Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie w TG nie mam ani jednego tego sklepu 🙂 najbliżej w Bytomiu...a do Trola nigdy nie weszłam, bo mi się zawsze wydawało że tam rozmiary jak kiedyś w sklepie PIMKY 😜 kiedyś do niego weszłam i spodobała mi sie jakaś bluzeczka, więc idę do ekspedientki zapytać czy ma rozmiar większą, a ona mi na to " to jest największy produkowany przez nasza firmę rozmiar"! rozmiarów celowo Wam nie podaję cobyście się nie wystrachały 😁 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
o Ela takie wzielam 🙂
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/298/7f2a653633c6f09fmed.jpg[/IMG][/URL]
A mezulek za zdany egzamin wczorajszy i za to ze tak rozpaczalam na rynku ze nie mam w co sie ubrac... to kupil mi taka bluzke
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/298/bfb22e6bf264714bmed.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
No co Ty... ja z Trola nosze xs nawt 😜 ehhe
tam zalezy jak co wypada ... sukienke mam na sobie xs... spodnie dzinsy kiedys mialam to tez xs.... ale jakies bluski itp to mam roznie s m jedna l chyba... 😜
a z hausa zdazylo mi sie xl 😜 a RESERVED masz?? tam tez moga byc takie rzeczy 😜

• Mamusia
a lezec plackiem to nie ale nie chcde cale lato siedziec w domu...i karola przywiazac... chcemy jechac na weekend nad jezioro to nie bede jak taki gamon sama w domku siedziec jak oni beda sie swietnie bawic na plazy 😜 a to ze sie brzuch zakrywa to widzialam na plazy tyle raz kobiety mokre reczniki pod stanik zawieszaly i zakrywaly .. moja mama tez tak robila... nie wiem czemu... moze ta skora jest jeszcze wrazliwsza bo naciagnieta itd... nie wiem... zaraz poszukam w necie 😜 ehhe a w zeszlym roku to laska na plazy miala brzuch ogromny i chyba cala tubke kremu z filtrem na nim bo byl tak bialy od grubej warstwy kremu

• Mamusia
no ja polecam wlasnie hausa albo trola tylko ceny tam sa wiadomo.. nowa kolekcja to koszmar 😜
bo w takich sklepach co sa ciuchy z gieldy to jeszcze nie wyprodukowali na nas czegos odpowiedniego zeby chodzic tak wiecie wszedzie a zeby nie byla za ciasna 😉

potem pokazujcie co kupilyscie 😉)

• Mamusia
Agus.. znalazlam temat naszej debaty o zakrywaniu brzucha... 😉 hihi
to nie dlatego ze w brzuchu goraco tylko chodzi o zagrozenie przedwczesnym porodem odwodnieniem omdleniami itd .... 😉 pooczytaj zobacz 😉
http://www.dzieciowo.pl/2010/06/stroje-kapielowe-dla-kobiet-w-ciazy.html

ojj Aniu 🙂 ale ja bym na siebie takich spodeneczek nie ubrała! ludzi nie chce straszyć tym cellulitem 🙂
wchodzą w grę tylko od bermud w dół 🙂
Reeserved mam ale też w bytomiu 🙂 i dużo ciuszków potrafie tam kupić, ceny odstraszają, ale skoro nigdzie indziej na mnie nic nie pasuje, to już wole wydać troszkę więcej właśnie tam. albo H&M też potrafię dużo kupić 😉 no i tesco FF i inne kolekcje RZĄDZĄ! jakościowo kiepsko...ale w promocji można fajne koszulki i inne dostać 🙂

aaa to już wiem o co chodzi..."lepiej dmuchać na zimne" to tak jak z kąpaniem się w ciepłej, gorącej wodzie! 🙂 w czasie okresu też nie można się niby opalać i kąpać w ciepłej wodzie...no a wiadomo, jak my na to zwracamy uwagę 😁

haha! Aga masz u mnie oklaska za ten kilogram truskawek i poł arbuza 🤪 dziewczyny wiecie co? Wy tak sobie narzekacie ze gorąco, duszno i wogóle a ja dopiero teraz w ten upał czuje się świetnie, nic mnie nie boli, sił mam za trzech no poprostu rewelacja 🤪 🤪 dla mnie mogłoby być tak cały czas 😜

Kasiu a dziękuję 😁 ja też co chwilę każdej daje jak tylko mogę 😁
i obyś miała tego powera do samego końca! ja też sie dobrze czuję, tylko te nogi mi puchną...
a zaraz chce jechać do tesco i kauflanda pochodzić, to może znowu sobie arbuza kupię 🤪 🤪

Madzia ja tak miałam kilka dni temu i też byłam wściekła 😞 a teraz jeszcze przed chwilą się dowiedziałam ze mi kudłatego wysyłaja na targi do Paznania na 2 dni 😞 😞 😞 głupie targi 😠 ja tak nielubię jak on wyjeżdza 😞

• Mamusia
no qrka czyli też same dobre wieści.....ja aż nieraz się odechciewa normalnie wszystkiego.....Agaa ja planowałam ciążę i non stop z testami biegałam ,więc wiesz szybko się zorientowałam dokładnie w NOWY ROK test był pozytywny...a 5 już u ginekologa byłam prywatnie no i ze względu na 1 poronienie poprosiłam o zwolnienie od razu no i się tak już lenie he he

dla mnie parzyste miesiące są straszne w opłaty! wtedy płacimy za dosłownie WSZYSTKO!! 😞 ale to dopiero koło 15go, więc się jeszcze nie wkurzam i nie podliczam....

• Mamusia
Agaaa no ja Cie prosze Ty taka drobna i sie celulitem martwisz??? mmmm oj oj ty nie dobra 😜 ehhe ja tam uwielbiam takie spodenki.. hihi 😉 lubie zawszemkarola wkurzac jak gdzies jedziemy krotkie spodenki i sie kazdy oglada a ten sie tak wkurza.... hahaah wtedy robi wszystko co chce 😜 hihi teraz pewnie nikt sie nie ogladnie za taka slonica... ale co tam 😜

ahha tak jak wczoraj na tych testach koles siedzi na ukos ode mnie i ciagle mi w dekold... a ze wszedl jak ja juz siedzialam to nie widzial brzucha 😜 caly czas sie usmiecha cos tego... skonczylam test wstaje on sie patrzy usmiecha ale jak stanelam bokiem i spojrzalam na niego to glupio mi sie zrobilo i glowa w dol hahahaha biedok 😜 nie wie ze sie grzeje na fabryke mleka 😎

Madzia a to pewnie zasilek dostajesz tzn macierzynski czy cos... nie?? a ja nic, a wydatkow na zaplacenie rachunkow masakra...;(

Aniuuuuu kaj mi tam do drobności?? kilometry 😁 przed ciążą rozmiar 40, a teraz to już nawet nie gadam 🙂 ale mi miło, bo nikt mi nigdy nie powiedział żem drobna, także chyba Cię pokochom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

macierzyński to później...teraz chorobowy się to nazywa