Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
zaczął sie bardzo deszczowo, od rana probujemy odkrecici sprawe z łóżeczkiem, ale dobrze że zamowilismy wczesniej, bo jakbysmy musieli miec na juz to bylby problem:/ A tak może w piatek je w koncu skompletujemy 🙂
a dziś przychodza do nas znajomi wiec zaczyna sprzatanko 🙂

• Mamusia
Laurana1986 gratuluje chłopca 😉
Aga jak chcesz to mój nieużywany biedak do końca sierpnia jest a ochote ma więc mogę pożyczyć 😉 a że ja nie pies ogrodnika....
Perełka u mnie też leje teraz na chwile przestało...
Monika ja też nie wiem więc witaj w krainie kinder niespodzianki 🤪

Loli macie sie super u nas wciaz leje 🙂 imionka super tylko jak faceta przekonac do nich jak on wymysla jakies niestworzone 🤔hmmmco do twojej tabelki Loli to nie wiem jak to zrobic tak jak pislalam wczesniej to w 24 TC mam 97 cm ,a Ty jak sie tam czujesz?

• Mamusia
Wsumie powiem ci ze lepiej lepiej katarek mi zanika orag z gardelkim juz o wiele lepiej.
Ale wlasnie leze i zaczelam czuc bol w jajnikach, jak bym miala okres dostac 😞 ehhh
przerabane ze kazdego dnia musi mi sie cos dziac, nie ma dnia zeby cos mnie nie zabolalo.
A tak to wsumie poza tym wpozadku , wlasnie jakas pani do mnie napisala ze jest chetna oddac ubranka dla dzidziusia za darmo i czekam wlasnie na jej tel. zobaczymy co z tego bedzie 🙂

Aniu powiem ci ze dobrze widac na 4D co tam sie kryje a tak na zwyklym USG to lekarz moze sie pomylic tu ci powie ze siusiak a to bedzie pepowina czasem sie tak zdaza ja przy corce nie wiedzialam i dla mnie bylo najwazniejsze ze zdrowe jest dzieciatko to trzymajcie sie 🙂

Loli robiłam to chyba w sobotę, albo w niedziele i jeszcze nie ma ani śladu 🙂
a firma Veet 🙂 tylko że to tak strasznie chemicznie śmierdzi!! no i robisz sobie tym koło,...miejsca gdzie wyjdzie dzieciątko 🙂 nie wiem czy to takie bezpieczne? ale przed porodem rewelacja 😁
dziękuję kochane za nakuszenie mnie 😜

hehe jakie zainteresowanie 😁 same namawiałyście a teraz chcecie zgapiać 😜
a tak na poważnie to to jest Veet różowy pod prysznic...( prysznica u mnie brak 😜 ale i tak dałam radę 🙂 ) z gąbeczką! kiedyś miałam ten ze szpatułką, za cholerę nic nie działało, dlatego byłam zrażona do tych kremów...a ten: BOMBA 😁

Loli nic nie schudłam...nie wiem co jest z tym brzuszkiem 😞 zawsze staram się mierzyć rano, ale dzisiaj było tyle samo co wczoraj po pizzy 😉 za niedługo i Ty, Ani i Eluska mnie przegonicie!

• Mamusia
E no co ty mi tez jakos powoli rosnie ten brzuch wczoraj moj strasznie tylko do mnie boze jak ty wygladasz juz 7 miesiac prawie a ty taka chuda jestes ze niedowiary ze wszystkie zazwyczaj baby w ciazy to wiesz wielorybki takie chodza a ja jak patyk tylko ten brzuszek jak bym zalozyla jakas szeroka bluze to wogule by nie bylo widac, i sie biedy martwi ze ona pewnie taka malusia jest.
Ja z tego co zauwazylam to co tydzien mi 1 cm przybiera

• Mamusia
Hej mamuski 😉)
Ja juz po jezdzie 😉
gratuluje synusia 🤪 hihi nastepny do kolekcji 😉 hihih
Z tym deszczem to jest jakas masakra... 😠 u nas tez ciagle leje... 😠 😠 wku... mnie to juz, czerwiec zamiast chowac sie przed sloncem to chowamy sie przed deszczem.. zal...
Ja na obiad dzis golabki 😉
Agus ten tekst byl dobry hahahah ja ci mojego tez moge oddac do uzytku... 😜 ehhe rocznik 88, stan ... bardzo dobry... bity ino roz 😜 hahah
A za ten krem ile dalas ? bo ja kiedys ,mialam ze szpatulka z tanity.... kuzwa najgorsze gowno mialam tak popazone mogi od tego masakra.. i mieraz uzywam plastrow sensual cukrowe ale tam przeciez sobie tym nie zrobie 😜 haha a to z gabeczka bylo by dobre i oszczedzilo by mezulowi pracy i mi nerwow zeby wszystko dobrze zrobil bez krzywdy 😜