Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

O boże jakaś masakra.. przez ta anemie to moge spać cały czas.. Jak sie kłade wieczorem to tak wstaje po ok 10 godzinach spania a pozniej jeszcze po południu ze 2 godzinki śpie..

• Mamusia
Elus wez kup sobie duzego buraka i wydraz z niego srodek nasyp cukru i odstaw na noc i pij ten sok co w sodku bedzie... albo w sokowirowke wsadz i z marchewka sobie utrzyj jakis owoc do tego.... nie za dobre ale pomaga. Barszczyk, szpinak, duzo mieska zeby Ci to podroslo troche 😉
Loli... takie pustki bo swieto kazdy wolne ma i pewnie sie goszcza 😜 hihi
Ja jaki tam weekend dlugi.. niby karol w domu ale tylko dzis.. jutro do pracy mam nadzieje ze w sobote i w niedziele nie bedzie pracowac... dzis caly dzien u tesciow.. ehh opcinalysmy piesa 😜 hihi a jutro do kuzynki smigam... 😉

• Mamusia
świeto dzisiaj???pierwsze słyszę 😁ja w sumie cały dzien w domku lerzakowałam,dałam se czadu 😁bo wstałam po 16.ej jakis dół sie domnie przypałętał i niemiałam ochoty sie z łózka zwlec 😞a mała tak czadu dawała jak nigdy,może wyczuła że mama smutna i pocieszyć chciała.

• Mamusia
DOSIK a może ty tak na stres zareagowałaś???chyba miałaś jakies zaliczenie,?bo ja tak mam,brzuch mnie boli i przeczyszcza,tylko czemu jeszcze wymioty?najważniejsze ze już jest lepiej.atwój to żeczywiście wyginajacy gatunek ze tak dzielnie przy tobie siedział 🙂mój to pewnie też by sie specjalnie tym nieprzeją 😞a na pewno nie na tyle zeby zemną noc zarywać 😞LOLI A ZOSTANIE JESZCZE DLAMNIE ????TO JA TEŻ WPADNE NA TE MNIAMNIUŚNE PIEROSZKI 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
No tutaj chyba wogule nie ma czegos takiego jak boze cialo , wszystko dzis otwarte i normalnie funkcjonuje 🙂
Ahh pamietam jak w ten dzien sie siedzialo z rodzinka w domu szlo sie na procesje puzniej pyszny obiadek 😞 az troche sie do tego teskni 😞 a na wieczor grill
A ja dzis znow caly dzien w domu juz normalnie nie moge nie chce mi sie juz. Poleciala bym do polski.. 😞 jakis mam dzis chyba zly dzien za piekna pogoda za oknem ale dla mnie nawet ona nie ma zadnego znaczenia czy leje czy swieci slonce i jest z 25 C to i tak to dom dom dom i jeszcze raz dom 😞

Podczas gdy wy się już kłądziecie ja mam dopiero troche luzu 😉
nie dość że po ciężkiej nocce to jeszcze ciagle coś, dziś niesamowicie dużo gości nas odwiedziło,
to całe szykowanie jedzonka itp padam z nóg ale wkoncu mam chwile dla siebie 😉
Czekoladka: nie wiesz to nie przez stres ja tak nmie raguje, to przez hamburgera któego zjadłam u znajomych skórka z pomidora albo papryki osiadła mi na żołądku ;/
ale zwóróciłam co trzeba było i sie polepszyło naszczęscie 😉
a mąż fakt faktem dziewczyny macie racje spisał sie jak mu powiedziałam że żle się czuje to zaraz za mną pobiegł jeszcze czuwał póżniej bym zasneła spokojnie 🙂

Ehh.. szczerze to AWam zazdroszczę takich mężów i wogole...Ten osioł dzisiaj juz przegiął całkiem dosc ze mnie obrazil ostatnio to od soboty sie nie widzielismy bo on nie ma czasu a jak jutro mam jechac po lozeczko itd to on mi pisze ze sie umowil z kolegami po prostu jakis dramat ja juz do niego nie amm sily 😞

Eluska: spokojnie głowa do góry on musi wkoncu dojrzeć 😞
ale fakt zachowuje się jak szczeniak, moim zdaniem jak widział czym jest sex musi wiedziec tez czym jest odpwoiedzialność 🤔
Może się to zmieni wiesz jak się urodzi dziecko 😞
chociaż powinnaś go tym gnębić i z nim pogadać

Naprawde juz nie mam sily do niego naprawde. 😞 Myslalam ze sie zmieni ale po wszystko dla dziecka jezdze sama jakby mial w dupie to wszystko. Naprawde mam dosc czegos takiego... 😞

Jak na razie to tylko moje. On ma kolegów tak przecież ważnych, ważniejsze zeby własnemu dziecko kupić potrzebne mu rzeczy.... Jezu zabiłabym go najchętniej jestem taka wściekła ze dramat..

• Mamusia
ELUSKA faceci to dziwny gatunek.im potrzeba czasem wiecej czasu by zrozumieć pewne rzeczy i do nich dorosnąc.może porostu jeszcze do niego niedotarło tak do końca że bedzie ojcem.jakby niepatrzyć my nosimy dzieciątka pod sercem ,czujemy je cały czas i dzieki temu w nas szybciej sie włańcza miłość rodzicielska.nie zebym broniła facetów ,bo podejście mojego tez mnie czasami wkurza 😞 😞i też sama kupuje i załatwiam akcesoria potrzebne dla dziecka,z drugiej strony przynajmniej mam zajecie a on najważniejsze zeby miał teraz prace i zarabiał,żebyśmy my z gabryśką mogły leniuchować 😁 😁.jak to sie mówi trzeba sie dotrzeć 🙂jak byłam pierwszy raz w ciązy to on też miał w głowie tylko kumpli a teraz po 6 latach bycia razem sie zmienił.owszem bywa czasami dziwny i trudno mi go zrozumieć czasami ale jest o niebo bardziej zdatny do życia niż na początku 😁 😁 😁nieprzejmuj sie,wszystko powoli sie ułozy 🙂 🙂wazne ze prubujesz nawiążać z nim kontakt i angarzujesz w przygotowania do przyjścia maleństwa,a jeśli dalej niebedzie sie dało go wychować to olej go.poradzisz sobie i bez jego pomocy tak jak do tej pory,przynajmniej nerwów sobie zaoszczedzisz.