakuje z łóżka jak poparzony po czym patrzy na zegarek a tu 6:00 😜 😜 😜 😜 uwielbiam mojego męża 🙂

• Mamusia
hej Wam,
no chętnie bym Waszym maluchom przygotowała jakieś śmieszne torciki 🙂
co do pierwszych urodzin Łucji, to jeszcze o tym nie myślałam... ale prawdopodobnie będzie impreza ogrodowa w Ustroniu. o tych zabawach nie słyszałam jeszcze, ale ja nie przepadam za takim "wróżeniem" .

A wczoraj wieczorem zauważyłam, ze Łucji się już prawie przebiły górne jedynki, widać też dwójki pod dziąsełkami. wow. Teraz je ze mną śniadanie i tak rozciaprała dookoła chlebek i na sobie i na dywanie, ach mały brudasek 😁

Wiojojka napisał(a):

otwiera oko i pyta która godzina, mówię, że 9:00 budziłam cie już sto razy, a on :ooo kurwa i wyskakuje z łóżka jak poparzony po czym patrzy na zegarek a tu 6:00 😜 😜 😜 😜 uwielbiam mojego męża 🙂

wredna żona 😉

a myślałam, że wszyscy tę zabawę znają. u nas przeszłam przez nią i ja i mój mąż- ja wybrałam książkę, a mój mąż najpierw różaniec (fakt- był ministrantem przez jakiś czas), ale zaraz zostawił i poleciał po kasę, no i dzięki temu teraz wiążemy jakoś koniec z końcem 😉 wiadomo, ze ubaw głównie dla starszych, a dla dzieciaka- dopiero jak podrośnie i zrozumie 🙂
właśnie znalazłam, że można dać jeszcze lalke- bedzie kobieciarzem hehe, termometr- lekarzem kieliszek- alkoholikiem 😲 (to już pojechane wg mnie) itp wg uznania

Mufka napisał(a):
hej Wam,

A wczoraj wieczorem zauważyłam, ze Łucji się już prawie przebiły górne jedynki, widać też dwójki pod dziąsełkami. wow. Teraz je ze mną śniadanie i tak rozciaprała dookoła chlebek i na sobie i na dywanie, ach mały brudasek 😁

O, proszę jak hurtowo 🙂 pięknie, a mój wciąż ma tylko jednego i śmiesznie wygląda, bo juz go widać- taki jeden sterczący

• Mamusia
witanko 🙂
u nas nadal dwie jedynki dolne i nic na razie nowego nie widać 😉
co do urodzinek to spędzimy chyba u dziadków, bo wtedy mamy tam dwa wesela - chrzestny Ali zapowiedział specjalną dla niej piosenkę 😉
a pogoda dzisiaj nawet fajnie, ale dwa dni były do bani, wczoraj pół dnia w domku siedzieliśmy, bo wilgotno i mocno wiało

BUZIAKI OD MANOLA I CIOCI DLA MATEUSZKA 10-CIO MIESIĘCZNIAKA 🙂

Miłego dnia dziewczyny 🙂 choć ja mam dziś doła jak rów mariański 😞 😞 idę poryczeć 😞 cmookk

Kasia38 napisał(a):
BUZIAKI OD MANOLA I CIOCI DLA MATEUSZKA 10-CIO MIESIĘCZNIAKA 🙂

Miłego dnia dziewczyny 🙂 choć ja mam dziś doła jak rów mariański 😞 😞 idę poryczeć 😞 cmookk

Dziękujemy 🙂 Jak mozna mieć doła jak się mieszka w takim pięknym miejscu i "posiada" 😉 2 przystojnych synów? 🙂 Niech moc będzie z Tobą! i zdrówko! 🙂