Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny nie ma mnie na forum ledwo jeden dzień i już ciężko za Wami nadążyć.....któraś z was miała być dziś na usg teraz już nie jestem pewna która czy Anula88 czy Aqaa....??????coś mi się tak kojarzy.....jak było ,jaka płeć wiadomo?może już ta dziewczyna wspominała o tym we wcześniejszych postach ,ale nie mam siły ich wertować taka jestem dziś senna dlatego jak się da to proszę o skróconą relację heh 🙂ja usg będę miała 11 maja byłam się dziś zarejestrować prywatnie...już nie mogę się doczekać....zadowolona jestem dziś,bo jeden spory wydatek nam odejdzie ,bo moja mamuśka obiecała kupić nam wózek 😁 😁 😁

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂
Agus gratulacje ze na UsG wszystko wpozadku ciesze sie bardzo a tak ci mowilam zebys sie nie martwila ze dzidzia sie nie rusza 🙂
Ja wczoraj od samego rana do puznego wieczora czyli kolo 23 normalnie dziecko non stop kopalo nawet moj zobaczyl po pracy jak brzuszek sobie slodko podskakuje od tych kopniakow troszke byl w szoku 🤪
Dzis pogoda znow piekna , ale jak narazie dzidzia spi mam nadzieje ze bedzie odsypiala wczorajszy dzien 😉
Jesli chodzi o plec to ja tez pragne gdzies tam cichutko pod serduszkiem o coreczce ale to okaze sie pewnie w poniedzialek 🙂
Agaa a co pisiorka zadnego na USG nie widzialas? czy sie dzidzia nie chciala pokazac?
Jesli chodzi o imie to dla chlopaka mamy : SEBASTIAN a dla dziewczynki hmm: SYLWIA (mi sie podoba bardzo Ola ale u mojego M w rodzinie juz jedna jest:/ )

Czesc Brzuszki 🙂jak samopoczucie wasze.Ale sie rozpisalyscie widze ,ze pisalyscie o obwodzie brzuszka moj ma 88 cm bylam w srode u lekarza wszystko wporzadku jest mam nagrana plytke tylko nie chce mi komp jej czytac a na dvd idzie hmmm a myslalam ze sie pochwale dzidzia 😞no teraz juz wiemy na 200% ze to chlopak jak to lekarz powiedzial jaja jak trzeba hihi ruchliwy strasznie nie umial go pomierzyc narazie jest dogory nogami i odwrocony do mojego kregoslupa i twarzyczki nie widzialam.W koncu pogoda sie zrobila a kupilam sobie w koncu spodnie ciazowe eleganckie ale sie ich namierzylam masakra i na dzidzi na jesien taki fajnu misiowaty kombinezonik z uszkami hehe jak zrobie zdjatka to wam pokaze slodki jest.Powiedzcie mi jaki wozek bylby najlepszy bo ja juz sama nie wiem?

• Mamusia
Aha i jeszcze myslalam o Julce 😉 dla dziewczynki

Hej Perelka ja tez wlasnie powoli sie rozgladam za wozkami 🙂 i aktualnie szukam takie 3 v 1 , aktualnie wsumie juz mam zabukowany wozek bo niestety nie stac mnie na nowy, wjec jedna Pani bardzo chojna postanowila mi sprzedac wozek po przestepnej cenie w okolicach sierpnia wjec prawie 😉 wyglada on tak

http://www.allegro.pl/item1000965080_wozek_fotelik_3w1_atlantic_espiro_gls_bombik.html
tylko szkoda ze nie jest on kolorku czerwono-czarnego bo bardzo sliczny tylko niebiesko-szary