Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

ania87 dasz radę, jeszcze tylko miesiąc - pomyśl tylko 🙂 trzymam kciuki! 😘

Dosik hmmm właśnie, jak tu się w strój zmieścić i jeszcze dobrze w nim wyglądać? 🙂
damy radę dziewczyny! bo istnieje coś takiego jak CIEŃ 🤪 🤪 🤪 zapomniałyście? 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tak dziewczyny będziemy w ciągłym poszukiwaniu cienia 😁
Agaa znalazłaś juz jakieś sukienki ciekawee?
Kurcze nie wiem co ja założe na ten ślub 😜

• Mamusia
Dosik hmm a co np. jakas sukienke typu bombka?? napewno by ci lekko zakryla brzuszek i wygladala bys bardzo elegancko 🙂
I wydaje mi sie ze nie trzeba szukac w dziele ( ciazowe) tylko normalnie i jak sie mialo rozmiar M
to poszukac w wjekszych poprostu 🙂

• Mamusia
o byście dziewczyny miały racje że te lato nie będzie gorące bo ja obydwie córki rodziłam przed latem jedna w kwietniu a druga pod koniec maja wiec przechodziłam zimę było ok 😆a teraz tego lata boje się jak żaba bociana 😉... u mnie też ciągle pada i pada mam już tego dosyć 🤢

Loli nie przejmuj sie nie jesteś sama 🙃
Ja też co chwile jestem głodna 😁
Jakąś godzinke temu zjadłam hamburgera, banana i loda 😁
i teraz znów bym coś zjadła :P
😜
Najgorsze jest to ze jak pod wieczór będe u teściów to znów mi naładują jedzenia i znów
będe się objadać ;D

• Mamusia
Ja też wcinam na okrągło....Lata się nie boję. Moja mama też chodziła w ciąży w lato bo urodziła 12 października i jakoś dała rade. Jeszcze w gospodarstwie pracowała...Nie raz siedziała w polu lub ogrodzie i pracowała.Najgorzej jak zacznie się nad sobą rozczulać i pieścić i użalać.

• Mamusia
Ja wiem ze to wszystko dla dziecka idzie i wogule, ale jakos nigdy nie byla wjekszej budowy zawsze byl zemnie taki patyczek i coraz bardziej ogladam sie w lusterku i tak na siebie patrze z taka mina z niesmakiem 😞 strasznie mi sie zaczyna przeszkadzac i sie zle z tym czuje 😞 Uda to mi sie juz takie zrobily grube ze ehhh 😞 jeszcze 3 miesiace i bedzie koniec tylko ile przez te 3 miesiace zgrubne 😲 a rozmiaru S na XL ?
Gdzie to puzniej zrzucic 🤨

• Mamusia
Ale wy ciagle narzekacie 😮 Masakra...Ja też zawsze chuda wysoka szkapa byłam ,a teraz właśnie czuję się bardzo dobrze i bardzo sexownie 😜 Mam w środku małego dzidziusia mężczyzny ,którego kocham ponad wszystko i jestem bardzo dumna z tego powodu. Ani wielkie cycki, ani brzuch rosnący z dnia na dzień mi nie przeszkadzają.

Loli weź no nie denerwuj cioci Agii!! 🙂 wiesz jaki ja rozmiar nosze??? nie chcesz wiedzieć, a ja się nie chce chwalić bo nie ma czym 🙂 Ty masz wg mnie najwieksze szanse żeby wrócić po ciąży do wagi i wyglądu sprzed. ja wiem...też mAM czasem taki dzień, że patrzeć na siebie nie mogę, bo tu jakiś chamski cellulit sie pojawił ( masz cellulit? pewnie nie 🙂 ), tutaj jakiś rozstęp...tam cieknie, tu wisi! super 😉 jest się z czego cieszyć... i też się lubię czasem nad sobą poużalać, chociaż w ciąży to mi się wydaje że nie wypada, bo nie mamy na to wpływu. Co innego przed ciążą kiedy to jak wyglądamy zależy prawie w 100% od nas samych...
ja w przeciwieństwie do Eli nigdy chudą szkapą nie byłam 🙂 zawsze brakowało na mnie rozmiarów...a teraz jeszcze ciąża - truuuudno 🙂 dziecko będzie!!
aaa no i jeszcze Ci przypomne że podobno nie masz jeszcze 90 cm w obwodzie brzuszka 🙂 a my wszystkie chyba już po 90 🙂 więc teraz wędruj do lodówki i sciamlaj cos dobrego za zdrowie maluszka 🙂 ja tak idę uczynić właśnie 😁

Dosik nie...jeszcze nic nie znalazłam, w przyszłym tygodniu jadę do koleżanki, może od niej coś wezmę...bo szkoda mi kasy na sukienkę której już potem mogę nie założyć...bo nie chodze na takie imprezy często 🙂 a bombek nie lubię...czasu jest coraz mniej, ale chyba zdąże 🙂

• Mamusia
ja już nic nie mówię o rozstępach o żylakach i tym podobne 😜 ja jestem po raz 3 w ciąży i bardzo szybko wróciłam do swojej figury fakt nie miałam przewijaczka wszystko robiłam na łóżku na kolanach lub na podłodze po prostu świadczyłam przy dziecku 🙃wiec jedźcie wszystko na co macie ochotę 😁

• Mamusia
ale tu dziewczyny ponarzekałyście heh ja w sumie nie czuję ,żebym jakoś wyjątkowo przytyła....moja waga ledwo co idzie do przodu chociaż brzusio duży...apetyt wiadomo też mam i co chwilę bym coś tam jadła ,ale nie ma JAK NA RAZIE tego widocznych efektów....no chyba ,że waga za tydzień na wizycie u lekarza pokaże inaczej ,ale zbytnio się tym nie przejmuję 😉

Pisałyście dziewczyny o tyciu, ja wam powiem ja przybieram na wadze,
ale widać to tylko i wyłącznie na brzuszku, nigdzie indziej nie przybrałam naszczęście
a obawiałam się że zaczne cała tyć 😉
a nie ograniczam się w jedzeniu wcale a wcale wręcz przeciwnie jem coś co chwile 😁
🙃

Jaki tu spokój i cisza panuje dzisiaj 🙂 Jezeli chodzi o przybieranie an wadze to w moim przypadku to tyje sobie z miesiąca na miesiąc 🙂 tylko ze jakos tego nie widze 🙂 brzuszek malutki no moze troche w biust poszlo a tak to wielkich zmian nie zauwazylam. My juz uciekamy spac dobrej nocy brzuszki 😉